2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
سلام دخترا

واکسن 18 ماهگی هنوز نزدیم ....

مثلا قرار بود سه شنبه واکسن بزنیم ...النا از دوشنبه تب کرد ...

افتاد روی اسهال .... تبش قطع نمیشد ... اسهالش هم دفعات زیاد بود ... اونجاش وحشتناک سوخته بود ...

لب به هیچی حتی شیر نمیزد ...

چهارشنبه بردمش بیمارستان ... دکتر اونجا ویزیتش کرد ...

از ساعت 12 شب سه شنبه تا 1 بعد از ظهر روز چهارشنبه جیش نکرد ... دکتر گفت آب بدنش کم شده ..

میوه ، ابمیوه و غذای بیرون بهش نده ...

مرتب و تند تند آب میخورد ولی جیش نمیکرد ...
روز بعدش یعنی چهارشنبه هم نزدیک 14 ساعت جیش نکرد و...

دکتر گفت ویروسه سه روز چهار شب یا 4 روز و سه شب ... تب داره ...

دکتر گفت بهش غذاهای سفت بده و براش شربت روی و قرص اسید فولیک نوشت ...

گفتم هیچی نمیخوره لب به هیچی نمیزنه ... سرم داد کشید و گفت خانوم برو خد ارو شکر کن روی استفراغ نیفتاده وگرنه بیچاره میشدی ... تو غذا خوردنش اصرار نکن ..

مرتب هم می پرسید تو اسهالش خون هست یا نه ؟!؟!؟ که شکر خدا نبود

از پنج شنبه هم شکر خدا خوب شده ...
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
سلامممممممم
حالتون خوبه
کلی حرف دارم و اح.الپرسی با تک تک شما عزیزان دارم
(که نمیرسم بتایپیم)

در مورد مشکل تایپیک به مدیریت سایت ایمیل زدم قرار شد بررسی کنند
انشالله زودتر برطرف میشه

منم با انیس جون موافقم که زیاد متفرق نشیم
همینطوریشم اسفندیها دوگروه هستند.....

راستی ملی جان تا یادم نرفته بپرسم ازت نتیجه کنکور نیکی جان چی شد ؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در مورد لجبازی بچه ها (که منم فکر مکردم فقط بچه خودم لجبازه)

حدودا یکماه پیش با یکی از مشاوران تلفنی 148 صحبت کردم چند تا نکته مهم گفت که برای خودم جالب بود
اول اینکه سعی کنید خواسته بچه ها را تا قبل از اینکه شروع بع حیغ و....کردند براورده کنید
اما اگر امکان نبود و بچه شروع به جیغ و فریاد و رفتارای تند کرد دیگه درخواست بچه را پاسخ ندید چون اووقت یاد میگیره همیشه با جیغ و....به خواسته اش برسه

بی وجهی در این حالت که همراه با گریه و بی تابی بچه است شایدسخت باشه اما از وقتی خود من این وضوع رو رعایت میکنم میبینم تفاوتهای جالبی تو رفتارای بچم میبینم
اینمه رفته رفته گریه هاش بیشتر به حالت خواهش و پناه بردن به مادر نزذیک میشه و از اون حالت قشقرق و قهر و....دور میشه
همین امروز که دوبار با این قضیه برخورد کردم متوجه میشدم که محمد آیین سعی میکنه گریهه هاشو نشونم بده وقتی از پیشش دور میشدم دنبالم راه میفتاد اما تا نگاش میکردم با دستاش صورتشو میگرفت تا منو نبینه
گاهی رفاراش خیلی خنده دار میشد اینکه خودشو با احتیاط مینداخت زمین و....

وحرف مهم دیگه مشاور اینکه با بچه زیاد صحبت کنید همه چیز را براش توضیح بدید دلیل مخالفتتون رو با درخواسش را براش توضیح بدید بچه در دراز مدت این حرفها را میفهمه و درک میکنه

و برای خودم جاب بود که چقدر محمدآیین دوست داره باهاش حرف بزنم .....

