2777
2789
عنوان

کاربران آنلاین در کلوبها

| مشاهده متن کامل بحث + 10141 بازدید | 235 پست
آدورینا

سلام آقای زاهد نمیشه یکار کرد کاربرانی که عضو نیستن دیگه نتونن کلوپ ها رو ببینن تا عضو بشن و تا اسم کاربری رو وارد نکردن نتونن وارد کلوپ بشن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کوهپایه کجاس

خوو ماخوشحال میشیم بگین قول میدیم ب کسی نگیم تا اونا سورپرایز بشن جناب زاهد خخ
خدایا وقتی ازم گرفتی و بهم بخشیدی ، فهمیدم که معادله زندگی ، نه غصه خوردن برای نداشته هاست و نه شاد بودن برای داشته ها . . .
عمو جونی سیلام مچکرم
زندگی زیباست.........[smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley]
سلام جناب زاهد

من دیروز یه ایمیل از طرف یکی از کاربران(که 99 درصد مــرد بود) برام ارسال شده بود
براتون ایمیل زدم متن کاملش رو
بررسی کردید؟
خدایا شکرت...ممنون که معجزه ت رو نشونم دادی ...پسرم رو به تو میسپارم؛ نگهدارش باش
عالی بووووود دمتون گرم

اینجوری امنیت رفت بالا و دیگه بچه ها عکس هم نمیزارن چون میدونن که خاموش داریم کلا امنیت سایت روز به روز داره میره بالا و این خیلی عالیه فقط جاااااااااااااان هر کی دوست دارین سرعتشم ببرین بالا

Lilypie Maternity tickers
2810