2777
2789
عنوان

☂️ گوشی معیوب و قدیمی بلااستفاده تو خونه داری؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 83 پست

هواوي y600 باطريشو عوض كردم يك سال خاموش بوده الان روشن نميشه ميگن هاردش سوخته 

يدونه ال جي هم دارم kنميدونم چي چي بود

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
هواویG750 از دستم افتاده ال سی دیش پودر شده ولی زنگ میخورد و صدا داشت 

سلام

۲۰۰ هزار تومن

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید گوشی من j2 هست دیشب ال سی دیش شکسته از قیمت ال سی دیش اطلاعی دارید؟

سلام

بله اورجینالش ۴۵۰ هست

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
هواوي y600 باطريشو عوض كردم يك سال خاموش بوده الان روشن نميشه ميگن هاردش سوخته  يدونه ال جي هم ...

سلام

بله مشکلی نیست و خریداری میشه

سلام بله مشکلی نیست و خریداری میشه

ببخشيد چقدر؟

دوستمم يه ايفون سون مدل١٦٦٠داره كه خودتون درجريانيد به مشكل خورده و انتنش رفته اونو جقدر بر ميداريد؟

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
شارژر سونی اریکسون داری؟؟؟  اون مدل ک کشویی بود و صورتی و عکس کیتی روش داشت

سلام

بله دوست عزیز

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ اَللّهُ ...

سلام

مرسی از بودنتون

سلام یه g630 دارم همه چیش سالم اما این جای سیم کارتش خراب شده چون سیم کارت گیر کرد به زور کشیدم الا ...

سلام

ارادت

هوآویه؟؟