2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرشو می پیچونه میاد

این دوستتون مشکوک میزنه. مگه میشه نصفه شب شوهرو پیچوند رفت خونه دوست؟

من جای شما بودم قطع رابطه میکردم. اصلا هم مهم نیست ناراحت میشه. مهم زندگی خودته که شوهرت آرامش داشته باشه.

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

چقد تو کنترل روابطتون ضعیفیددددد

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
میشه بگین چجوری کنترل کنم

از اول نباید دوستتو به خونه دعوت میکردی یا وقتی دیدی واسه اولین بار شب قصد داره بمونه ناراحتیتو بروز میدادی عزیزم به عنوان یه دوست توصیه ای میکنم بهت هیچ وقت دوستاتو وارد حریم خصوصی زندگیت نکن نیار خونه تموم قرارا رو بیرون خونه بزار 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
ممنون دوستم حق با شماست

به تخمت که ناراحت بشه

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
گفتم بهش نیا ناراحت شده گفتم بیرون همدیگرو ببینیم

عزیزم از من به شما به عنوان کسی که خودش از دوست اسیب دیده پیشنهاد 

یه خط قرمز بزرگ دور اومدن دوستت  به خونه ات بکش 

نزار دوستت بشه مایه عذاب زندگیت 

نزار بشه دعوای بین تو و شوهرت چون دیگه اسمش دوست نیست اگه دوست واقعی باشه مزاحم نمیشه درکت میکنه

حق با همسرته من اشتباه کردم شما اشتباه نکن عزیزم

به نظر من رک و راست بهش بگو شوهرم خوشش نمیاد با دوستام رفت و آمد کنم.منم نمیتونم رو حرفش حرف بزنم.دوست آدم ناراحت بشه بهتره تا شوهر.الکی آرامش زندگیت را بهم نزن.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