2777
2789
عنوان

ایشالله به حق پنج تن شوهرم بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 3930 بازدید | 177 پست
ایشالا خدا بکشتش ک راحت بشی ازش مردک وحشی دیوانه

اامین خدایا بکشش

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۲

همینه وقتی انقد کوچیک ازدواج میکتین این میشه دیگ چ خبرتونه زرتی از خونه ننه بابا تو اوج خامی میزنین میرین

اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخورد      کاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم  دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم.  مرسی اه  
دخترتم ببر برو خونه بابات،نبردی خودش مجبوره بیاره واست

مادرش اینقد بچه رو دوست داره نگو هزار دفعه گفته من خودم بزرگش میکنم تازه سینه شو هم میده بچه بخورع

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘
رفتار شوهرش بد بوده. ولی یه طرفه نمیشه قضاوت کرد خودش هم رفتارش بچگانه بوده

خوب من طبق چیزی که گفت نطر دادم😊هیچ کس حق نداره دست رو کسی بلند کنه..یه سیم تی رو کشیدن نباید انقد جنگ به پا کنه.به نظرم شوهرشون تعادل نداره

اون یه برگ برنده داره.دخترتون.میدونه شما به خاطر اون اقدامی نمیکنید.ولی عزیزم.حق با پدرتونه.الان بچت ...

اخه چطوری😭😭

خوب من طبق چیزی که گفت نطر دادم😊هیچ کس حق نداره دست رو کسی بلند کنه..یه سیم تی رو کشیدن نباید انقد ...

خودش تعادل داره بنظرت؟ 

در و تخته با هم جورن

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

انگار دوتا بچه

هم خودت لوسی که عین بچه ها رفتی سیم تلویزیونو کشیدی هم شوهرت وحشیه که تورو زده اونم جلوی مهمون

دوتاتون رفتارتون نپختس...

خب شما نمیشد بری تو اتاق درو ببندی بخوابی؟

الانم اشتباه کردی نرفتی خونه بابات خب بچتو بردار برو با این روانی زندگی نکن😕

این چیزا رو من با ۱۸ سال سن نباید یادت بدما...پس سیاست چی😕یکم سیاست داشته باش

💏"You & me 💕make a wonderful "We
مادرش اینقد بچه رو دوست داره نگو هزار دفعه گفته من خودم بزرگش میکنم تازه سینه شو هم میده بچه بخورع

شیر نداره که؟؟؟آخرش دخترت واسه خودت بی تابی میکنه و کلافشون‌میکنه

لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