2777
2789
عنوان

مصرف گل و علف

1840 بازدید | 13 پست

خانمها میشه بگید کسایی که مصرف میکنن چجوری ان؟ من با شوهرم فاجعه مشکل داریم و اخرسر دعوا اومدم خونه مامانم که جداشم ولی با دوستم که حرفیدم گفت این چیزایی که تعریف میکنی حتما گل میکشه.منم هرچی بیشتر فکر میکنم بیشتر مطمئن میشم.

۱-درهفته چندشب به بهانه های مختلف میره بیرون چندساعت.تاحالل هزار بار مچشو گرفتم حتا یبار فهمیدم تریاک خریده.

۲-صبحا یدفعه بی دلیل دعوا راه میندازه و کتک میزنه 

۳-خیلی بی حوصله و بددهنه و الرژی شدید داره به همه چی

۴-یهو نصف شب میره سر یخچال چیزای چرت و پرت میخوره.

۵-یبار کارش به سرم کشید و اخرش گفت دوستام علف کشیدن من بخوری شدم و از اولم به من گفت دوستام گاهی میکشن ولی من نمیکشم چون بهم نمیسازه.

و خیلی دلایل دیگه فعلا دستم درد گرفته خواهشا تجربیاتتونو بگید

گل و علف بیشتر چت میکنن و هنگ میشن ، ولی بهتره که با یه کارشناس صحبت کنی و مشاوره بگیری که بهتر راهنمایی میکنه 

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

اما اگر میبینی که روئه یه کار و حرکت قفلی میزنی اون اعتیاد به چیز دیگه ای هست ...

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤
2804
2805
نه چت نمیکنه.اعتیاد به چی مثلا؟ میشه احتمالاتو بگی؟

تا جایی که من اطلاعات دارم و میدونم ، اونایی که مصرفشون گل باشه چت میکنن و چشماشون قرمزه و حالت خمار میگیره ،اما مصرف شیشه و مخدر های صنعتی قفلی زدن رو کار خاص ، تشنگی بیش از اندازه و عرق کردن غیر معمول ، اما بازم توصیه میکنم با کارشناسش صحبت کنی تا بهت  و علمی تر راهنماییت کنه ، اینجا اطلاعات در حد معمول هست