2777
2789
عنوان

شیر مادر شیر مادر شیر مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 65 پست
من دیدم کسی ک ب بچه ش شیر میده حتی جلو مردا میگه بیا یگبهت جی جی بدم خیلی زشته
اللهم الزقنااولاداصالحین وسالمین فی الجسم والروح،لیس فی خلقهم زیاده ولانقصان..رب صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
لیلا دوست خودم بیمار یعیشونه،شیر خشک میده به بچه اش و دکتره کلی تشویقش کرده که کار خوبی میکنی،،با این وضع تغذیه و خورد و خوراک که همه هورمون و سرطانزا و مواد افزودنی داره بهتر که شیر مادر نخوره بچه!!!!!!!!!
اﻧﺴﺎن ﮐﻪ ﻏﺮق ﺷﻮد ﻗﻄﻌﺎً می میمیرد؛ ﭼﻪ در درﯾﺎ، ﭼﻪ در رؤﯾﺎ، چه در دروغ، ﭼﻪ در ﮔﻨﺎﻩ، چه در خوشی، چه در قدرت، چه در جهل، چه در انکار، چه در حسد، چه در بخل، چه در کینه، چه در انتقام. . . مواظب باشیم غرق ﻧﺸﻮﻳﻢ! انسان بودن، خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد… ((گاندی))

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تبلیغات واسه اینه که یه عده ار رو تنبلی شیر نمیدن یه عده میخوان حتما بچشون تپل باشه وقتی با شیر مادر تپل نمیشه شیر خشک میدن از تبلیغات واسه یه چیز خوب نباید ناراحت شد اما نخوردنش کسی رو نکشته من اولیم شیرم کم بود توی خواب میخورد و خیلی اذیت شدم البته شیرمیدادم ولی از 7 8 ماه به بعد دیگه نداشتم و شیر خشک میخورد اکثرش دومی هرکاری کردم که شیرم زیاد بشه هر چیزی خوردم فعلا هنوز شیر دارم با اینکه رژیم وحشتناک دارم به خاطر رفلاکسش
من زایمان سختی داشتم با خونریزی زیاد تا سه چهار روز حالم خیلی بد بود شیرم دیر اومد نی نی هم شیر میخواست خیلی سخت بود تو بیمارستان با شیردوش برقی افتادن به جونم اغوزو بهش خوروندن ولی تا شیرم کم کم راه افتاد بچه وزن زیادی کم کرد و دکتر هم شیر خشک تجویز کرد متاسفانه بچم شیر خشکی شد البته شیرمم کم بود دارو غذا و... هم جواب نمیداد خیلی
دوستم بیماری نداره،دکتره پسرشه،،اسمشو نمیدونم ،من تهرونم دوستم یزده،،
اﻧﺴﺎن ﮐﻪ ﻏﺮق ﺷﻮد ﻗﻄﻌﺎً می میمیرد؛ ﭼﻪ در درﯾﺎ، ﭼﻪ در رؤﯾﺎ، چه در دروغ، ﭼﻪ در ﮔﻨﺎﻩ، چه در خوشی، چه در قدرت، چه در جهل، چه در انکار، چه در حسد، چه در بخل، چه در کینه، چه در انتقام. . . مواظب باشیم غرق ﻧﺸﻮﻳﻢ! انسان بودن، خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد… ((گاندی))
منکه پسرم الان 15 ماهشم تموم شده البته دیگه بیشتر غذا میخوره ولی خانواده شوهر و خود شوهر آی نمک زدن به این زخم آی نمک زدن خدا ازشون نگذره
تولدت یعنی روز میعاد من و خدا.بالاترین معجزه ی زندگی من ،پسر قشنگم به دنیا خوش آمدی
ارامی دقیقا مثل منی خدا میدونه هنوز هر کی رو مبینم داره به نی نیش شیر میده با حسرت نگاش میکنم اخه نی نی من رفلاکس و الرژی هم داره وباید شیرخشک مخصوص بخوره این دیگه خیلی بدتره چون هر کی میبینه میگه چقد ریزه و وای ببچاره چه شیر خشک بد مزه ای میخوره فقط خدا میدونه چقد اذیت میشم با حرفاشون
@اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم@
جاری نت شیر خودشو به بچه اش میداد اصلا بچه وزن تمیگرفت دکتر رفت بهش گفت که شما مادرها چرا گیر دادید به شیر خودتون و فکر میکنید که بهتره اتفاقا تو خیلی وقتها شیر خشک بهتره الان جاری ام به بچه اش شیر خشک میده خیلی خوب شده بچه اش تپل شده دیگه هم مریض نمیشه من خودم بچه دار شم اصلا هم یه به بچه ام شیر خودمو نمیدم حتی یه بار
‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
2810