2777
2789
عنوان

معرفی همکاران جدید نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 59688 بازدید | 1620 پست
من دیروز نبودم . . کی کودتا کرده بود؟ . . . به من پیغام بفرست به جای تاپیک. من قبلا هم گفتم و نوشتم که تا گرارشی نباشه به تاپیک ها نمی رم . . . اکثرا موضوعات خانمانه است . . . . ممنون میشم درخواستهای خود را از طریق تماس با ما اعلام کنید اگر توجهی نشد به من پیغام بدهید
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
تا یه تاپیک شوخی میزاشتیم میترکید
فک کنم یکی از بچه ها هم قطع دسترسی شد
من لینک تاپیک رو براتون ایمیل کردم
نمیشه که همیشه خیلی خشک و رسمی باشه تاپیکا
دیروز درباره ی نی نی یار ها شووخی میکردیم که تاپیکا یکی بعد از دیگری میترکیدن!
یه بارم نی نی یار 1 به یکی از بچه ها پیام داده بود و گفته بود درباره مسائل نی نی سایت حق حرف زدن دارن مثل اینکه
دیگه همین!
خدا هم که باشی ...😉  باز کسی هست که از تو ناراضی باشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرف زدن حق شماست و تبادل نظر درست شده برای حرف زدن اول جدی و آموزشی و در کنارش شاد و مثبت

من هم خواهش میکنم موارد را به من میل کنید چون الان در بازخورد هم چیزی نیافتم از شما

اقای زاهد لطفا ی فکری ب حال سرعت این سایت بکنید....بعضی وقتا دیگه حوصله ادمو سر میبره

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
سلام..
من اولش با این جریان نی نی یار موافق بودم...اما الان به شدت نظرم عوض شده

با عرض معذرت از همه دوستان

ببینید مشکلات سایت همش برمیگرده به ذهن و تربیت افراد...تا فکرمون درست نشه، هیچی درست نمیشه...چرا صد بار باید به یه خانوم ی آقای تحصیلکرده گفت که جای هر تاپیک کجاست؟ چرا هی باید تذکر داد در مورد مسائل اخلاقی؟ وقتی یه تاپیکو باز میکنیم چندتا لینک دادن و هی تاپیکای دیگه رو معرفی کردن تا برسیم به موضوع اصلی....اگه مشکلی دارن و دنبال جوابن چند با ر تاپیک میزنن و منتظر نمیشن یک جا جواب بگیرن....از دعواهای بین خانوما هم که بگذریم اصلا جای تاسف داره که وقتی با هم بحثشون میشه چه چیزایی آدم میشنوه ازشون....یا گزارش پست نا مناسب دادن ، ما هنوز فرهنگشو نداریم به نظرم...برای انتقام شخصی ازش استفاده میشه...نه برای از بین بردن مسائل ناهنجار

همه اینارو نوشتم که بگم تا وقتی ذهن کاربر درست نباشه، فکرمون استاندارد نباشه در مورد کار با سایت و استفاده از اینترنت..اگه ناظم و ناظر و جریمه هم باشه درست نمیشه....

مطمئن باشید چند وقت دیگه درگیری هایی هم بین کاربرایی که زورشون زیاده و نی نی یار ها بوجود میاد....
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
البته مطالب بیشتر بود ولی دیگه خجالت کشیدم بنویسم
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
با خیال راحت بنویسید . . . خجالت نداره. اون چیزی که خجالت داره وضعیت اسفبار فرهنگی که اصلا ربطی به این دولت دولت قبلی و دولت خیلی قبلی و دولت شاهنشاهی نداره. هر چی هست مربوط به فرهنگ جاری ماست که در دینمان دروغ گناه بزرگی است و الان نقل و نباته. غیبت حرامه، الان پایه گفتگوهای جامعه است. ربا جرامه، پول سالم گیر نمیاد.
نی نی سایت هم جزئی از این جامعه است. شهرداری سطل های بزرگی درست کرد هبرای جمع آوری آشغال، آیا همه اشغال را در محل مخصوص خودش قرار می دهند؟ همه جای شهر را اشغال گرفته که مردم ما غالبا بی توجه هستند. آشغال را کف ماشینش نمی ریزه ولی بدون نگرانی از پنجره ماشین شوط میکنه بیرون . . . نی نی یارها هم ادم هائی مثل من و شما هستند. تحت تاثیر قرار می گیرند. شاید خطا هم بکنند ولی مهم اینه که اون ها بر همین آشغال نریختن نظارت می کنند. خودشان که نباید آشغال بریزند . .
امیدوارم که درست بشه وضعیت سایت
انشالله همه جامعه مون درست بشه ولی بگم با انشالله تنها درست نمیشه

از خوودمون، خونمون و نی نی سایت می شه شروع کرد . . . باید تابع قانون بود. هم خودمون هم طرف مقابلمون باید به قانون تبعیت کنند تا احساس ارامش ممکن بشه
بله شما درست میگید..اما تو این سایت تا آدم تذکر میده سریع موضع گیری میکنن..میگن مگه سایت مال توئه یا جواب های اینچنینی...

امیدوارم نینی یارهاتون صبرشون زیاد باشه...