2777
2789
عنوان

معرفی همکاران جدید نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 59688 بازدید | 1620 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقای زاهد آیا اینکه وارد تاپیک قدیمی میشیم و تا ارسالی انجام ندهیم نمیتوانیم پستای آخر اون تاپیکو بخونیم

اشکال سایت می باشد یا شما این موضوع را عمداً پیاده کرده اید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جواب لطفاً

ناز دانیال

1392/4/22 10:12 ق.ظ

آقای زاهد آیا اینکه وارد تاپیک قدیمی میشیم و تا ارسالی انجام ندهیم نمیتوانیم پستای آخر اون تاپیکو بخونیم

اشکال سایت می باشد یا شما این موضوع را عمداً پیاده کرده اید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جواب لطفاً
ببخشید به مشکل من هم رسیدگی کنید لطفاً

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=502697&PageNumber=1

تنظیمات صفحات بهم ریخته!

قبلاً تو هر صفحه 20 تا پست بود!

تمام تاپیکم بهم ریخته!

مشکل منو حل کیند لطفاً
تو تاپیک هایی که تعداد صفحات بالاست نمیشه پستهای اخر رو دید فقط تا 2 روز قبل رو نشون میده باید بروز رسانی رو بزنیم تا بقیه پستها رو نشون بده که کلی زمان میبره لطفا رسیدگی کنین
خوب . . .مشکل حل شد . . .

ززبیعی هست وقتی مشغول حل مشکل پیش امده هستیم . . خیلی نمی توانیم اطلاع رسانی کنیم تا مشکل را بیابیم و حل کنیم

از صبر و شکیبائی شما سپاسگزاریم
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
2810