2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
فریناز جون اتفاقا اگه بچه کمبود وزن نداشته باشه به نظرم خیلی خوبه که بخوره و چاق نشه. خب شاید ژنتیکش اینطوریه که وقتی بزرگ شه واقعا باهاش حال می کنه.
سمر جونم ایشالا زود خوب بشی بانمک خانوم.
توصیه مقام معظمت خییییلی خوب بود لیلی. منم انگیزه گرفتم!!!
یاس نقره ای هم میخواد دوباره مامان بشه ماشالا ماشالا............هوووووووووووووو
من هیچوقت به دوتا بچه فکر هم نکردم البته الان که دیگه ازم گذشته ههههههههه ولی کلا نظرم با یاس متفاوته در مورد مادر نمونه و بچه دوم و ... البته یه توضیح مختصر میدم که به نظرم هم بچه دار شدن مسولیت سنگینیه برام، هم فک نمیکنم که تا ابد باید دنبال بچه بدوام و مراقبش باشم. ..
دیگه اینکه منم با فریناز موافقم. من و خیلی از مامانای دیگه به غیر از اینکه یه جورایی به دوستای تاپیکمون وابسته شدیم و باهم دردو دل میکنیم و مشکلات (بیشتر مربوط به ) نی نیامونو مطرح میکنیم این صفحات مثل کتابچه خاطرات بچه هامون هستن. به این امید که در آینده اگه دلمون برای شیرین کاریاشون تنگ شد برگردیمو بخونیمشون. آخه خیلی از مامانا وقت نوشتن همه مطالب رو تو دفترچه ندارن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فریناز مایا که یه ماهی هست دفعات پی پیش زیاد شده! اصلا انگار معده نداره به محض اینکه یه غذایی میخوره و شروع میکنه دولا راست شدن که پی پی! ... مثل برسام همه ی اینایی که میخوره رو هم تبدیل به سوخت میکنه! جوجه شده به نظرم. نه که موهاش هم پفکیه صورتش کوچولوتر دیده میشه.
یاس نقره ای جون ممنونم ازت در جهت طرفداری از من عزیزم قربونت برم اما بچه های اینجا اکثرا سناشون از من خیلی کمتره به هر حال ماشالله پارمیس خیلی انرژی میگیره فکر کن من هر روز که بیدار میشم سر خواب ظهر سر کارای خودم غذا دادن بهش و خواب شبش استرس دارم وای من همش با این بچه درگیرم تازگی هم توی تاپ میخوابونمش تاپ موزیکال داره انقدر تاپش میدم تا بخوابه انشالله مال تو هم زود نینیت بیاد بعدی مهدیه زهرا چطوره اون غذا خوردنش خوابش ؟

نگین جون تو مگه 31 نیستی ؟ تو که هنوز جا داری من 35 هستم چند هفته پیش رفتم دکتر گفت زودتر باید بچه دار بشی حالا منتظر پریودم هستم ببینم حامله هستم یا نه بچه که 1 دونه به نظر من بچه 1 دونه بالاخره خواهر برادر میخواد نمیشه تنها باشه من با 1 دونه بچه مخالفم کلا با همه بدبختیهاش و مشکلاتش

سلام قاصدک جون و یسنا خانومی.
آقا منم 2 تا بچه می خوام. سه تا هم خوبه...ولی به قول ملی باید تا آخر عمر دنبالشون بدویم. اما زمان دومی رو واقعا نمی دونم. بر سر دوراهی: راه اول اینکه همین حالا اقدام کنم تا بچه هام اختلاف سنی کمتری داشته باشن با هم و خودم هم زودتر از مادر تمام وقت بودن دربیام. ولی می ترسم دیگه نتونم اینطور که برای ملودی وقت می ذارم الان وقت بزارم. راه دوم اینکه یه سه چهار سال دیگه صبر کنم، اونجوری دیگه بار کمتری از طرف بچه اول روی دوشم هست و می تونم لذت مادر بودن رو دوباره از اول تجربه کنم. هر کدومشون مزایا و معایب خودشون رو داره. واقعا نمی دونم کدوم برای زندگیمون بهتره؟؟
به نظر من که یه بچه کمه و دو تا هم زیاده !! خیلی نظر خوبی دادم :) ... راستش من خصوصیات تک فرزندا رو خوندم و طبق تجربه ای که خودم دارم هم بچه هایی که یه دونه اند مستقل تر و باعرضه تر بار میان و در انتخاب شغل موفق ترن ... تنها مشکل این بچه ها اینه توی خونه کسی نیست باهاش دعوا کنن :) ... من یادم میاد همش با خواهر برادرم دعوا بود بابا کجاش خوبه ؟!
http://www.womenshealthmag.com/
سلام

من قبل بارداری خیلی فانتزی به بچه دار شدن فکر میکردم و همیشه فکر میکردم بهترین قسمتش دوران بارداریه ولی الان خیلی معذرت میخوام بهش فکر میکنم لنجوری میشم

بچه داری هم خوبه البته اون مامانایی که بچه شون آرومه هوس نینی دوم و این حرفا رو میکنن به جز مژگان جون! البته من خودم برای بچه دوم آوردن به مسائلی مثل شغلم، هزینه های بزرگ کردنش فکر میکنم. من از الان به فکر اینم که آیا میتونم برسام رو از ابتدایی ساپورت کنم و مدارس آموزشگاه ها و کلاسای خوب ثبت نام کنم آیا در آینده میتونم ا زلحاظ مسکن تامینش کنم اصلاً میتونم این یکی رو میتونم درس تربیت کنم یا این روحیه حساس کوفتیم
و واقعاً فکر میکنم من یه نینی دیگه بیارم دیگه بدنم متلاشی میشه

