2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قطره آهن (آیروویت) و مولتی ویتامین ایرانی میدم و زینک هم شش ماه دادم دیگه نمیدم. یعنی دکتر رونیا میگه دیگه نباید بخوره

دکتر رونیا معتقده که مولتی ویتامین و آهن ایرانی از هر قطره خارجی دیگه ای بهتره ولی خوب به خاطر اینکه خیلی بدمزه است بچه ها نمیخورنش و به همین خاطر براشون باید خارجی تهیه کرد.
من بهش هر بار میگم یک مکمل خوب بهم معرفی کنید میگه که هیچی لازم نیست. همین ها رو بخوره کافیه.
سلام دوستان گلم
فرشته جون من که عاشق بافتنی ام اما خوب اکثرا نصفه نیمه ولش می کنم اما برای هستی رو نه . هر بار که براش نخ گرفتم از ذوقم زود بافتمشون. الان هم برای زمستونش یک کاپشن آبی داداشم براش آورده بود نخ آبی همرنگ کاپشن براش گرفتم شال و کلاه و اگه بتونم شلوار کشباف ببافم. برای خودم هم نخ یاسی گرفتم شال گردن ببافم از اون شال های خیلی بلند. و برای همسرم هم میخوام پلیور با طرح پیچ ببافم . اما کو وقتش . شب ها اگه یکم برسم ببافم.
فرناز جون من هم خیلی دوست دارم زودی فیس بوکی بشم اما باید علی همت کنه که ایشون هم همش امروز و فردا می کنه. . نیلو فر جون برای خمیر پیراشکی باید به مخلوط ماست و روغن زیتون و نمک اونقدر آرد بزنی که به دست نچسبه.

راستی من ماه پیش که هستی رو بردم دکتر بهم گفت که اصلا دیگه احتیاج به آهن نداره و دیگه هیچ مکملی هم بهش ندم تازه گفت که زیادی دادن ویتامین ها و مکمل ها رو کلیه بچه ها اثر میگذاره. البته این رو هم بگم که من تا ماه قبل هر روز به هستی ویتامین و آهن اون هم خارجی میدادم. اما از وقتی بهش ندادم هم اخلاقش بهتر شده و هم اشتهاش بهتره . البته گفت اگه خیلی بد غذایی کرد و هیچ چی نخورد می تونی هر چند روز یکبار بهش یک قاشق مربا خوری ویتان بدی که اون رو هم من ندادم.
مامان پریماه جون ناراحت نباش اکثر مردها همینطورن. به تنها چیزی که فکر نمی کنند همین تاریخ تولد و مناسبت ها است. من که باید چند روز قبل از تولد و مناسبت های دیگه یک جوری در لفافه به همسرم یاد آوری کنم. کلا شوهر من یک سر داره هزار سودا. همیشه خدا ده تا کار رو داره با هم انجام میده اصلا دیگه هواس براش نمیمونه