2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من هم دلم میخواد که عکسهای جدید بزارم توی فیس بوک . ولی باورتون نمیشه که از وقتی که رونیا به دنیا اومده انگار که این دوربین ما اختصاص پیدا کرده به این فسقل خانم.
دیگه از خودمون اصلاً عکس نمیگیریم.
من چند روز پیش برچسب ناخن خریدم و فکر میکردم که چیزه بدرد بخوری نباید باشه.
امروز ازش استفاده کردم چقدر باحاله. پیشنهاد میکنم که شماها هم بخرید.
رونیا هم مدام دستش رو میاورد و میگفت من من.
آخه یکی نیست بهش بگه که کوچولو تو از الان که اینقدر قرتی خانم تشریف دارید بزرگ بشی چی میشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امروز صبح عکسه رونیا رو فرستاده مجله سیب سبز. واسه شرکت در جشنواره.
زنگ زدم که پیگیری کنم ببینم عکسش رسیده دستشون ولی نبودند. امیدوارم که رسیده باشه. چون صبح خانمه میگفت که امروز و فردا دیگه آخرین روزهاست و باید سریع بفرستیدش.
من امروز برای خودمون خواستم که ژله سورپرایز درست کنم. اولین بارم بود. پایه اش رو آلوورا ریختم و بستنی و ژله قلبش رو انار. ولی اولاً که ژله انار اصلاً قالب زده نمیشد. همش ولو میشد بعدش هم اینکه ژله آلوورا و بستنیم هم از قالب در نمیومد. یعنی اینکه همه اش با هم روانه سطل زباله شد.
اگه کسی درست کرده و بلده به من هم فوت و فنش رو یاد بده.
ممنونم
پگاه جون برا سوچرایز اگه چایه سفیدت رو شیر عسلی بریزی خیلی عالی میشه برا اون ژله انار هم باید از یک و نیم لیوان آب استفاده میکردی که سفت تر باشه و راحت قالب بخوره.برا در اومدن از قالب هم بستگی داره به جنس قالب.بگو قالبت چه جنسیه