2777
2789
نه راحیل جون قهر به معنای قهر نبوده بیشتر دلخوریه که زود تمومش میبکنیم الان هم که از دست امیرعلی جرات حرف زدن جدی با هم رو نداریم امیرعلی اصلا"از صداهای بلند خوشش نمیاد حتی تو tvاگه کسی بحث کنه میره دعواش میکنه و به ما میگه کار بد کردند
عاشقتم خدایا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای یه چیزی بگم بخندید می خوام برای شام سوفله رو به دستور فرشته درست کنم اخه عاشق بادمجونم به شوهرم اس ام اس دادم که بادمجان و شیر و قارچ بخر مگر نه شام نداریم گفت اگه با مخلوط اینهایی که گفتی می خوای شام درست کنی چه بهتر که نداشته باشیم ... خیلی بد غذاست اما امشب درست می کنم
یه چیز خنده دار تر برای مانلی حلو درست کردم بدون گلاب و زعفران می خواستم بازی کنه مثله همون دستوری که مهتاب جون گذاشته بود اولا که کلی خوشش اومد بعد یه لگو داره که گرده و روش یه قلمبه کوچولد داره درست مثل طرح سینه خانومها اونو زد تو حلو بعد که شکلش رو دید گفت ممه مامان نیلوفره.
بچه ها از خودم خجالت کشیدم هیچی بلد نیستم بهتون بگم همش فقط دریافت کننده هستم فرشته جون میشه به این شاگرد مبتدی یه سری لوازم اولیه و جنسهای مناسب رو برای درست کردن این ژله ها و غذاها و ... یاد بدی. من حتی رفتم روی ماکرویو رو دیدم نفهمیدم کانوکشن منظورت چی بوده ببخشید که اینهمه خنگم
فرشته جون من اصفهانی نیستم و ساکن اصفهان هستم و نه خورشت ماست رو بلدم نه اینکه لب میزنم.دیشب بابام برا مهمونی افطار گرفته بودن ولی من اصلاااااا دوست ندارم.

جگر سفیدی که کنار بریونی هست خام نیست یعنی اینجوری فکر میکنم من تا حالا ندیدم خام باشه همون جگر سفید رو پختن.ولی خود بریونی رو برای سالی یکبار دوست دارم

انگور که دونه دونه است ؟ من هلو انجیری رو پوست می کنم تکه تکه می کنم می ذارم تو بشقاب یا هندونه رو بیشتر سعی می کنم حالت انگشتی بشن که راحت بخوره مانلی جدیدا دوست داره با دست غذا بخوره وای باید ببینید یه بار بهش گفتم مامان با قاشق بخور مثله خانوما حالا هر بار که با دست می خوره خودش می گه با قاشق مثله خانوما اما دوباره با دست می خوره
رشته و خوشکار یکی از شیرینیهای معروف گیلانیه که از برنج تهیه میشه توی خوشکار مغز گردو و دارچین و شکر هست .سرخ میشه و روش شیره میدند فوق العاده لذیذ و خوشمزه. تو گیلان تا مهر ماه اکثر مغازه های شیرینی فروشی جلوی چشم مشتریها درست میکنند و به جرات میگم کسی نیست خورده باشه و لذت نبرده باشه

برای بستنی هم مقدارش رو که گفتم فقط شکر رو با ثعلب مخلوط میکنی و به نصف لیوان شیر گرم اضافه میکنی خوب که مخلوط شد به شیر و موز پوره شده اضافه میکنی میزاری فریزر هر یک ساعت یه بار میاری همش میزنی تا کشدار و نرم بشه بعد از اینکه حالت بستنی رو گرفت میزاری فریزر بمونه بعد از 12 ساعت آماده خوردنه
عاشقتم خدایا
2810