موسسه فرهنگی نی نی سایت در جهت ارتقاء کیفیت خدمات سایت درحال برنامه ریزی و اجرای برنامه های متعدد بهینه سازی نرم افزاری می باشد. در این راستا همکاران جدیدی به تیم مدیریت سایت پیوسته اند. کاربران با عناوین نی نی یار1 و 2و 3و 4 همکاران رسمی سایت هستند که در تبادل نظر و کلوبها فعالیت خواهند نمود. هدف از فعالیت نی نی یارها، بهبود کیفیت تاپیکهای تبادل نظر و افزایش بازدهی آن می باشد. ما را با انتقادها و پیشنهادات خود یاری دهید.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خانم ازاده محترم نه خیر دسترسی نداریم و اگر هم داشته باشیم هیچ جدابیتی نداره خوندن پیام ها دو تا ادم به همدیگر. مثل اینکه یاهو بشینه و میل کاربراشو بخونه
برای تبادل نظر برنامه های مفصلی داریم . . کمی صبر کنید ولی هر پیشنهادی دارید بنویسید حتما می خونیم و آنها که مقدور باشه یا در مسیر کاری مون باشه انجام میدهیم
گزارش ها را داریم تحلیل میکنیم برخی برای هر پرزدن پشه گزارش میزنند. چنین کاربرانی حق گزارش دادن سلب خواهد شد احتمالا گزارش کردن هم محدود شود به اعضا با سابقه یا فعال مثبت