2777
2789
عنوان

ایشالله به حق پنج تن شوهرم بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 3930 بازدید | 177 پست
عزیزم میخوای همین الان دوتا کاربر بهت معرفی کنم که طلاق نمیخواستن ولی به امید ادب کردن شوهراشون رفتن ...

اون واسه زمانیه ک خانومه خواسته خودشو لوس کنه یا بحثشون شاید  اینجوری نبوده ولی خانومی ک  مردش میره ب باباش میگ نمیخوامش مبخوام طلاقش بدم شما فک میککید ابن مرد ادم زندگی  رو ب راه کردنه؟ من خودم جای اسی بودم  صدرصد اونم با دوتا بچه میرفتم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی ازدواج شرایط سنی حرف اول رو میزنه. درسته خشم یه چیزیه که در هر آدمی وجود داره ولی اگر یکم افراد ...

منم مخالف ازدواج تو سن پایینم ولی بخدا کتک زدن ربطی ب سن نداره الان برادر من بیست سالشه خیلی بچه است و احساساتی ولی شده با خواهرم تو خونه دعواشون شده خواهرم زدتش😂😂 در حالی ک دو برابر خواهرم قد داره هیچی بهش نگفته...رفته تو  اتاق. حتی ب خودش اجازه نداده ب خواهرم بگه من میتونم بزنمت... بخاطر اینکه اصلا تو خونمون ندیده مرد زن رو بزنه نهایتا بابام داد میکشید

من شوهرم خیلی وقتش پر منم کارمند هستم فقط شب ها میشینه فوتبال لیگ اروپا رو می بینه که اونم تا ساعت د ...

مسلما شوهر شما ادم فهمیده ایه  بعضی وقتا هرچ سیاستم خرج بعضیا کنی همون بودن ک هستن

اگه بحث پتانسیل آدمی پتانسیل هر چیزی رو داره چ زن چ مرد. طرف زنش خیانت میکنه دست بهش نمیزنه میره مثل ...

فقط یه جمله میگم هم کسی ک کتک میزنه رفتارش اشتباه هم کسی ک میخوره ب قول معروف گناه مظالوم کم از ظالم نیست

کنترل و مدیریت تو همه مسائل زندگی مشترک لازمه و اگه درست انجام بشه اصن کار ب اینجاها نمیرسه

موید باشی

تا گفتیم ببخشید به یکی بقیه وایستادن تو صف!!!!!!!!!!!!! 
مسلما شوهر شما ادم فهمیده ایه  بعضی وقتا هرچ سیاستم خرج بعضیا کنی همون بودن ک هستن

عزیزم مرد اگه هر و وحشی هم باشه زن میتونه درستش کنه 

من به این خانم گفتم برو شکایت کن تعهد کتبی ازش بگیر بعد برو برگرد سر زندگیت و کم کم ادمش کن

شوهر من اینقد بی عقل اصلا ده سال براش محبت کن نمی فهمه فک میکنه وظیفمه اخه من چیکارش کنم 

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘
منم مخالف ازدواج تو سن پایینم ولی بخدا کتک زدن ربطی ب سن نداره الان برادر من بیست سالشه خیلی بچه است ...

نه منظورم  این هست 

هر چی یه دختر بزرگتر بشه و اطلاعات و آگاهی هاش بالاتر بره، قطعا برای ازدواج طرفشو آنالیز میکنه. الان ازدواجا بر پایه ی احساساته که از اساس غلطه.

حتی توی سن کم خیلیا هنوز به بلوغ عقلی و عاطفی و احجماعی و اقصادی نرسیدن که تو زندگی مشترک میرن. دیگه خشمگینم بان و طرف تحقیق نکرده باشه میشه قوز بالا قوز

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
عزیزم مرد اگه هر و وحشی هم باشه زن میتونه درستش کنه  من به این خانم گفتم برو شکایت کن تعهد کتب ...

بخدا اینجور ک میگی نیس بعضی مردا واقعا قابل درست شدن نیستن هرچ سیاستم خرجشون کنی

اخه عزیز من شوهر شما که عقل نداره ازش بخوای صدای تلوزیون رو کم کن نمیکنه ،خدا وکیلی نمیتونستی عکس العملشو پیش بینی کنی؟کارت درست نبوده پاشی از برق بکشی،خب معلومه که دیونه میشه میزندت!!!

چرا کاری میکنی دستش روت بلند شه در حالی که اخلاق گندش میدونی

لهن حرف زدنت باهاش عوض کن تا خجالت بکشه دستوری نگو ،تقاضا بگو مثلا عزیزم لطفا صداشو یه کم کمتر میکنی؟

عادت کرد دست روت بلند کنه و تو هم بسوزی و بسازی دهنت سرویسه

بخدا اینجور ک میگی نیس بعضی مردا واقعا قابل درست شدن نیستن هرچ سیاستم خرجشون کنی

من خیلی دیدم که دارم میگم من شوهرم قبل از ازدواج اینقدر با دوست و رفیقاش میرفت بیرون ولی بعد از ازدواجمون همه رفیقاشو از زندگیمون حذف کردم دوستاش بش پیام میدن اون بشون میگه خوشم نمیاد بیام

عزیزم من ازدواج کردم و شوهر دارم ولی هیچ وقت نمیذارم صداشو بلند کنه برام چه برسه به دست بلند کردنش ش ...

من نگفتم کتک خوردم فقط گفتم قضاوت نکن 

مختاری گلم قضاوت کن تا بچشی 

نمیمیری تا به شرایط کسی که قضاوتش کردی دچار شی این جمله معروفیه 

خدا کنه ادم تو بن بست خفت نشه 

من از روییدن خار سر دیوار دانستم/که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینیها 
عزیزم مرد اگه هر و وحشی هم باشه زن میتونه درستش کنه  من به این خانم گفتم برو شکایت کن تعهد کتب ...

ونه همیشه با زور و تهدید،گاهی دقیقا این کارو بدتر میکنه و زندگی متلاشی میشه مرد غرورش رو خرد شده میبینه و عقده میکنه و حتی روش توی روی همه باز میشه هر چیزی بار اولش سخته بارهای بعد دیگه خجالت نمیکشه

گاهی باید دقیقا برعکس عمل کرد یعنی شرمنده کنی مرد رو لهن حرف زدنت عوض کنی و کلا با پنبه و صبوری سر ببری