2777
2789
عنوان

لطفا به" الی گشت" اعتماد نکنید.

871 بازدید | 16 پست

چند روز پیش از سایت الی گشت بلیط هواپیما رزرو کردیم بلافاصله بعد از تایید از پشتیبانی‌اش تماس گرفتن که بلیط شما رزرو نشده چون سایت ما به روز رسانی نشده و قیمت بلیط دوبرابر مقداری هست که تو سایتمونه و این بلیط کنسله، حالا پول شما باید تو حساب الی گشت بمونه تا ما بررسی کنیم و بعد از 5 روز کاری اگر تایید شد مرجوع میشه، نمی‌دونم واقعا یه همچین جایی باید اینقدر سیستم IT  ضعیفی داشته باشه و بعد هم باید پول مردم رو چند روز بلاک کنند بابت اعتماد بهشون. ما سفرمون رو از دست دادیم !!! شما به این کلاهبرداران به ظاهر محترم اعتماد نکنید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا برات ناراحت شدم . تو ایران همه چیش بلانسبت خر تو خره  هیچی سرجاش نیست

🕌🏴🏴🏴  اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا اَباعَبدِالله  🏴🏴🏴🕌    🍁🍁🍁🍁  دختر آبانم  🍁🍁🍁🍁  😍😍😉

علاوه بر تجربه خودم که تو تاپیک گفتم، تجربه همکارم رو بشنوید :

ایشون گفتند ما تابستون بیمه مسافرتی گرفتیم، موقع پرداخت از کارتنون 2 برابر کم شد،

پشتیبانی شون کلا یا نمی‌فهمیدن یا به عمد قبول نمی‌کردن بالاخره بهشون ثابت شد اشتباه کردن، حالا نه تنها بیمه نشدیم پولمون که گفته بودند 5 روز بر می‌گرده ، 2 هفته ای بعد از اینکه از سفر برگشتیم به حسابمون برگشت.

ممنون عزیزم، کاش یه مرجعی باشه رسیدگی کنه،

مگه مردم چقدر درآمد و موقعیت مسافرت دارن که اینجوی بخوان بهم بریزن برنامه شون رو

چه جوری برگشت، چه خوش شانس بودین

همون موقع تماس گرفتم گفت سایت اپدیت نبوده و الان هواپیما پر شده و سریعا پول رو ریخت به حسابم اگر نمیریخت ک افتضاح بود من شش میلیون بلیط خریده بودم

ممنون عزیزم، کاش یه مرجعی باشه رسیدگی کنه، مگه مردم چقدر درآمد و موقعیت مسافرت دارن که اینجوی بخوان ...

آره حتما هست مرجع  ساده ای دختر تو کدوم کار رسیدگی میشه که این دومیش باشه

آره حتما هست مرجع  ساده ای دختر تو کدوم کار رسیدگی میشه که این دومیش باشه

ماصدجا پیگیری کردیم ماشالا پشتشون گرمه اما من که کم نمیارم بازم پیگیری میکنم تهش اینه همه جاتونت آبروشونو ببریم

ماصدجا پیگیری کردیم ماشالا پشتشون گرمه اما من که کم نمیارم بازم پیگیری میکنم تهش اینه همه جاتونت آبر ...

کار خوبی میکنی

علاوه بر تجربه خودم که تو تاپیک گفتم، تجربه همکارم رو بشنوید : ایشون گفتند ما تابستون بیمه مسافرتی ...

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

و همینطور هم اعتماد نکنید به آژانسِ مسافرتیِ حرامخور و کلاهبردار و بسیاااااااااار بد برخوردِ "گلبرگ سیر" و آژانسِ مسافرتیِ کلاهبردارِ "مانیا پرواز" که هرکدام ۳۰۰ هزارتومان مارا با حقه بازی و نیرنگ خوردند و حتی آژانسِ حرامخور و بددهنِ "گلبرگ سیر" بسیاااااار بد با ما برخورد کرد و دیگر هم پاسخگو نبود!!!!

ما که بشددددت به دنبال شکایت به سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری هستیم و فقط کاش سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری با چنین آژانس های خاطی و کلاهبردار و حرامخوری، برخوردِ جددددددددددددددی نماید👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

و همینطور هم اعتماد نکنید به آژانسِ مسافرتیِ حرامخور و کلاهبردار و بسیاااااااااار بد برخوردِ "گلبرگ سیر" و آژانسِ مسافرتیِ کلاهبردارِ "مانیا پرواز" که هرکدام ۳۰۰ هزارتومان مارا با حقه بازی و نیرنگ خوردند و حتی آژانسِ حرامخور و بددهنِ "گلبرگ سیر" بسیاااااار بد با ما برخورد کرد و دیگر هم پاسخگو نبود!!!!

ما که بشددددت به دنبال شکایت به سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری هستیم و فقط کاش سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری با چنین آژانس های خاطی و کلاهبردار و حرامخوری، برخوردِ جددددددددددددددی نماید👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

ماصدجا پیگیری کردیم ماشالا پشتشون گرمه اما من که کم نمیارم بازم پیگیری میکنم تهش اینه همه جاتونت آبر ...

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

2810