2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
دوستان قدیمی و جدید سلام
فریناز جون سر کارت چی شد؟ از پرستار راضی هستی؟ برسامی خوبه؟

ترانه جان یه دکتری هست که خیلی از بچه های نی نی سایت میرن اونجا. بچه برادر منم رفت نتیجه گرفت. کلا فامیل های ما هم میرن پیشش و راضی بودن. البته من خودم نرفتم .مسعود انصاری. 2 تا مطب داره پیروزی و مفتح.

بقیه اشو بعد میگم . امین نمیذاره.�2ضضضضضضضضضضضضضضضضضض

صصصصصص
سلام به همه....

خیلی از مامانا دیگه نمیان....نمیدونم چرا

سلام پانی عزیزو سعیده جون....خداروشکر که واکسن بهداد حون بخیر گذشت ....

بچه ها ما امشب داریم میریم مشهد و 3 شنبه شب هم برمیگردیم...جاتون سبزه از طرف همتونم دعا میکنم برای خودتون و نی نی های گلتون

به امید دیدار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من لاک نمیزنم ولی ناخن های النا همش لاکیه !!! عمه هاش میزنن براش .. بهشون هم میگیم ولی کو گوش شنوااا
===============

تو خونه ی ما هیچ کس از دست النا در امان نیس میبینی یهوئی یه چیزی با سرعت میاد طرفت یا کنترل تلویزیون یا مدادی خودکاری ......

منم الان زخم زیلی هستم ...

پریشب ساعت 12 دیگه جا رو انداخته بودیم که بخوابیم .... النا هوس کرد با سینی چائی تو خونه بازی کنه ...... اومد طرف من ... بلند شد ... می خواست سینی رو بذاره روی سرم با تمام قدرت کوبوندش رو دماغم .!!!! ( لبه ی سینی )فقط یادمه که از درد تو گوشهام تیر کشید ... مغزم می سوخت .. !! چشمام سیاهی رفت ... فقط دستام رو گرفته بودم جلوی صورتم و ناله می کردم .....

النا هم ترسیده بود بود گریه میکرد و میگفت مامائی اوخ مامائی اوخ .... یعنی مامانی آخ شده .. می پرید تو بغلم منم از شدت درد پرتش میکردم اونور ..........
همسری گفت چی شده ... زبونم رو نمیتونستم تکون بدم که سینی خورده تو دماغم .... فقط با دست نشونش دادم ...دیگه تا همسری دید گفت اوووو انیس خون هم که داره میاد .... دست زدم دیدم بعله خون هم میاد ........ اینجا بود که بغضم ترکید و های های گریه کردم ....
مادرشو بدو بدو رفت آب قند درست کرد .... منم مثل ابر بهار گریه میکردم ............ دیگه همسری گفت بریم اورژانس گفتم نه نمیام !

الان سه روز میگذره ... اون ناحیه خیلی درد میکنه ... چشمام هم خیلی درد میکنن ..

این بچه ها خر زور هستن .

تو رو خدا تو خونه زره بپوشید .!!!
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
مزگان سخت نگیر .................. النا همش با عمه هاش و بقیه میره بیرون .!!! ساعت 4 -5 بعد از ظهر میان دنبالش ساعت 11 شب میارنش !!!

زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
هه هه ... انیس جان (یا فرانک جان!) ... منم چند تا کله خوردم از هایا که مخم سوت کشیده تو دهن و دماغ ... وقتی عصبانی شده بود و قات زده بود :) ... ولی من خودمم چند بار بچه رو ناخواسته زخمی کردم ... این به اون در . همینه دیگه !
http://www.womenshealthmag.com/
سمانه جون بی زحمت یه توضیح میدی که به چه علت و چرا دل و جیگر و قلوه نمیخورین ؟؟؟ دلیل خاصی داره ؟!

