2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
سلااااااااااااااااااااااااااام دوست جوناااااااااا
خوبین نی نی های گلمون چطورن؟ دلم برای همتون خیییییییلی تنگیده
من فعلا نت ندارم خونمون خط اش برای نت جواب نمی ده الن خونه برارد شوهرم هستم

من ایلیا رو از شیر گرفتم امروز روز 5 ام بود که خدا رو شکر زیاد اذیتم نمی کنه اونقدر که من می ترسیدم برای این پروژه اما قربونش برم زیاد بهونه نمی گیره

نمیدونم کی دوباره می تونم بیام نت اما مدیونیییییییییییین اگه یادم نکنین ههههههههههههههه

دوستتون دارم یه عااااااااالمه بوس بوس بوس برای همه دوستای گلم و ممممممممممممممماچ برای تک تک نی نی های نانازیمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام
به نظر من ترس ما مادرا برای از شیر گرفتن خیلی بیشتر و سخت تر از شیر گرفتنه. من وقتی سمر از شیر گرفتم فقط دو روز برای شیر اونم قبل از خوابش بیقراری کرد و از شب سوم دیگه عادت کرد و خوابید بچه ها خیلی راحت تر ار اونی که ما فکر می کنیم با این قضیه کنار میان.
حال همه ما خوب است اما تو باور نکن.
به نظرم مرجان جان تو بهترین کار رو کردی چون هر چی می گذره وابستگی بچه ها به شیر بیشتر می شه ... منم باید هایا رو زودتر از شیر می گرفتم چون همه چی می خورد ... حالا بذار برگردم تهران ببینم چطور می شه ... آخه پروژه روی لگن نشستن هم داریم ... وای خدا این دیگه خیلی سخته !!!!
http://www.womenshealthmag.com/
سلام دوستای خوبم
رویااااااااا جون خیلی خوشحال شدم که صفحه تاپیک باز شد و اسمتو با عکس کاربریتو با صورت خوشگل ایلیا جووونم دیدم ای کاش خودتم زودتر نت دار بشی تا بیشتر سر بزنی. عزیز چطوری گل پسری رو از شیر گرفتی؟ چیزی به سینت مالیدی ؟
بچه ها یعنی میگین از شیر بگیریم این فسقلیا رو ..

اگر تصمیم گرفتین بگین که منم به فکر باشم آخه تا 2 سالگی که 5 ماه مونده به نظرتون زود نیست؟؟؟؟؟

خدایم....صدایت میزنم ....بشنو صدایم....
سلام مامانا من اومدم...
شدم یک پا مامان گرفتار ...5سال پیش که ازدواج کردم فکر نمی کردم در 2سال 2تا کولوچو داشته باشم...
دیگه کلا خواب بهم حروم شده ...ولی خداروشکر عادت دارم ...خوبی این نزدیکی زایمان این بود که به بیدار باشی عادت کرده بودم وگرنه من و بی خوابی امکان نداشت ولی حالا با اینکه 3 شب درست نخوابیدم ولی عین خیالمم نیست...

از تبریکاتون و از احوال پرسی هاتون ممنون..
بالاخره 15 شهریور این پسرکه کولوچوی ما بدنیا اومد اسمشو محمد رضا گذاشتیم خداروشکر سالم و سلامت بدنیا اومد و نگرانی های من تموم شد
حالا نگرانی ها بعد شروع شده که مراقب امیرطه باشم که حسودی نکنه یا بلایی سر محمد رضا نیاره...البته امیرطه خیلی هنوز نمی فهمه به عنوان یک عروسک نگاش میکنه ولی بچم خیلی مظلوم واقع شد...

هنوز استراحت بعد از زایمانو نکردم که دیروز واکسن امیرطه هم مجبور شدم بزنم دیشب که تب می سوخت پاشم خیلی درد میکرد البته مشکل اینجاست که امیرطه اصلا استامینوفن نمی خوره ..هم میخوره بر می گردونه چه با کلک چه بی کلک الان از دیروز لب به غذا نزده فقط اب خورده ...

بهرحال برام خیلی دعا کنید که خدا کمکم کنه یعنی خدا بهم صبر بده...

فعلا بای
سلاااااااااااااااااااااام،منم اومدم بعد از یه غیبت طولانی،البته یه مقدار از غیبتم مربوط به خرابی نی نی سایت بود و بقیه اش هم مربوط به سارا.راستش سارا 1 ماهی هست که سیستم بدنش بهم ریخته،تمام تنش مثل حالت اگزما ریخته بیرون و فعلا" هم بعد از این همه دکترای مختلف رفتن معلوم نشده که چیه.اول از ساق پاش شروع شد و حالا رسیده به صورت و روی بدنش ولی خداییش تحمل خودش خیلی بالاس.آخرین دکتری که بردمش امروز براش آزمایش نوشته..تو رو خدا دعا کنین که حداقل معلوم بشه چیه که از این استرس و بلاتکلیفی دربیایم،ذهنم خیلی درگیره..امیدوارم همه شما و نینی های نازتون همیشه سالم باشین...واقعا" دلم برای همتون تنگ شده بود.بووووووووووووووووووووس برای همه
مامان کوچولو قدم نو رسیده مبارک باشه خدا بهت صبر بده من که رسما تو یکیش موندم

سمیراجون نگران نباش ساراخانومی قوی و سالمه . ما رو بی خبر نذار.

مژگان جون نکنه خبریه؟ تبریک بگیم؟
حال همه ما خوب است اما تو باور نکن.
مامان کوچولو مبارک باشه عزیزم. واقعا خدا قوت. حتی فکر کردن بهش هم خسته م می کنه.
مامان رومینا در مورد شیر گرفتن چی بگم والا. هر دکتری یه نظری داره. نمی دونم درست چیه. من که یکی دو تا تلاش مختصری که کردم بی نتیجه که بود هیچ جواب معکوس داد و باعث شد ملودی تا صبح دست از سر کچل می می برنداره. تازگی ها انتخاب هم می کنه از کدوم بخوره: �میودی این یکی بخوره�
سمیرا جون منتظر خبر از سارا جونم هستم. آخه چی شده طفلکی. خدا کنه چیزی نباشه.
سلام
مثل اینکه نی نی سایت درست شده

ریحانه جون خدا قوت ایشالله دو تا پسرات سالم باشن عزیزم عوضش تو چند سال دیگه کلا راحت میشی

رویا جون خیلی خوشحال شدم اسمتو دیدیم ایشالله زودتر اینترنتت وصل بشه