2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم چند بار سر هایا داد زده که من حسابی شاکی شدم ... دعوا کردن آروم یه چیزه ولی داد زدن کاملا اشتباهه. شوهرم انتظار داره که بچه کنجکاوی نکنه و به هیچی دست نزنه دست به سینه یه جا بشینه ! نمی شه دیگه ... مژگان جون مگه تو اصلا چشم غره نمی ری ؟ چه مامان مهربونی !
http://www.womenshealthmag.com/
هایا خیلی تازگیا میخواد بغلش کنیم ... هی به بیرون اشاره می کنه که می خوام برم بیرون ... لجبازی هم می کنه دیگه تازه قیافه آدمای بدجنس رو هم درمیاره ! .. ولی خیلی کارای بامزه می کنه و حرفای بامزه می زنه ... دیگه اون لجبازیاشم یه جوری تحمل می کنیم !! ... حتما موقع بلند کردن بچه ها کمرتون رو خم نکنین و با زانوی خم پاشین و بشینین وگرنه به کمر و ناف خیلی فشار میاد ( نازیلا جون تو اینو رعایت کردی یا نه ؟)

سلام خوبین همه ؟؟؟؟؟؟؟؟

دلم تنگ شد ه براتون

من هستما ولی تو تایپیک ها نمیتونم زیاد برم ...

زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
لیلی چرا چشم غره میرم دعواشم میکنم بعضی وقتها انقدر اعصابمو خورد میکنه خیلی جلوی خودمو میگیرم پارمیس هم هی تازگی میخواد بقل من باشه قبل بقل میاومد اما بقل من نه بقل مامانم اما الان برعکسه عمو پورنگو دوست داره منم ضبط میکنم تو روزم براش میذارم و هی اونم بعضی وقتها هی بیرون رو نشون میده و خیلی الکی گریه و زاری میکنه شوهرم هم قاطی میکنه دیشب یوه داد زد سرش و یه چشم غره بهش رفت منم بهش گفتم نکن بچه ازت میترسه و توش میمونه بذار من بکنم تو پدری باید بیشتر بهش محبت کنی اما این الکی گریه کردنش روانی کرده منو

"مایا هم همه ی اینکارارو میکنه. خیلی سخت شده.
بیان باهم همدردی کنیم تا دوسالشون بشه شاید خوب شن."
اینارو اونجا خواستم بفرستم نشد. دیدم اگه نگم حناق میشه! گفتم اینجا میگم.
سمیرا بیا بگو سارا بازم بهتر شده.
کلا با من لجه این نی نی سایت!
اول خواستم اینجا بزارم نشد! بعد رفتم اونجا بزارم اونجا هم پست نشد...
کپی کردم اوردم اینجا دیگه...
خواستن توانستن است..... البته به شرطی که مث من بیکار باشی!
دلار گرون شده فروش تعطیل...
بچه ها با این قیمت دلار فکر پوشک باشین که ساعتی داره گرون میشه من جان ب ب رو شنبه خریدم 29 هزار تومان امروز قیمت کردم شده 34 هزارتومان

سمر هم خیلی لجبازی میکنه مخصوصا برای تعویض لباس و پوشکش... اگر هم خونه کسی بریم خیلی زود همش میگه بریم. همش هم میخواد بغل من باشه.
حال همه ما خوب است اما تو باور نکن.
اگر دیدید که پوشک گران است استفاده از لگن ارجح تر است. (رهبر ارواحنا له الفدا)

منتظر بقیه استفتائات باشید. مثلا در مورد شیر و ماست و بادوم و گوشت و ... !

تازه می گن یکی خیلی کمه ... 4 تا 5 تا بچه بیارین ... توروخدا حیف نیست بچه نیاد از این امکانات استفاده کنه !!
2810