2777
2789
عنوان

سرقلیون دعواکردم.کتکم خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 35079 بازدید | 357 پست
واقعا چرا بدت میاد....خودت هم بکش من ازدواج کردنی شرطکردم تو خونه دوتایی مشروب و سیگار داشته باشیم ...

وا بسم الله ... منو یاد یکی انداختی میگفت باهم دوست باشید باهم سیگار بکشید باهم مشروب بخورید باه قلیون ... باهم بشنید دوست دختر و دوست پسر پیدا کنید ...

گفتم باشه انقدر دوست میشم با شوهرم ک خونه رو میکنم براش مکان 😑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
الان دعوا سر قلیون ارزششو داشت🤷‍♀️

ااا نیلای داری از نی نی سایت میری؟امضات

_شاهین،شاه من؟ +جانم دلی،دلنازم؟_به نظرت رنگ چشمای بچمون چه رنگی میشه؟قهوه ای مثل من یا طوسی مثل تو؟🙃❤+ترکیب من و تو عزیزم،رنگ گوهی😐😂والاااا مگه ترکیب قهوه ای و طوسی چیزی جز گوهی میشه؟😂😂      عاشق شدم کاش ندونه~دست دلم رو نخونه~اگه بدونه میدونم~دیگه با من نمیمونه♥️                         دیوونه اگه بری دیگه دلخوشی برام نمیمونه~این و بدون که دوست دارم من دیوونه~هیچکسی قدرت و مث من نمیدونه♥️  من با تو هستم و با تو این دنیارو عشقه❤😍💍         تتلیتی اصیل😬👨‍🎤  ❤sh💍    نو بهار است در ان کوش که خوشدل باشی~که بسی گُل بدمد باز و تو در گِل باشی                                        تیکر یلداااااایی🍉😁آی لاو یو یلدا😂🍉یلدا آی لاو یو🍉😁بنده عاشق یلدا یا همون شب چله ی خودمون اَستممم🍉😂 آخ تو شب یلدای منی~دیوونه ی دوست داشتنی😁😍ای انار انار دون دونه از فردای خود کسی چه میدونه😅🍉آی انار انار بیا به بالینم شبنم گل نار بیا به بالینم😁🍉
ااا نیلای داری از نی نی سایت میری؟امضات

😃اره

پرسید حضورش به چه ماند ؟ گفتم  مانند آدمی در غربت 🥲که به زبان مادری ات سخن میگوید❤️   میگم خدایا اگه قراره این 👤👩‍❤️‍💋‍👨برا من نباشه🥲 نباشه پس همو بهتره پیش تو باشه😒⚰️🕯🥀😐والا😂       به قول فروغ فرخزاد 🤍من قربان مردمک های بی قرار چشم‌هایت بروم، قربان غم و شادی‌ات بروم، تو چه هستی که جز با تو آرام نمی‌گیرم  حتی جای پایی از تو در خاک برای من کافیست🥲🥹❤️ https://harfeto.timefriend.net/17293677314543  اگه از حالم بپرسن این روزا همینقدر بگم که  وجودم پر درده تنم بی جون و قلبم خسته اس پر از اضطرابم از این سرنوشت نامعلوم ازین راهی که انتهای هیچ چراغی روشن نیست پر از سیاهیه راهی که هر بار منو زمین میزنه ولی باز من بلند میشم چشمامو میبندم و میخندم حتی با قامت خم با چشای خیس و دلی پر غم 🖤 بمونه یادگاری از روزایی که جز قوی بودن راهی نداشتم  ...  دوست خوبم اگر چشمت به این نوشته های من خورد تنها چیزی که ازت میخوام اینه برام دعا کنی برای خودم زندگی و آرزوهام 💚میدونی آخه من به دعا با دل پاک شما خیلی اعتقاد دارم لطفا تو دعاهات منو فراموش نکن 🙏🏼 الهی که تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ... 

