2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
سلام دوستان ...
این لباسارو که از انگلیس برام سوغات آوردن رو برای فروش گذاشتم و از هر کدوم فقط یکی هست ...

بلوز تک مارک marks&spencer سایز2-3.5 سال
20000 تومان

آپلود سنتر عکس رایگان

لباس مجلسی دامن پفیcamilla
سایز 3 سال و قد 98 سانت
قیمت : 40000تومان

آپلود سنتر عکس رایگان

بلوز+شلوارک+کیف سایز 2.5-3 سال
قیمت :45000 تومان

آپلود سنتر عکس رایگان
مژگان من فقط میدم داداشم یا بابام که بیرون میرن ببرنش ددر. یه وقتایی مثلا خونه دوستشون با تا بانک سر کوچه یا سوپر. مایا خوشحال میشه. یه مغازه هست لباس بچه میفروشه کنار بانکه کوچه پایینی. عــــــــــــاشق اون مغازه س. وقتی برمیگرده کلی برام تعریف میکنه.
واااااااای نگین به خدا خیلی مراقبم. خودش خیلی بد راه میره شیطنت امان نمیده!
من عاشق این ملودیم با این یه دونه مایا گفتنش. ماشالا خیلی باهوشه.
راستی عکسارو اوردم با خودم شرکت میزارم امروز.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها اگه من واکسن برسام رو 10 روز دیرتر بزنم چقدر اشکال داره؟ آخه یه هفته که مریض بود این هفته هم داریم اثاث میبریم تا شنبه نمیتونم میترسم بزنم تب کنه خودمم نیستم که ازش مراقبت کنم اذیت میشه بچه ام

راستی دوست جونیا ما حونه جدیدمون تلفن نداره تا بریم تلفن بگیریم وصل کنن بعد اینترنت بگیریم وکلاً مستقر شیم یه مدتی طول میکشه ولی زیاد نه آخه من بدون شما نمیتونم همسری هم بدون فیس بوک نمیتونه در نتیجه ایشاللله زود میام پیشتون
فقط تو مدتی که من نیستم بچه های خوبی باشید و مواظب خودتون و نی نی های گلتون باشد اگه هم قرار گذاشتید به منم بگید
میبوسمتون

جوابمو ولی بدین بیام بخونم پس فعلاً تا یه مدتی
منم واکسن سامیار رو زدم 2 روز تب داشت و از همون شبی که واکسن زدیم راه نرفت تا فردا بعد از ظهرش

ولی خدا رو شکر الان خوبه و شیطنت هارو شروع کرده

راستی انقد به ملی نگید چرا مواظب نیستی مگه میشه به این ورورجک ها بگیم فقط بشینن
من کاملا درک میکنم سامیارم سر به هوا راه میره
خدای مهربون النا و مایا و همه نی نی های معصوم و شیطونمون رو به تو می سپریم تا تو این شیطونیاشون بلایی سرشون نیاد. خودمون هم باید شیش تا چشم و گوش و دست و پای اضافه داشته باشیم و ازشون غفلت نکنیم.
مژگان جون والا من که خواهر ندارم و برادرم هم تا به حال نخواسته ملودی رو جایی ببره! فقط به مامان و بابام می دم که اونم خیالم راحته. ولی فکر کنم اگه داداشم می خواست ببره یکم استرس می گرفتم
نازیلا جون ایشالا تو عکس قرار بعدی حتما سامیار جونم باشه.
امروز واکسن ملودی رو زدیم. پاش خیلی درد می کنه و اصلا نمی شه بهش دست زد چه برسه به راه رفتن. همش براش شیاف می زارم. قطره رو بالا آورد. الانم بعد از کلی گریه بعد از اینکه من یه قصه طولانی در مورد دو تا موش مرده ای که امروز وسط خیابون دیدیم!!!! براش تعریف کردم، در حالی که زیر لب هذیون هم می گفت خوابید
سلام
من دیروز واکسن ارن رو زدم فاجعه بود دیروز که راه نمیرفت امروز هم منیلنگه تب هم داره البت ن با مسئولیت خودم واکسن رو زدم ولی چون اون دفعه تب بالای0 4درجه داشت میگفتن احتمال تشنج داره وبا اصرار من زدن
زنی را می شناسم من که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق می خواند
سلام به دوستای گلم
دخترمنم یه هفته بود که مریض بود دکتر هم بردم اما داروهاشو نخورد منم دیگه ندادم این موضوع خیلی ناراحتم کرده اخه بعد از اون قطره هاشو هم نمیخوره اخه قبلا بدون مقاومت میخورد نق هم نمیزد اما حالا.....وزنش هم کمه دیگه تصمیم جدی گرفتم که اولای پاییز از شیر بگیرم .
عهدی که با تو بستم هرگز شکستنی نیست این عشق تا دم مرگ هرگز گسستنی نیست
شما تا حالا ازمایش ادرار گرفتید البته از دختر بچه خیلی سخته دکتر دخترم براش نوشته ولی من هر بار اومدم بگیرم موفق نشدم به نظر شما چه کارکنم ؟؟
یه دکتر خوب تو تهران بهم معرفی میکنید که کسی جواب گرفته باشه برای وزن کم دخترم ؟
عهدی که با تو بستم هرگز شکستنی نیست این عشق تا دم مرگ هرگز گسستنی نیست
من از ادرار گرفتم ولی خیلی سخت بود ترانه
باید چند تا یدکی همیشه داشته باشی از کیسه ی نمونه.
به نظرم عوض کردن دکتر واسه اضافه وزن فایده نداره. باید روشتو عوض کنی. اولا ویتامیناشو حتما بده خیلی موثره.
بعدم باید خوراکیاشو عوض کنی. مثلا اگه تا حالا تخم مرغ آب پز میدادی الان بریز تو سوپش یا پن کیک درست کن. من خودم استادم تو این کار اضافه وزن. بهر حال هر دفه یه مشکلی هست. باید قلق بچه دستت بیاد.
من خودم اول عوض کردن مولتی ویتامین شروع کردم. کیدی کر خوب بود برای مایا جواب داد. زینک هم اضافه کردم.
خوراکیاشم مدلشو عوض کردم تعداد دفعاتشو بیشتر. از چن ماه پیش خیلی بهتر شده.
البته شیر روز رو هم به حداقل دو بار در روز کاهش دادم. خیلی مقاومت میکنم. شیر گاو با شیشه میدم بخوره.
ولی شیر شب سرجاشه هر چن بار که بیدار شه و بخواد.

مونا جون ایشالا به خیر میگذره این دوره واکسن آرن جان.
سلام دوستای خوووووووبم

گل پسری ما هم واکسن 18 ماهگی ر و زد و خدا رو شکر اون طور که ازش میترسیدم نبود. 1 شب و 1 روز تب خفیف داشت ولی پای کوچولوش درد میکرد .اصلا نمیزاشت بهش دست بزنم و لنگی لنگی راه می رفت. استامینوفن خیلی خوبه برای تخفیف درد و ناراحتیشون.
فریناز جووون منم 2 هفته دیرتر واکسن بهداد رو زدم و دکتر هم گفت اشکالی نداره. ایشالله به سلامتی و راحتی اسباب کشی کنی و عشق معصوم منم اذیت نشه. به امید دیدار
ملی جووون دلم کباب شد برای عروسکم. خداروشکر که فقط ضربه بوده و فکر کنم چون ماشالله خیلی سفیده بیشتر نشون میده. ببوس گلم رو