ونکته مهم دیگه از حرفهای مشاور اینمه مواطب لحن صحبتهاتون با بچه باشید (سر بچه به هیچ عنوان دادد نزنید)
چون بچه دقیقا نوع رفتار و صحبت شما را یاد میگیره

و مورد جالب هم از این قضیه بگم
یه روز که آیین داشت دسته گلی به آب میداد(یادم نیست چکار میکرد)
باباش صداش زد آآآآآآآِِِِِییییییییییییییییییین
وآیین هم خیلی از این مدل صدا زدن خوشش اومد و شروع کرد به تقلید کردن
وبعد صدا داد
بببببببببببببببببباااااااااااااااااااابببببببببببببببببببببببببببببببببباااااااااااااااااااا (بابا ..ی کشیده)

یه سوال و مشورت حالا از شما دوستان دارم

محمد آیین دو سه مااهییه این جمله این چیه از زبونش نمیفته
به هر چی و هر کس میرسه از ما میپرسه این چیه
(فکرشو بکنی تو مطب دکتر اشاره میکنه به آقای دکتر و از من میپرسه این چیه؟)
تازگی بعد از شستن پاهاش و موقع خشک کردنش چند باری دست میزد اونجا و خیلی کنجکاوانه میپرسه این چیه؟؟؟
وطفلک چند بار تکرار میکنه و منتطرجواب منه
نمیدونم چه کلمه ای به کار ببرم

اصلا دلم نمیخاد از این کلمات عامیانه (حتی برای بچه ها) استفاده کنم
7یادمه جایی خوندم(شاید همینجا)که اسم علمی اش را بگید
در مورد دختر که اسم علمیش میشه (با عرض پوزش البته):مهبل
یکی از دوستانم میگفت مادرش تو بچکی میگفت /:ناز

اما درمورد پسرها نمیدونم چی یاید بگیم
آخه اسم علمی اش هم یه جوریه
چون تو سنی ان که تا کلمه ای یاد میگیرن هی تکرارا میکنن نمیخام از کلماتی که تو عرف گفتنش درست نیست یاد بگیره
(چند روزه کلمه دسشویی یاد گرفته هی تکرار میکنه ..تو مهمونی ...موقع غذا ...موقع خوردن چای و ....)

وبلاگ مهدیه زهرا آپ شد(بعد مدتها)
دوست داشتین سر بزنید خوشحال میشم
وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَ لْیُؤْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ(186) آپلود عکس رایگان و دائمی
سلام بهمه ی مامانای گل دلم خیلی برای اینجا تنگیده اما مشغول عروسی داداشمم 21مهره سر خلوت بشه میام از اتیش پاره م میگم
زنی را می شناسم من که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق می خواند
مژگان جان منم با شیر فقط. چند وقته خیلی هم درگیر این موضوع هستم که اگر بخوام از شیر بگیرم چی کار کنم؟؟ بخصوص شیر قبل از خواب شب و در طول شب . چون دندونای ملودی داره خراب می شه بر اثر شیر شبانه و من خیلی ناراحتم. بچه ها چی کار کنیم این قضیه شیر رو واقعا؟؟
مژکان جونم والا رومینا که همش مه مه میخواد منم با مقاومت زیاد روزی 2 یا 3 بار بهش میدم و شبها هم که پا میشه فقط مه مه میخواد نه آب و نه شیر پاستریزه هیچکدوم رو نمیخوره...
اصلا شیر پاستریزه نمیخوره به هیچ شکلی فقط توی فرنی ...
و احساس میکنم دندوناش به سالمیه قبل نیست و مسواک هم درست نمیزنه...
فکر میکنم فعلا باید تحمل کنیم ببینیم چی میشه...
خدایم....صدایت میزنم ....بشنو صدایم....