2777
2789
عنوان

بالاخره عرق کاسنی خوبه تو ماه آخر بخوریم یا نه؟؟؟🙄🤰

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 78 پست
نی نی نازتو انشاللا سه روزش بشه میبری متخصص اطفال میبینه براش احتمالا بیلی ناستر بنویسه  پسر م ...

خداکنه نینیم زردی نداشته باشه اصلا

کلیییی لباس خوشکل دارم تو کانال تلگرامم با قیمتای استثنایی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو سونوگرافی بهم گفتن نصف دهانه رحمم بازه یعنی میتونه از کاسنی باشه؟ ۳۲ هفته ام

تو ب دکترت بگو عزیزم ،منم تو سایت دیدم ک نوشته بود زایمان زود رس میاره

کلیییی لباس خوشکل دارم تو کانال تلگرامم با قیمتای استثنایی 
خداکنه نینیم زردی نداشته باشه اصلا

انشاللا ک نداره 

منم خیلی نگران این قضیه بودم 

الانم هوا سرده مطمئنن نداره 

فقط بیش از حد گرم نگهداریش نکن 

من روزایه اول مامانم خیلی لباس براش میپوشوند یا اینکه همش کلاه سرش میکرد خودم ک حالم بهتر شد  زیاد لباس تنش نمیکردم بیشتر  موقعه هام کلاه نمیزاشتم سرش البته وسر من مرداد ب دنیا اومد 

......
تو ب دکترت بگو عزیزم ،منم تو سایت دیدم ک نوشته بود زایمان زود رس میاره

آره عزیزم دکتر یکشنبه میرم ولی بهش گفتم میگه استراحت کن

خیلی نگرانم حداقل هشت و تموم کنم بعد دنیا بیاد

سوپری نزدیک خونتون دکتره ؟😂 خو ازاون ور مادر سردیش میکنه !زیاده رویم خوب نیس 

ن ولی اطلاعات عمومیش بالاست و اینکه اینو از یه پزشک شنیده و نقل کرده. بعدم من خودم ی سری حداقل هارو درمورد طب سنتی میدونم عزیزم سردی و لبنیات و ترشی جات تو زمستونه ک باعث سردی هم ن سرد شدن بدن و بیماری میشه ن تابستون عزیزم😂😂😂😂 شما اول حداقل اطللات عمومیتو بالا ببر بعد از حرف ی بنده خدا ک خودشم ب پزشک مراجعه کرده و حرفشو نقل کرده ایراد بگیر تا فرق سردی وردن و سرد شدن و گرنی و گرم کردنو متوجه شی 😐دگ ام ریپ نزن لطفا مرسی اه😂😷😱😲

ن ولی اطلاعات عمومیش بالاست و اینکه اینو از یه پزشک شنیده و نقل کرده. بعدم من خودم ی سری حداقل هارو ...

ملت یه مدت نت نبوده قاط زدن 

عشقم منم دوستم  د‌کتر طب سنتیه  هر روز باهاش سروکار دارم 

هر غذایه سردی بخوری رویه بدنت تاثییر میزاره نشنیدی میگن ماست و خیارو با گردو بخورید ک سردی نکنید 

یکمم ب اعصابت مسلط باش عشقممممم

😁

گوگول باز شد یکم سرچ کن تا ب اصلاعات عمومیت  افزوده بشه 😃

یچیز خنده داری ک گفتی اینکه غذایه سر منظور این نیس ک باعث سرما خوردگی بشه

واییییییی😆

......
ملت یه مدت نت نبوده قاط زدن  عشقم منم دوستم  د‌کتر طب سنتیه  هر روز باهاش سروکار دار ...

واییی عزیزم ینی شما انقد گیراییت پایینه ک از حرفام چنین برداشتی کردی  یا داری ادا درمیاری ؟؟؟؟؟؟؟ من کی گفتم غذای سرد باعث سرما خوردگی میشه ؟؟؟؟😂😂😂😂نکنه چشات هم مث گیراییت مشکل داره شما ؟وای تو دگ بدجور رد دادی خدا شفات نده بخندیم تو دگ کی بودی لنتی 😂.چرا تا الان کشفت نکردن تورو .انیشتین زمانه ات را بشناس . 😂😂😂😂😂😧😳😵گوگل ؟؟؟؟؟؟شما اطلاعات عمومیتو از گوگل استخراج میکنی ینی . یکم مقاله بخونی رفرنس بدی بد نیستااا😂 هرچند ک ما همون گوگلم از شما قبول میکنیمممم😳😳😷😩😓😓😭😫  عشقم شما اگ دهه هفتادی  هم باشی حداقل برا سواد و ابروی خودتم ک شده یکم فقط ی ذره 👌خودتو  ابدیت کن لطفا 😧 دگ هر بیسوادی میدونه گوگل اصلا معتبر نیس . محتوا هست اما معتبر خیر . بعدشم اون نعناس ک طبعش گرم و خشکه و مصلحه بلغمیت ماسته ن گردو . ی چیز در مورد سردی گرمی شنیدیا ولس اشتباه میزنی این اون نیس عزیز . دگ بحث کردن و پاسخ شمارو دادن رو اصلا جایز و در شان شخصیت خودم نمیدونم😊.شمارو با ماس خیار گردوت تنها میزارم😊😂