2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=116070202]با دو بچه دیگه ، دو قلو سخت نیست. من که باید پرستار بگیرم. تا یکی دو ماه هستن مادر ها . بعدش چی؟ بچ ...[     سه روز بیمارستان بودم....هفت روز خونه ی مادرم....از روزدهم بچه هاموتنهایی بزرگ کردم....دخترم همسن پسرته قشنگ فکرکن میشن سه قلو

نیازی ب پرواز نیست.همین پایین بالاترازخیلیام❤
همه پسرن. بچه آره. ولی خدا خودش دو تا داد. من ب یکی هم راضی بودم.

من نمیخواستم شوهرم گف یکی بشه بشن سه تا.    دوقلوشودادشدن ۴تا.....دارم میمیرم یکساله بیخوابی میکشم...فقط همسرجان کمکم میکرد الانم میکنه....میبینه گریه میکنم خستس ولی لباسارو میندازه لباسشویی  جاروبرقی میکشه شیرخشک ومای بی بی ک نگم کمرشکنه

[QUOTE=116070202]با دو بچه دیگه ، دو قلو سخت نیست. من که باید پرستار بگیرم. تا یکی دو ماه هستن مادر ...

آره سخته. پسرم میره مدرسه البته . ولی خوب کلاس اول سخته.

باور کن ۳ قلو بودن راحتتر بود. بزرگه دغدغه و کاراش فرق داره‌

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
آره سخته. پسرم میره مدرسه البته . ولی خوب کلاس اول سخته. باور کن ۳ قلو بودن راحتتر بود. بزرگه دغدغه ...

الان یکیشوخوابوندم...اون یکی روپامه.....دخترم پیش میره داره درس مینویسه هی جامدادیشوبرمیداره صدایه مدادش میاد این یکی بیدارشد.....مامانم وابجیم دارن میان پاشم ظرفاموبشورم ولی نمیتونم بزارم زمین بیدارشه گریه میکنه

من نمیخواستم شوهرم گف یکی بشه بشن سه تا.    دوقلوشودادشدن ۴تا.....دارم میمیرم یکساله بیخوا ...

وای سخته. خدا حفظشون کنه برات.

باز دختر فک‌کنم کمک بکنه یک کم.

اینجوری واقعا سخته. 

کمکی نیاز داره آدم.

الان یکیشوخوابوندم...اون یکی روپامه.....دخترم پیش میره داره درس مینویسه هی جامدادیشوبرمیداره صدایه م ...

عزیزم.

پیش مگه درس دارن؟ ای وای.

نه خدا رو شکر ، پسر من پیش میره.ولی کار نداره. فقط صبح ها ک باید بیدارش کنم و آمادش کنم سخته.

البته من همسرم پیشم نیست، اون باشه بهتره. پسرم ب حرفش گوش میده و با هم مچ هستن.