عکس جدید النا جون مبارک؟
راستی مگه سمانه نمیخورین؟ شاید به بچه ندادین واسه بعضی معده ها سنگینه.
من که عاشق این چیزام. کلی هم کله پزی رفتم و اسه صبحانه!!! کلی هم کله پاچه خوردم. تازه از 6 ماهگی هم با دو قاشق از سوپش برای مایا شروع کردم.
من از یک سالگی هرچی خودمون میخوریم رو میدم به مایا. اون خیلی استقبال نمیکنه کلا اما هرچی میگذره داره نسبت به خوراکی ها علاقه ی بیشتری نشون میده. تازگیاداره شکولات میخوره. اصلا دوست نداشت. بستنی هم دوست نداشت.
اینم بخوره دیگه من مشکلی ندارم!
سلام به همگی.

نگین جون حتما از سفر برگشتی. امیدوارم که خوش گذشته باشه. عکس یادت نره.

فرانک جان با اون جریانی که تعریف کردی منم دماغم درد گرفت!

عزیزم ما قبلا زیاد می خوردیم اما دیگه خیلی کم می خوریم یا اصلا نمی خوریم. الان چند ماهه که نخوردیم. یه دکتر می گفت اگه دوست دارید بخورید کااااااااااملا بپزینش. گفت جگرای بیرون معمولا آبدارن و کامل نمی پزن که اینجوری خوب نیست. اینم سرچ هام توی نت:

جگر.مفید یا مضر؟؟؟؟؟؟؟

کبد(liver) یا جگر که بزرگترین غده ی بدن است وظایف مختلفی را بر عهده دارد.که مهترین این وظایف پاک کردن بدن از سموم و مواد مضر و ذخیره ی این وراد درون خود و کیسه صفرا است.
بنابر این ما با مصرف جگر سموم موجود در بدن حیوان از جمله باقی مانده ی دارو ها و مواد زائد دیگر را وارد بدن خود میکنیم.
و در ایران هیچ دامی را نداریم که دارو مصرف نکرده باشد.
همچنین ریه یا همان جگر سفید محل اصلی رشد انگل ها در حیوان میباشد که با خوردن ان هم مخصوصا به طور به قول معروف آب دار میتواند این انگل هارا وارد بدن ما کند.
پس تصمیم با خودمان است.

آلودگی انگلی ، ویروسی و باکتریایی در کمین جگر

خطر مهم که جگر را تهدید می کند آلودگی جگر دام به انگل و خصوصا ویروس تب کریمه کنگو است. شما با خوردن جگر این دام ها به خصوص به صورت خام این آلودگی ها را وارد بدن تان خواهید کرد . خوشبختانه سازمان دامپزشکی دام ها را از این نظر کنترل می کند و احتمال این آلودگی ها کم است.اما باز هم توصیه این است که در صورت امکان جگر را به صورت خام مصرف نکنید.

دل شیر می‌خواهد خوردن این جگر

هنوز وقتی سخن از غذای مقوی به میان می‌آید، فکر بسیاری از مردم به سوی مواد غذایی مانند کله و پاچه، دل و قلوه، سیرابی و شیردان و از این قبیل غذاها می‌رود.به رغم این که مردم اغلب از مضر بودن این نوع مواد غذایی برای سلامتی خود آگاه هستند، هزار و یک دلیل برای توجیه خوردن آن می‌آورند، در حالی که یک جمله بیشتر برای نخوردن آن نمی‌آورند و فقط می‌گویند: �ضرر دارد�.

وقتی پای صحبت بسیاری از کسانی که به این نوع غذاها علاقه دارند می‌نشینیم یکی از اولین توجیه‌هایی که می‌آورند این است که در گذشته از این نوع غذاها زیاد مصرف می‌شده بی‌آن که بیماری تهدیدکننده‌ای گریبان شخص را بگیرد.

علی میلانی بناب، کارشناس ارشد تغذیه در این باره به جام‌جم می‌گوید: معمولا امعاء و احشاء گوسفند به دو دلیل برای مردم مقوی به شمار می‌آیند؛ اول آن که کالری بالایی دارند و دوم این‌که با توجه به کند شدن سرعت تخلیه معده پس از صرف این مواد غذایی و همچنین پروتئین موجود در آنها، احساس سیری و اشباع بودن دوام بیشتری دارد.

