2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهتاب جون برای اولین بار عالللللللللیهههههههههههههههه
آفرین مامان هنرمند حتما همسرت هم خوشش میاد
نیلوفر جون ثعلب یه پودر سفیده که همه عطاریها دارند باعث میشه بستنی کشدار بشه و قوام بگیره در ضمن ماشاالله به مانلی جون من که کلی از حرف زدنش کیف میکنم
پگاه جون تا حالا سالاد میوه برای رونیا درست کردی ؟ شاید خوشش بیاد این طوری میوه بخوره
عاشقتم خدایا
پگاه جون جگر سفیدی که کنار بریونی می گذارند خام نیست فقط آب پزش می کنند. و بعدش هم چرخش می کنند. من مادر شوهرم استاده غذا های اصفهانیه. بریونی رو خیلی خوشمزه تر از بیرون درست می کنه چند بار جلوی من درست کرده اما ادویه هاش رو دقیقا نفهمیدم چیا می زنه. بیشتر وقت هایی که گوسفند قربانی می کنند می پزه. گوشت چرب گوسفند رو همراه با جگر سیاه وجگر سفید و دل و قلوه به صورت آبگوشتی می پزه . آبش خیلی غلیظ و چرب میشه بعد همه رو به جر جگر سفید چرخ می کنه و بعد انگار کف یک ماهیتابه کوچک ادویه هاشو اول میریزه و بعد مخلوط چرخ شده و یکم از آب گوشتش رو میریزه و فقط یک طرفش رو تفت میده بعد هم توی بشقاب و روی نون میکشه. جگر سفید آبپز شده رو هم جدا چرخ میکنه و فقط یکم بهش ادویه میزنه اما تفتش نمی ده و کنار غذا توی بشقاب میکشه. ادویه هاش هم دارچین که مطمئنم میزنه اما بقیه اش رو خوب نمی دونم چیه. من هم جگر سفیدش رو دوست ندارم اما بقیه اش رو می خورم. اما گوشت و لوبیاشون خیلی خوشمزه میشه. مثل آبگوشت خودمونه فقط گوشتش حتما باید گردن باشه و حبوباتش هم فقط لوبیا سفیده اون هم زیاد در حد یک کاسه ماست خوری پر. سبزی هم توش داره که تره و جعفری و شنبلیله به نسبت مساویه همه رو با هم تو زود پز می پزن و بعد که پخت بهش نمک و فلفل فراوون میزنن. اون رو هم دوست دارم عطر سبزی هاش آدم رو گرسنه می کنه. خورش ماست هم خیلی ها دوست ندارن آخه یکم شیرینه اما من بدم نمی اد. اون رو هم با گوشت گردن گوسفند درست میکنن. گوشت رو می پزن و بعد ریش ریش می کنن و توی یک سینی با کمی از آب گوشت با انگشت آروم ورزش میدن تا گوشت ها خیلی نرم بشه بعد ماست و زغفرون و یکم شکر بهش اضافه می کنن و اون قدر همش میزنن تا گوشت دیگه دیده نشه. اما من خودم تا حالا درست نکردم آخه اندازه هاشو نمی دونم
ممنونم مزه اش خوب شده. اما شکل و قیافه اش خوب نشده اما خوب دستم اومد که چه کار کنم . ژله پایه اش هم همونیه که فرشته جون گفت ژله سیب سبز و ژله آناناس البته من یکیش رو با شیر عسل و خامه درست کردم و اون یکیش رو فقط بستنی توش زدم. تا خیلی هم سنگین نشه. هستی خیلی دوست داشت و یک تکه اش رو خورد.
2810
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792