2777
2789
عنوان

کاربران آنلاین در کلوبها

| مشاهده متن کامل بحث + 10141 بازدید | 235 پست
سلام آقای زاهد

منم با نظر دوستان موافقم یا برای وارد شدن مهمان به کلوب ها محدودیت ایجاد کنید یا اینکه اصلا آنلاینها رو نشون نده مثل قبل ...هرچند قبل هم میدونستیم شاید مهمان باشه ولی مطمین نبودیم که آرامشمون به هم بخوره ..... حالا فهمیدم که میگن دونستن بعضی چیزا مکافاته و سعی نکنید که بدونید مثل همین دونستن مهمانها
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثل خیلی از کلوپهای تخصص که میخوای وارد بشی پیغام میده که قبلش باید عضو شده باشید............. خوب شما هم همین کار رو بکنید دیگه........ بعد وقتی با مشخصات وارد میشن اسمشون او بالا توی لیست می افته...........
هیچ وقت به خدا نگو یه مشکل بزرگ دارم ، به مشکل بگو من یه خدای بزرگ دارم . . .
2805
سلام آقای زاهد با نظر دوستمون موافق هستم
من امروز رفتم کلوپ خودمون......................... با 210 مهمانننننننننننن
شاید ما یه سری مسایل خصوصی خانمها رو مطرح کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لطفا رسیدگی کنید

روشای من , روشنی بخش زندگیم
16 آذرماه ساعت 12.30 دقیقه ظهر اومد تو بغلم..
البته این خصوصی کردن کلوبا هم خیلی عیبها داره.. اینکه یه سری عموها خودشونو با کاربری زنونه معرفی میکنند و خیلی راحت از صداقت بچه ها سوء استفاده میکنند و راحت وارد جمع خصوصیشون میشن..

خوب اینم بده بدتر میشه

خلاصه آقای زاهد اگه خودتون یه چاره خوب بکنید خیلی خوب یمشه..

ممنونم
http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=28684
2810