2777
2789

سلام خانما ،دخترم تب داره۳۸٫۵هفت ساله استامینوفن دادم میتونم شیاف استفاده کنم ،واسه پاشویه  هم دستاش باهاش سردن ،فقط شکم وسرش داغه ،میترسم دستمال میزارم سرش

اللهم عجل لولیک الفرج ،،،،برای سلامتی وظهور امام زمان صلوات....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا هفت ساله،دکتر دخترم گفت میتونین دوتا استامینوفن ۱۲۵ همزمان استفاده کنین،برا پایین اومدن تب..دختر منم هفت سالشه..

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭
ای خدانکنه ویروس جدیدگرفته پسرم ۷سالس اصلااپایین نمیومدیهوشد۴۰تاصبح تب لررداشت سوخت اخرش بروفن دادنه ...

آخی طفل معصوم   

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...

سلام هر ۴ ساعت ۵سی سی استامینوفن و ۴ ساعت بعد ۵سی سی بروفن..پاشویه فقط و فقط با آب ولرم در مرکز تنظیم درجه حرارت ..مثل زیر بغل و پیشانی و در صورت امکان زیر گردن ..حتما اب زیاد بخوره یا مایعات البته اب جوشیده که سرد شده