2777
2789
نیلوفر جون من که می گم هممون با کلوپ موافقیم و هیچ فرقی هم نمی کنه که اینجا با هم صحبت کنیم یا تو بخش کلوپ . اگه هم اینجوری نوشتیم شک نداشتیم که می خواهیم بیاییم یا نه فقط می خواستیم هر کدوم یک جوری نوشته باشیم که جمله بندی هامون با هم فرق داشته باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه
خدا رو شکر من با غذا خوردن امیرعلی مشکل ندارم طفلک همه چی میخوره صبحانه هم نون کره و مربا یا عسل و کره یا پنیر خامه ای و آجیل میخوره چند روزی هم هست چای دادن رو بهش شروع کردم البته من از میان وعده ها هم براش اسنک درست میکنم با مرغ یا گوشت و خیلی دوست داره از سرلاک خیلی بدش میاد من هم اصراری به دادنش ندارم اگه هر روز غذاها رو با شکل جدید به بچه ها بدیم حتما"خوش غذا میشند نون تست رو حتما امتحان کنید روی نصفش کره بمالید و مربا یا پنیر یا عسل و نصف دیگه رو روش بزارید خوب فشارش بدید تا به هم بچسبند بدید دستشون خودشون بخورند
امیرعلی چند روزی میشه خودش با قاشقش غذا میخوره کمی کثیف کاری میکنه اما خوب میخوره فکر کنم دیگه وقتش رسیده تو غذا خوردنش مستقل بشه
مهتاب جون اون روز نشد این پیراشکی رو درست کنم اما امروز حتما"درست میکنم فکر کنم این خمیر قطاب باشه امشب کمی باهاش قطاب هم درست میکتم خبرش رو میدم برای ژله سورپرایز من مخلوط شیر و خامه با ژله سیب سبز یا آناناس رو پیشنهاد میدم چون طعم ژله شیر به تنهایی خوب نیست اما این دو تا که گفتم امتحان کردم خیلی خوشمزه میشه
عاشقتم خدایا
مهتاب جون از خواب نگو که واقعا"برای من به هم ریخته امیرعلی 12 میخوابه من داستان رادیویی رادیو البرز رو گوش میدم تا 2 میخوابم ساعت چهار بیدار میشم سحری فرزاد رو آماده میکنم تا نمازم رو بخونم میشه 5 ساعت 7 فرزاد میره باید بلند شم بدرقه اش کنم 8 امیرعلی شیر میخواد 10 هم بیداری کامل فکر کن برای من چی میمونه ظهر هم نمیخوابم
عاشقتم خدایا
وای فرشته جون ممنونم اگه میشه اندازه اش و روش آماده کردنش روکامل برام میگی آخه می خوام برای مهمونی خواهرم درست کنم اما اول یکبار باید برای خودمون درست کنم تا دستم بیاد که دقیقا چه کار کنم. باز هم ممنون میشم
من هم تو روز دیگه نمی خوابم اما شب ها زیاد می خوابم البته من هم ماه رمضان سحر ها بلند میشم و برای همسر غذا شو آماده می کنم . راستی سحر ها رو جدا می پزی یا از شام نگه میداری . من که همش در حال غذا پختنم.
برای سحر ها هم بعضی شب ها ته چین مرغ میپزم خیلی لذیذ میشه. البته به سبک دماوندی ها. آخه ما اصلیتمون دماوندیه. می دونی برنج رو آبکش می کنم و چند دقیقه قبل از آب کش کردن بهش نخود سبز یا باقالی می زنم و بعد از آبکش کردن شوید می زنم بعد مرغ نپخته را با دو تا قاشق ماست کمی گرد غوره و زعفران و کمی نمک و یک پیاز متوسط خرد شده کخلوط می کنم. کمی از برنج رو کف قابلمه میریزم و بعد مرغ رو همراه با مخلفاتش می گذارم و بعبقیه برنج رو روش میریزم و می گذارم تا بخار بده بعد هم دمکنی می گذارم و زیرش هم شعله پخش کن می گذارم و از ساعت 12 شب تا سحر می گذارم که بپزه. خیلی خوشمزه و لذیذ میشه. برای سحر همسرت امتحانش کن عالیه. البته باید شعله گاز کم باشه ها وگرنه خیلی ته دیگ می بنده
دستور ته چینت جالب بود مهتاب جون حتما"امتحانش میکنم فقط برنج ته دیگ نمیسوزه کاش زودتر دستورش رو میزاشتی برای مهمونیم درست میکردم خوشبختانه شوهرم سحر برنج نمیخوره براش پنکیک درست میکنم یا اسنک گاهی هم چای و نون و کره عسل .خانواده شوهرم سحریشون مثل صبحانه هست برعکس خانواده خودم که مامانم غذای کامل میزاره من هم عادت کردم به روش قوم شوهر
مهتاب جون برای ژله سورپرایزبرای پایه یه بسته ژله آماده رو با 1 لیوان آب جوش رو بخار آب حل کن بعد بزار از داغی بیفته نصف لیوان خامه و کمی از نصف لیوان کمتر شیر رو به خامه اضافه کن خوب مخلوطشون کن گلوله ندلشته باشه بهد کم کم به ژله آب شده اضافه کن خوب هم بزن ممکنه حالت دلمه پیدا کنه اما اشکالی نداره مخلوطش کن نصفش رو بریز تو قالب لوف و بزار فریزر ببنده 10 دقیقه کافیه بعد بقیه مراحل رو انجام بده اگه اشکالی داشتی بگو کمکت کنم
عاشقتم خدایا
متأُسفانه من مجله شهرزاد رو یک سالی میشه که نخریدم و نمیدونم که جدیداً هم با این ایمیل برای عکس - خاطره شهرزاد هم عکس میگیره یا نه.
ولی شماره مجله 22906351 هستش.
حتماً زنگ بزنید و بپرسید و بعدش هم بفرستید و از عکس بچه هاتون توی مجله لذت ببرید.
ممنونم فرشته جون
حتما درست می کنم و اگه نتونستم ممنون میشم راهنمایی ام کنی. اون ته چینی هم که گفتم نه اگه شعله گار کم باشه و شعله پخش کن هم بگذاری تا 4 ساعت نمی سوزه البته ته دیگ می زنه اما چون عصاره مرغ و ماست به ته دیگش میرسه خیلی خوشمزه میشه. من خودم معمولا رون مرغ رو ته چین می کنم چون لذیذ تر از سینه میشه. برای ته دیگش از کاهو هم می تونی استفاده کنی.
پگاه جون نوش جونت
من هم یکبار برای هستی وبلاگ درست کردم البته هنوز به دنیا نیومده بود و بعدش یکی دو تا از آشناها وبلاگش رو پیدا کرده بودن و من هم چون دیگه احساس راحتی نداشتم حذفش کردم البته الان دلم می سوزه چون اگه ادامه داده بودم کلی مطلب و خاطره از هستی توش نوشته بودم.
پگاه جون اگه میخواهی ژله ات بی رنگ بشه از ژله آلوئه ورا استفاده کن در غیر این صورت به ازای هر لیوان شیر 1 قاشق ژلاتین و یک تا دو قاشق شکر رو با هم مخلوط میکنی روی بخار آب قرار بده تا ژلاتین و شکر حل بشند اما من پودر ژله آماده رو توصیه میکنم خیلی خوشمزه تره
عاشقتم خدایا