2777
2789
عنوان

مردی که دست بزن داره...

256 بازدید | 25 پست

همه اونایی ک از همسرشون کتک میخورن این روش ک میگم امتحان کنید ببینید جواب میگیرید؟

وقتی اومد طرفتون و ربه اول رو زد ادای اینو در بیارید ک از هوش رفتید.قشنگ نقش بازی کنید.وقتی هم مثلا ب هوش اومدین بریده بریده و با صدای بلند نفس بکشید.قلبتونو محکم بمالید.انگار بازیگرید!

بعدم ک مثلا حالتون خوب شد با گریه بگید یه وصیت نامه مینویسم ک منو تو کشتی قایم میکنم.ک بعدا پدرتو در بیارن

دایی شوهرم دس بزن داش زنش این کارو کرد دو بار شوهره دیگ انگشتش بهش نخورد از ترس

در من زنی دیوانه فریاد میزند…

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
آخه میترسم وسطای فیلم خندم بگیره بیشتر کتک بخورم😂

😂😂😂😂

من زنده بودم اما انگار که مرده بودم...از بس که روزها را از نو شمرده بودم..یک سال دور و تنها ,تنها به جرم اینکه  او سرسپرده میخواست اما منننن❤ دل سپرده بودم❤

یه بار شکایت کنی نیاز به این همه سیاه بازی نیست اونم قشنگ ادب میشه 😊

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

🤣😱🤣🤣🤣🤣🤣🤣ودارای خدانکشتت دخترچقدخندیدم میگه مثل بازیگرا کلاس آموزشی گذاشته...باهوش کی بودی تو

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘

کارگردان خوبی میشی

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

عجب تأتری

من زنده بودم اما انگار که مرده بودم...از بس که روزها را از نو شمرده بودم..یک سال دور و تنها ,تنها به جرم اینکه  او سرسپرده میخواست اما منننن❤ دل سپرده بودم❤
2809