2777
2789
عنوان

کاربران آنلاین در کلوبها

| مشاهده متن کامل بحث + 10141 بازدید | 235 پست

سلام و ممنون بابت همه امکاناتی که روز به روز داره یشتر و بهتر میشه

آیا امکانش هست که یه کاری بکنین که فقط اعضای دعوت شده بتونن بیان کلوپ نه صرفا برای مطالعه؟؟؟؟
سعی نکن متفاوت باشی، همیشه فقط سعی کن خوب باشی. این روزا خوب بودن به اندازه کافی متفاوت هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه کلوپ خصوصی را دوباره راه بندازین
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
سلام اقای زاهد میشه باز ی کاری کنین مابتونیم کاربرای بالای تاپیکها هم ببینیممممممم
خدایا وقتی ازم گرفتی و بهم بخشیدی ، فهمیدم که معادله زندگی ، نه غصه خوردن برای نداشته هاست و نه شاد بودن برای داشته ها . . .
2805
آقای زاهد سلام هستین ؟؟؟

آیا سایت مشکل داره ؟؟؟

تاپیک من حذف شده
همین چند دقیقه پیش خودم آخرین پست رو گذاشتم
www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=70782&PostID=19825042#19825042
این آدرسش هست
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
عمو جوون ..چرا کلوبا رو خصوصی نمیکنید...

بخدا بعضی ادمای علاف میان تو این کلوبا میجورن ببیند کی در مورد چی حرف میزنه...
یا مثلا همین عمو سیببیل کلفتا.. ..همش ولی تو ین کلوبای بارداری یا جاهای دیگه

کاش یه کاری میکردید حداقل همین مهمانهای ناخونده هم دیده بشن همچین آبروشون بره.. دل ادم خنک بشه

.. به ادم برمیخوره وقتی این مهمونا میان ولی یه سلام هم نمیکنن.بیتربیتا..

واقعا ازتون ممنونم که ایهنمه ما کاربرای غر غرو رو تحمل میکنید... تشکر ویژه از طرف کل خانومای سایت..

http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=28684
آقای زاهد میشه لطفا به این پست من جواب بدین؟؟؟

اینکه کسی بجز اعضای کلوپ نتونن پست بزارن و گزینه درخواست دعوت بزارین خودش خیلی خوبه ممنون
ولی مشکله ما رو حل نمیکنه

ما نمیخوایم که کلوپ خصوصی برگرده (چون میدونیم کنترلش سخته و ممکنه موارد غیر اخلاقی پیش بیاد)
فقط میخوایم که مهمان ها نتونن پست های ما رو بخونن...

اگه اعضای سایت بخونن مشکلی نیست....چون اسامی عضوها نمایش داده میشه و میفهمیم کی تو کلوپه
که این خودش جلوگیری میکنه از اینکه کسی بدون دعوت بیاد
(چون همه متوجه حضورش میشن و اونم نمیخواد شناسایی بشه پس نمیاد)
ولی اگه مهمان ها هم بتونن پست ها رو بخونن همون اعضا لاگین نمیشن و به عنوان مهمان میان که شناسایی نشن

پس اگه شما لطف کنید برای وارد شدن به کلوپ ها یه گزینه بزارین که فقط اعضای سایت(منظور کلیه ی کاربرهای سایت)میتونن این پست ها رو مشاهده کنند(برای دیدنشون لطفا عضو شوید)
دیگه مشکله ما حل میشه اینطوری نه کلوپ ها خصوصی هستن که سواستفاده بشه نه ما احساس نا امنی میکنیم

از بابت توجهتون تشکر آقای زاهد

سلام اقای زاهد
میخواستم ازتون خواهش کنم یه کاری نید که دسترسی به کلوپ ها محدود بشه، یعنی حداقل فقط کابران سایت اجازه ی خوندن کلوپ ها و شرکت در اونها رو داشته باشند... خیلی وقت ها پیش میاد ما توی کلوپ ها مسائل خصوصی رو مطرح میکنیم که اگر خانومی بخواد بخونه مشکلی نیست اما واقعا خوب نیست مردهای علاف و بیکار و مریض و یه سری دختر و پسر مجرد و ... بخوان این مطالب رو بخونن...
امروز هم کلی مشکل پیش اومد برای وستان ما در کلوپمون بابت همین مسئله... یه اقایی از طریق نی نی سایت رفته وبلاگ یکی از دوستان و براش ایجاد مزاحمت کرده بود، برای یکی دیگه از دوستان هم مشکل مشابه پیش اومده بود....

لطفا یه کاری کنین که هر کس و ناکسی نتونه بیاد مطالب ما رو بخونه... از وقتی اینجوری شده ما دیگه احساس امنیت نمیکنیم تو کلوپ هامون.... الان که کابران آنلاین رو نشون میدید اون بالا تازه فهمیدیم چقدر خاننده ی خاموش و میهمان ناخوانده داریم تو کلوپ ها... یه شب ساعت 12 حدود 82 تا مهمان داشتیم... یعنی کسایی که عضو سایت نیستن..
باور کنین جالب نیس... واقعا احساس امنیت رو از بچه های کلوپ گرفته این مسئله...خصوصا با اتفاقی که امروز برای این دوستمون افتاد...
محمدم شنبه ساعت هفت صبح به دنیا اومد... 9/9/92

Pregnancy%20ticker
سلام آقای زاهد با نظر دوستمون موافق هستم
من امروز رفتم کلوپ خودم بودم با 221 مهمانننننننننننن
خب راست میگه شاید ما یه سری مسایل خصوصی خانمها رو مطرح کنیم
لطفا رسیدگی کنید
بنیتا عزیز دل مامان و بابا یک ساله شد ... خدایا صد هزار مرتبه شکرت
سلام آقای زاهد
بنده هم با نظر دوستان موافق هستم . خواهشا رسیدگی کنید
ما خانومها نیاز داریم حریم خصوصیمون حفظ بشه
روشای من , روشنی بخش زندگیم
16 آذرماه ساعت 12.30 دقیقه ظهر اومد تو بغلم..
2810