😃اره

سمیه نروووو😂😭😭😭با اینکه یه تاپیک زده بودی نامه از طرف دهه شصتیا به دهه هشتادیا و بهمون یه چیزایی گفته بودی اما بازم نرووو😭😭

_شاهین،شاه من؟ +جانم دلی،دلنازم؟_به نظرت رنگ چشمای بچمون چه رنگی میشه؟قهوه ای مثل من یا طوسی مثل تو؟🙃❤+ترکیب من و تو عزیزم،رنگ گوهی😐😂والاااا مگه ترکیب قهوه ای و طوسی چیزی جز گوهی میشه؟😂😂      عاشق شدم کاش ندونه~دست دلم رو نخونه~اگه بدونه میدونم~دیگه با من نمیمونه♥️                         دیوونه اگه بری دیگه دلخوشی برام نمیمونه~این و بدون که دوست دارم من دیوونه~هیچکسی قدرت و مث من نمیدونه♥️  من با تو هستم و با تو این دنیارو عشقه❤😍💍         تتلیتی اصیل😬👨‍🎤  ❤sh💍    نو بهار است در ان کوش که خوشدل باشی~که بسی گُل بدمد باز و تو در گِل باشی                                        تیکر یلداااااایی🍉😁آی لاو یو یلدا😂🍉یلدا آی لاو یو🍉😁بنده عاشق یلدا یا همون شب چله ی خودمون اَستممم🍉😂 آخ تو شب یلدای منی~دیوونه ی دوست داشتنی😁😍ای انار انار دون دونه از فردای خود کسی چه میدونه😅🍉آی انار انار بیا به بالینم شبنم گل نار بیا به بالینم😁🍉
2804
سمیه نروووو😂😭😭😭با اینکه یه تاپیک زده بودی نامه از طرف دهه شصتیا به دهه هشتادیا و بهمون یه چیزایی ...

😂😂😂 اگه نترکم نمیرم

پرسید حضورش به چه ماند ؟ گفتم  مانند آدمی در غربت 🥲که به زبان مادری ات سخن میگوید❤️   میگم خدایا اگه قراره این 👤👩‍❤️‍💋‍👨برا من نباشه🥲 نباشه پس همو بهتره پیش تو باشه😒⚰️🕯🥀😐والا😂       به قول فروغ فرخزاد 🤍من قربان مردمک های بی قرار چشم‌هایت بروم، قربان غم و شادی‌ات بروم، تو چه هستی که جز با تو آرام نمی‌گیرم  حتی جای پایی از تو در خاک برای من کافیست🥲🥹❤️ https://harfeto.timefriend.net/17293677314543  اگه از حالم بپرسن این روزا همینقدر بگم که  وجودم پر درده تنم بی جون و قلبم خسته اس پر از اضطرابم از این سرنوشت نامعلوم ازین راهی که انتهای هیچ چراغی روشن نیست پر از سیاهیه راهی که هر بار منو زمین میزنه ولی باز من بلند میشم چشمامو میبندم و میخندم حتی با قامت خم با چشای خیس و دلی پر غم 🖤 بمونه یادگاری از روزایی که جز قوی بودن راهی نداشتم  ...  دوست خوبم اگر چشمت به این نوشته های من خورد تنها چیزی که ازت میخوام اینه برام دعا کنی برای خودم زندگی و آرزوهام 💚میدونی آخه من به دعا با دل پاک شما خیلی اعتقاد دارم لطفا تو دعاهات منو فراموش نکن 🙏🏼 الهی که تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ... 

قلیون تمام مواد اعتیاد زاست الان هر کی کشیده دیگه نمیتونه ترک‌کنه  میدونی چه پولی خوابیده پ ...

منم به شوهرم گفتم یا من رو انتخاب کن یا از خونه برو بیرون

گذاشت رفت😢 نیم ساعت بعد با کلی گریه گفتم برگرد 

قلیون رو انتخاب کرد

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
😂😂😂 اگه نترکم نمیرم

😂😂😂وای اره جدیدا خیلی همه دارن میترکن😂🤦🏻‍♀️

2805

حالا یه شب قلیون کشیده تو باید روز تعطیلتون رو  به کتک کاری میکشوندی؟اه انقد بدم میاد زن و شوهرا گیر میدن بهم 

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد

خوبش کردی

من یه بار سر پاسور بازی کاری باهاش کردم ک ب ...خوری افتاد

ب مامانشم گفتم

گفتم شما ک اینقدر بدتون میاد چرا پسرتون بازی میکنه

چرا تو خاستگاری بمن نگفتید.خودتونو مدیون من کردید

2801