به گفته وی، این در حالی است که با خوردن این نوع غذاها، بدن اسیدهای چرب اشباع، کلسترول، اسید اوریک و پورین (دسته‌ای از پروتئین‌ها) زیادی دریافت می کند و در عوض مقدار مواد مغذی ضروری از قبیل ویتامین‌ها و املاح معدنی کمتری به نسبت کالری به بدن می رسد.

میلانی بناب با اشاره به این که امعاء و احشاء حاوی مقادیر بالایی از کلسترول هستند، می‌افزاید: 120 گرم مغز حدود 2000 میلی‌گرم کلسترول دارد و همین مقدار جگر سیاه می‌تواند تا 500 میلی‌گرم کلسترول به بدن برساند که بسیار بیشتر از مقادیر توصیه شده،یعنی 300 میلی‌گرم در روز است.

او می‌افزاید: البته این را هم باید در نظر گرفت که جگر حاوی مقادیر بالایی از ویتامین A، B12 و آهن است ولی با این حال توصیه می‌شود این نوع ریزمغذی‌ها از منابع سالم‌تری تأمین شود.

به گفته میلانی بناب: دل و قلوه نیز تقریبا به اندازه جگر کلسترول دارد ولی مقدار کلسترول موجود در سیرابی و شیردان مشابه گوشت قرمز است و در هر 100 گرم به 97 میلی‌گرم می‌رسد.

این دسته از مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب اشباع فراوانی هستند که می‌توانند باعث افزایش کلسترول بد (LDL) شده و در نهایت باعث بروز بیماری‌های قلبی و عروقی، پرفشاری خون و نارسایی کلیوی شوند.وی خاطرنشان می‌کند: این چربی‌ها در اغلب موارد باعث بروز پاسخ‌های التهابی در بدن می‌شوند که بویژه در بیماران مبتلا به دردهای مفصلی و آرتریت روماتوئید شرایط بیماری را ناگوارتر می‌کنند و اسید اوریک و باز آلی پورین بالای موجود در این نوع مواد غذایی نیز زمینه ابتلا به اسید اوریک بالای خون و نقرس را فراهم می‌آورد.

دام‌هایی با طعم سموم شیمیایی

این کارشناس ارشد تغذیه با اشاره به این که معمولا بیشتر سموم شیمیایی از قبیل کودهای شیمیایی، آفت‌کش‌ها، فلزات سنگین و آلودگی‌های محیط زیست، محلول در چربی هستند، تصریح می‌کند: وقتی این نوع آلودگی‌ها وارد بدن دام شده و از ظرفیت سم‌زدایی بدن آنها فراتر می‌روند، در کبد و بافت‌هایی که چربی بالاتری دارند ذخیره می‌شوند و انسان با خوردن این نوع مواد غذایی، سموم و فلزات سنگین را به بدن خود وارد می‌کند که در دراز مدت با ذخیره شدن این مواد در بدن بسیاری از بیماری‌ها ازجمله سرطان به سراغش می‌آید.

وی یکی از دلایلی که گذشتگان با مصرف این نوع مواد غذایی، کمتر به بیماری‌های مزمن مبتلا می‌شدند را پایین بودن آلودگی‌های محیط زیست و فعالیت بدنی بالاتر آنها بیان می کند و متذکر می‌شود: در هر صورت اگر همچنان افرادی مایلند که برای تنوع ذائقه از این نوع مواد غذایی استفاده کنند، بهتر است از انواع تهیه شده دام‌های جوان‌تر که سموم پایین‌تری دارند استفاده کنند و مصرف مقادیر زیاد میوه‌ها، سبزی‌ها و حبوبات را در کنار آن فراموش نکنند، زیرا فیبر موجود در این مواد غذایی جذب کلسترول را از دستگاه گوارش کاهش می‌دهند.

جام جم آنلاین

امیدوارم این مطالب مفید بوده باشه...