2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست جونا
پس چرا به کلوب سر نمیزنید کلی مامان فعال داریم ما برای بیشترتون دعوت نامه دادم خوشحال میشم اونجا ببینمتون
من مامان آرادم پسرم 30 آذر دنیا اومد الان 4 دست و پا میره و بلند میشه
سلام

من حدود 4 روزه دارم به نی نی زرده تخم مرغ میدم به اندازه ی یه نخود میریزم تو حریر بادوم و بهش میدم (صبحها)

پسملی من سوپ میخوره اتفاقاً با اشتها می خوره اما اگه بخوام بشونمش و بهش بدم فکر کنم تا شب طول بکشه تا بخوره آخه خیلی شیطونه، باورتون نمیشه وقتی پیالش خالی میشه دنبال قاشق دهنش رو باز میکنه!

سالی جون حتماً سر میزنم.
رومی جون خودت تو پست قبلی نوشته بودی که پارسا جون سوپ دوست نداره واز دستش سرت رو می خوای بزنی به دیوار.
من عاشق بچه های خوش اشتها هستم .خوشحالم که پارسا جون بعداز خوردن سوپ دنبال بقیه اش می گرده
مرسی از خوش آمد گویی تون
پسمل من اسمش سهیل است ، دو هفته ای میشه دو تا دندون پایینش در اومده من از 5 ماهگی فرنی و حریره بادم رو شروع کردم و 3 هفته بعدش سوپ رو شروع کردم خدا رو شکر هر چی بهش میدم میخوره من تا حالا سیری به این بچه ندیدم !!!!!!!!!!!! زرده تخم مرغ رو هم از 10 روز دیگه شروع میکنم.
بزرگترین اقیانوس آرام است، پس آرام باش تا بزرگترین باشی.
مریم جون خوشحالم که پسرت خوب غذا می خوره .انشاءا.. همین جوری بمونه. مواظب باش هیچ وقت به زور بهش غذا ندی که بد غذا وبازیگوش بشه. سهیل جونم چند کیلواست؟ شیر هم خوب می خوره؟ شیر خودتون رو می خوره.
سلام مامانای اذر ماهی چقدرخوشهالم که کم کم این تاپیک داره راه میافته اخه همیشه غصه میخوردم میدیدم مامانای مثلا ابان چقدر فعالن ولی خبر از مامانای تنبل اذر ماهی نیست .منم مامان اذرماهی ام دخترم 28 اذر به دنیا اومده با وزن 3380الانم 8450داره البته از سه روز پیش تا همین دیروز متاسفانه به دلیل تب بالا تو بیمارستان بستری بود که خدا رو شکر امروز مرخص شد دکترش دکتر سماعی هستش بیماریش هم بر خلاف تصور ما ویروسی نبود یه بیماری بود به اسمrosoela که مثل ابله مرغان میمونه ودکتر میگفت اکثر بچه ها قبل از دو سالگی میگیرن هرچند تا ما این موضوع رو بفهمیم مردیم وزنده شدیم چون میترسیدیم از این بیماری ویروسی جدید گرفته باشه .به هرحال خوشهالم از اشنایی تون .تا بعد. چون دارم میمیرم از بی خوابی 4روزه که اصلا نخوابیدم.
سلام به مامان هایه عزیز من چند روزی نبودم ...

اللهی هیچ نی نی کارش به بیمارستان نکشه... خداروشکر مامان پیشی که دخملیه نازت خوب شد خیلی مراقبش باش.

پسملیه من هم از صبح که بیدار شده یکسره گریه میکنه ... نمیدونم چش شده!
سلام نی نی پارسایه من کم کم میخواد راه بیوفته ! چند روزه مبل رو میگیره و خودش رو بلند میکنه بعضی اوقاتم رو زانو خودش رو بلند میکنه ... خیلی خوشحالم دیروز که باباش از صبح خونه بود حرف بببببب یا با از دهنش بیرون در اومد من و باباش کلی ذوق زده شدیم !
دیروز نذاشتیم بابایی با کامپیوتر کارهاشو انجام بده کلی خون به جیرش کردیم تا بیاد تو هال
و با ما بشینه البته با کلی حرس و جوش بلخره کشوندیمش تو هال
.
بااینکه دیروز جایی نرفتیم و خونه موندیم ولی کلی بهمون خوش گذشت من واسه پارسا گولا آب هویج درست کردم و برایه خودمون هم آبهویج بستنی خیلی خوش گذشت. اما امروز صبح بابایی پارسا رفت و دوباره روز کسل کننده شروع شد.

2810