2777
2789
عنوان

ایشالله به حق پنج تن شوهرم بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 3930 بازدید | 177 پست
شیر نداره که؟؟؟آخرش دخترت واسه خودت بی تابی میکنه و کلافشون‌میکنه

شیر خشک بهش میدن

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘
عزیزم من ازدواج کردم و شوهر دارم ولی هیچ وقت نمیذارم صداشو بلند کنه برام چه برسه به دست بلند کردنش ش ...

یکبار برخلاف میلش یه کاری انجام بده تا بشناسیش

منم خیلی از این حرفا زدم بعد فهمیدم من کاری نمیکنم اون روشو بشناسم و اینکه فکر میکردم بهترین مرد دنیاست مال این بوده که من کاری نکردم صداش بره بالا 

در واقع من گذشتم طولانی مدت به ادم یه حس بد میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکبار برخلاف میلش یه کاری انجام بده تا بشناسیش منم خیلی از این حرفا زدم بعد فهمیدم من کاری نمیکنم ا ...

ببین من هیچ وقت داستانه زندگیمو اینجا تعریف نکردم من دو بار شوهر کردم شوهره قبلیم باور کن تا الان که میدونه ازدواج کردم و بچه دارم تا الان منتظرمه و میگه طلاق بگیر میخوام بهم برگردی من از اون طلاق  گرفتم فقط به دلیله اینکه فهمیدم بهم یبار خیانت کرد خونه رو سرش اتیش زدم و اون افتاد به غلط کردن و التماس کردن من ازش جدا شدم ازدواج کردم اون تا الان منتظرمه و بهم میگه برگرد غلط کردم

این شوهره  دومم هم خودم با رفتارم جوری بارش اوردم که همیشه همونجور که میخوام باشه خداروشکر مشکلی تا الان پیش نیومده و زندگیه خیلی خوبی دارم

خونتو ترک نکن. به هیچ عنوان. بری زندگیت میپاشه از هم و تهش میشه تنهایی خودت و اسیب بچه و زن گرفتن ای ...

دقیقا موافقم باید بمونه و ثابت کنه یه موجود تو سری خور و بدبخته که اگر طرف بکشتش هم میمونه تو اون زندگی. بچه هم بزرگتر میشه فوقش میشه یه بچه عصبی و مشکل دار 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
مادرش اینقد بچه رو دوست داره نگو هزار دفعه گفته من خودم بزرگش میکنم تازه سینه شو هم میده بچه بخورع

مادر نیستی وگرنه نمیذاشتی ترشحات سینه یه پیرزن بره تو حلق بچه ات. الانم بچه تو بردار برو خونه بابات حرف هم زد یا اومد دم در دنبال بچه زنگ بزن 110. بچه تحت هر شرایطی برای مادره

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
من فقط تو کف اونایی ام که بهت میگن برو خونه بابات. یکم با هم دوست باشین رفیق باشین. زن و شوهرای نینی سایت عین کارد و خونن. دو تا دشمن که دارن با هم به زور زندگی میکنن. اگر رفتی دیگه خانم برگشتی تووش نیست. نری بعد خودت با سرافکندگی برگردی.بشین سر جات رفتارهاتون رو درست کنین. هرکی رفته یا با خفت خودش برگشته یا طلاقش دادن رفته.
مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

دو روز. دخترت رو نگه میداره پسش میاره... 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
من فقط تو کف اونایی ام که بهت میگن برو خونه بابات. یکم با هم دوست باشین رفیق باشین. زن و شوهرای نینی ...

اخه چجوری درستش کنم

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘

برعکس همه میگم گاهی تقصیر خود زن هاست

شما وسط برنامه مورد علاقه شوهرت سیم تلویزیون رو کشیدی

مردها علاقه مند ب فوتبال بااین کار دیوانه میشن.

سرت درد میکرد؟قرص خواب .در بسته.چراغ خاموش. موزیک لایت.پنبه تو گوش.لالا 

خیلی وقتا زن ها با رفتارشون باعث عصبی شدن فرد مقابل و رفتار ناپسندمرد میشن...

پ ن :حق نداشته تورو بزنه

خدا لعنت کنه اونایی رو که توی نینی سایت با حرفاشون باعث طلاق دو نفر میشن. بعد خودشون تمرگیدن سر زندگ ...

باریک الله

خانم نمیفهمم اینهمه خانم شیک و دست نخورده اینجاست اونایی که شوهرشون لگد کش میکنه و خیانت میکنه باز میمونن منم منننننننننننننن

باریک الله خانم نمیفهمم اینهمه خانم شیک و دست نخورده اینجاست اونایی که شوهرشون لگد کش میکنه و خیانت ...

بخدا که اینجا اونایی که نسخه طلاق میپیچن اکثرشون تو سری خور شوهرن بعد چون نمیتونن از حق خودشون دفاع کنن میان مابقی رو تحریک به طلاق میکنن. به خدا که توی زندگی همه قهر هست دعوا هست بحث هست ولی چرا تا یکی میگه شوهرم فلان همه میگن طلاق بگیر. بعدش چی؟ بعدش طرف باید با خفت تو جامعه زندگی کنه اینجا ایرانه داریم میبینیم واقعیت ها رو

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
بخدا که اینجا اونایی که نسخه طلاق میپیچن اکثرشون تو سری خور شوهرن بعد چون نمیتونن از حق خودشون دفاع ...

باید بره صیغه اینو اون شه

انگشت نما شه

زت دوم و قایمکی و مایه بدبختی یه خانواده

این دیدگاه کشور لعنتی ماستتتتتتتتت

ببین طلاق بد نیس بجدم قصد توهین ندارم

بخدا بعضی زن ها برا نجات باید طلاق بگیرن 

ولی نه تقی ب توقی میخوره بزن بریم طلاق بشه

یک زن گاهی اخرین راهش طلاقه

من کاری بااون زنهایی که مایه نجابتند ندارم ولی همون هاهم انگشت نما میشن تا بقال محله میگه خبرداری فلانی مطلقه شده؟؟؟؟؟؟میوه ست یا بیوه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدا لعنت کنه فرهنگ تهی مارو 

ولی همینقدر زنان ما بیچاره ان 

پس باید طلاق اخرین راه باشه