موسسه فرهنگی نی نی سایت در جهت ارتقاء کیفیت خدمات سایت درحال برنامه ریزی و اجرای برنامه های متعدد بهینه سازی نرم افزاری می باشد. در این راستا همکاران جدیدی به تیم مدیریت سایت پیوسته اند. کاربران با عناوین نی نی یار1 و 2و 3و 4 همکاران رسمی سایت هستند که در تبادل نظر و کلوبها فعالیت خواهند نمود. هدف از فعالیت نی نی یارها، بهبود کیفیت تاپیکهای تبادل نظر و افزایش بازدهی آن می باشد. ما را با انتقادها و پیشنهادات خود یاری دهید.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اتفاقا امروز دو تا میل گرفتم که برخی ادعا کرده اند با خانم تهرانی خیلی دوست نزدیک هستند و از این موضوع برای تهدید دیگران استفاده کرده اند. هر کاری دارید در تماس با ما بنویسید خانم تهرانی یا من میبینیم و به هر شخص مربوط باشه جوابشو می نویسه پیغام خصوصی هم که کار میکنه . . .
خوب خدا رو شکر که صلح و دوستی تو تاپیک بر قراره. آقای زاهد منم به نوبه خودم از شما و خانم تهرانی و عوامل پشت صحنه نی نی سایت کمال تشکر رو دارم.
آقای زاهد من خواستم وبلاگ شما رو ببینم که دستم خورد به گزارش پست. امیدوارم ببخشید.عمدی نبود اصلا!
می تونم بپرسم وبلاگ تون چرا ف.ی.ل.ت.ر.ه؟؟؟؟
و دیگه این که پیشنهادم اینه که برای گزارش کردن یه پست بهتر نیست که دو بار از کاربر سوال بشه.مثل موقعی که می خوایم یه تاپیک رو پاک کنیم و ازمون سوال میشه مطمئن هستید؟؟؟ برای من چند پیش اومده که اشتباهی دستم به گزینه گزارش خورده. البته بعدش سریع به ارتباط با ما ایمیل زدم و توضیح دادم!
همه می خواهند بشریت را عوض کنند؛ولی دریغا،هیچ کس در این اندیشه نیست که خود را عوض کند.
خب اقا زاهد شوما رو از کجا پیدا کنیم؟ من ی سوال دارم نصفه شبا چلا نیستین شما؟ یه تاپیکایی میزنن ماهم که پلیس میریم میگیم نزنین زشته برا ما گزارش میزنن اقا زاهد میشه بگین از کجا میشه بفهمیم چنتا گزارش خوردیم؟ کی قطع میشیم؟
کامنت منو هرجا دیدی لایک کن حال کنم با تشکرات فراوون
خانم الیس: مشکلی نیست. وقتی یک پست گزارش می خوره بررسی میشه و اتوماتیک چیزی نمیشه. نیاز نیست میل بزنید. مهم نیست
وبلاگم چند مطلب راجع به سینمای روز دنیا داشتم به خاطرش فیل تر شده (من سینما خوندم و تهیه کنند شبکه دو بودم)
خانم سارا من چندتا میل هست که میبینم: خیلی فوری باشد میل شخصی ام parviz@gmail.com میل نی نی سایتم zahed@ninisite.com و بزودی شماره اس ام اس تقدیم میکنم برای مواقع اضطراری
خانم امیتس نمی شناسم ایشونو . . . 15 ساله برنامه نمی سازم. هرچند برنامه هام همین الان هم از تلویزیون پخش می شوند. مثل کلیپ ایام هفته و یا سریال بچه های مدرسه همت
خانم سارا . . حتما . . . راهی برای دانشتن تعداد گزارش ها نباید باشه . . اگر هم باشه با حذف بشه. قصد داریم تعداد گزارش ها برای حذف تاپیک را بیشتر کنیم تاتاپیک ها با سرعت حذف نشوند
هیچکدام از آنهایی که همسرت را با آنها مقایسه میکنی نوز با تو زندگی نکردند تا نقاط ضعفشان را هم ببینی از دور همه در زندگیشان قهرمانند.. اما نه قهرمان واقعی کسی است که با خوشی و ناخوشی عاشقانه در کنارت زندگی میکند ... !!!/http://8pic.ir/images/trsq7q4kegwbbiltou38.jpg