آقای زاهد کسی منکر زحمات شبانه روزی شما در سایت نیست . بحث اینجاست که دیشب خانم نفس اومدن به همه ی کاربرها توهین کردند و حتی فرموندند که ما به خاطر اینکه اون طرف دعوا آقاست و کمبود مرد
داریم داریم ازشون دفاع میکنیم . ابتدا همهی کاربرها طرف خانم نفس بودند وقتی ایشون اومدند و اون همه در و گهر از دهانشان خارج شد . همه از جمله خود من واقعا شوک بودم .
شما نمیدونم در جریان کارهای ایشون هستید یا نه . ایشون انگار سایت رو خریدند . این همه کاربر دارن اینجا در کنار هم خرید و فروش میکنند . ما از این مشکلات نداریم تا یکی میاد میخواد نیدو بفروشه ایشون همین بساطو درست میکنه و سریع جبهه میگیره
چند وقت قبل سر مامان مریم هم همین شد اون بنده ی خدا هم رفت پی کارش .
و نفس تاپیک زده که با همکاری و راهنمایی اقای زاهد من همچنان در سایت میمونم و به کارم ادامه میدم .
اینهاست که باعث ایجاد شبهه میشه . اگه واقعا شما امکانی دارید که کاربرها بتونن تبلیغ جنسشون بکنن و در ازاش پولی بدن این امکان باید برای همه باشه .
اگه خرید و فروش تبلیغ خلاف قوانین سایته که شما یکی از گزنه های گزارش زدنهاتونم همینه
باید برای همه و عادلانه باشه . نه اینکه یه کاربر بیاد بگه من با فلانی تماس میگیرم اینکارو میکنم یا ......
قطعا شما و همکارانتون اینجایید که کاربرها در ارامش از خدمات سایت استفاده کنند .