2777
2789
عنوان

معرفی همکاران جدید نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 59688 بازدید | 1620 پست
آقای زاهد کسی منکر زحمات شبانه روزی شما در سایت نیست . بحث اینجاست که دیشب خانم نفس اومدن به همه ی کاربرها توهین کردند و حتی فرموندند که ما به خاطر اینکه اون طرف دعوا آقاست و کمبود مرد داریم داریم ازشون دفاع میکنیم . ابتدا همهی کاربرها طرف خانم نفس بودند وقتی ایشون اومدند و اون همه در و گهر از دهانشان خارج شد . همه از جمله خود من واقعا شوک بودم .

شما نمیدونم در جریان کارهای ایشون هستید یا نه . ایشون انگار سایت رو خریدند . این همه کاربر دارن اینجا در کنار هم خرید و فروش میکنند . ما از این مشکلات نداریم تا یکی میاد میخواد نیدو بفروشه ایشون همین بساطو درست میکنه و سریع جبهه میگیره

چند وقت قبل سر مامان مریم هم همین شد اون بنده ی خدا هم رفت پی کارش .

و نفس تاپیک زده که با همکاری و راهنمایی اقای زاهد من همچنان در سایت میمونم و به کارم ادامه میدم .

اینهاست که باعث ایجاد شبهه میشه . اگه واقعا شما امکانی دارید که کاربرها بتونن تبلیغ جنسشون بکنن و در ازاش پولی بدن این امکان باید برای همه باشه .

اگه خرید و فروش تبلیغ خلاف قوانین سایته که شما یکی از گزنه های گزارش زدنهاتونم همینه

باید برای همه و عادلانه باشه . نه اینکه یه کاربر بیاد بگه من با فلانی تماس میگیرم اینکارو میکنم یا ......

قطعا شما و همکارانتون اینجایید که کاربرها در ارامش از خدمات سایت استفاده کنند .
خدایا شکرررررررررر
آقای زاهد اگه منظرو منو بد برداشت کردید من ازتون معذرت میخوام . ولی واقعا توقع داشتم که برخورد جدی تری داشته باشید .

آقای زاهد برای کسی که بیشترین ساعات شبانه روزشو اینجا میگذرونه خیلی مهمه که سایت در ارامش باشه و تنشهای اینچنینی نباشه

من به شخصه در طول این سالهای عمرم این همه فحش رو یه جا نشنیده بودم اونم سر یه قوطی شیر .

خدایا شکرررررررررر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم الناز 64 محترم . . . فکر میکنم چند نوشته اخر منو بخونید جواب سوالات شما را دادم. . . .

ما جائی داریم به نام فروشگاه های نی نی سایت
اون جا فعالیت فروش ازاده و رایگانه.
از کسی پول نمی گیریم و از کسی نمی ترسیم و هر جا لازم باشه پولی بگیریم به صورت رسمی فاکتور می دهیم و وجه دریافت می کنیم

اما اینکه هر کی از راه می رسه بدون آنکه بداند داد میزند که این کمیسیون میگیره و برای همین دفاع می کنه، کار درستی نیست و نوشتم نظرم رو در موردش و تکرار نخواهم کرد. حتما خوندیدش!
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
برای چی قهر؟
نی نی سایت خانه من هست و اعضایش هم خانواده من.
من از دست شما دلخورم.
شما با صراحت نوشتید:
الناز 64:
من برای اقای زاهد نوشتم
ایشون هم خسته نباشن نوشتن ما دخالت نمیکنیم
حتما دارن پورسانت خوبی میگیرن از فروشنده ش

خستگی یک هفته بر تنم ماند . . والا از کار کردن خسته نمیشم . . .
مهم نیست این هم میگدرد . . من زود فراموش میکنم . . .
نه هیچ کاری نکنید . . .فقط یک قول بدهید . . . در مورد هیچ کس ، پیش داوری نکنید. اگر در موردی شک دارید به صراحت بپرسید

اگر از من می پرسیدید فلانی از اینها 7پول گرفته اید یا نه؟ ناراحتی نداشت. جوابتان را میدادم به خوبی وخوشی

مشکلی نیست . . حله . . شاد باشید
سلام آقای زاهد

فرمودید که فروش جنس ها در فروشگاه مربوطه بذارند. پس چرا تایپیک تابلو گذاشتم در قسمت فروش تابلو که امروز حذف کردند!!! علت؟؟؟

لطفا پیگیری کنید.
ممنون.

اسم تابلو: تابلو با طرح رز برجسته
اللهم اجعل محیای محیا محمد و ال محمد و مماتی ممات محمد و ال محمد
**اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم** یاصاحب الزمان ادرکنی.. آپلود سنتر عکس و فایل آپ سرا وبلاگ بانوی آب... پدر خاک http://najm18.blogfa.com/ تایپیک امام شناسی: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=907723&PageNumber=1
حذفش کردند که من هم مجبور شدم پاکش کنم.
اللهم اجعل محیای محیا محمد و ال محمد و مماتی ممات محمد و ال محمد
**اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم** یاصاحب الزمان ادرکنی.. آپلود سنتر عکس و فایل آپ سرا وبلاگ بانوی آب... پدر خاک http://najm18.blogfa.com/ تایپیک امام شناسی: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=907723&PageNumber=1