والله آیت عظمی اول یه فکری به حال ما بچه های قدیمی که تو دوران جنگ به صورت انفچار چمعیتی بدنیا اومدیم باشه بعد بفکر یه انفجار جمعیت بعدی والله یه خونه 50 متری خریدیم به قول اراکی ها زرتمون قمصور شده با این شرایط اقتصادی سیاست مقاومتی و بچاپ بچاپ های فامیلی خدا به داد نسل بچه هایی مثل برسام برسه
ماگنولیا جون رسیدن بخیر خدا رو شکر خوش گذشته بهتون منم بذ هوس مسافرت کردم آخرین باری که مسافرت بودیم برسام خیلی اذیتمون کرد ولی فکر کنم از او موقع تا حالا خیلی رفتاراش بهتر شده ولی میگن باید دوست خوب رو مسافرت شناخت یه بار باید بریم مسافرت ببینیم باید تو مسافرت چطوری شده

راستی بچه ها امروز با یکی از دوستام صحبت میکردم پسرش 6 ماه از بچه های ما بزگتره ولی کم حرف میزنه پسرشو برده بود گفتار درمانی پیش یه دکتر خوب بهش گفته بود اصلاً اشکال نداره تو بعضی بچه ها مخصوصاً تو پسرا این قسمت از مغز دیرتر شروع به فعال شدن میکنه اگه نمیاوردی هم تا 3 سالگی خوبخود شروع به فعالیت میکرد ولی اگه زودتر ما مغز رو تشویق به فعالیت کنیم خیلی بهتره دوستم میگفت علاوه بر مشکلی که من گفتم 2 3 تا مشکل هم اون از معاینه ی پسرش فهمیده و گفته اینا هم اصلاً اشکال نداره ولی هدفمون اینه که مغز رو تحریک کنیم زودتر شروع به فعالیت کنه با کلاس هاس بازی درمانی و اینا مثلاً دوست من الان 4 تا دوره اونجا پسرشو ثبت نام کرده گفتار درمانی بازی درمانی افزایش هوش و کلاس های تقویت توجه خودش که خیلی راضی بود قرار شده شنبه واسه برسام هم وقت بگیره یه سر ببمش اونجا هم ازجهت این چرت و پرت هایی که دکتر قبلی گفته خیالم راحت شه و هم ببینم آیا نیازه برسام رو هم کلاسی ثبت نام کنم یا نه
فریناز اگر ادم بخواد به این چیزا فکر کنه همون یکی هم زیاده ما تازه خونه هم نداریم خونه مامانم اینا زندگی میکنیم اما بازم میخوام بالاخره خدا بزرگه شاید از این مملکت رفتیم و راحت شدیم هم خودمون هم بچهمون

سلام.
مژگان جون خواهش میکنم،من حسم و نظرمو گفتم،
مهدیه زهرا خوابش خیلییییییییییییییییییییییییی بده و میفهمم چی میگی،تازه بهتر شده .
ولی غذا خوردنش خوبه الحمدلله،فقط شیر و هر چی با شیر باشه نمیخوره که نگرانم کرده،
حرف زدنش هم خوب بود ولی الان دوست نداره حرف بزنه،نمیدونم چرا،هفته دیگه میرم پیش مشاور مرکز پایش ببینم چی میگه.....
تو هم بری خوبه ها،به من که کمک کرده.....

فریناز جان قابلی نداشت،انشاالله برو خوبه.
من منظورم این نبود که نیایم از شیرین کاری بچه هامون بگیم ،من خودم خیلیییییییییییییییییییییی لذت میبرم و دوست دارم همه نی نی هاتونو بخورررررررررررررررررررررم،ولی خودم این وقت رو میذارم که تو دفترچه خاطرات و وبلاگش بنویسم.
گفتم مژگان هم خوبی ها و شیطونی های نی نی شو میبینه ولی میاد اینجا تا کمکش کنید....

ملی جان تو هم بععععععععععععععععدا برا مایا یه نی نی بیار.گناه داره
ضمنا من خودمم دوست ندارم تا آخر عمر دنبال بچه بدوم،به خاطر همین میخوام یکی دیگه بیارم که باهم بزرگ بشن و بعدش من به زندگی و کار و تحصیل و.... مشغول بشم.
راستی منظورم از مادر نمونه مژگان بود که با توجه به این همه سختی باز داره به نی نی برا پارمیس فکر میکنه

لیلی جان من بچه خیلیییییییییییییییییییییییییییییی دوست داشتم و دارم.توصیه ایشون محترم و هوشمندانه هست حتما ولی ما قبلشم میخواستیم،یه نی نی واقعا کمه،حالا بیشتر از دو تا.....هههههههههههههههههه

وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَ لْیُؤْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ(186) آپلود عکس رایگان و دائمی
سلام بچه ها. الان جو فراست راهنمای خانواده رو دیدم که خیلی جالب بود. یکی از نکاتی که گفت و فکر می کنم شاید به درد بعضی ها بخوره در مورد بچه های بدغذا بود و بچه هایی که یک یا چند چیز خاص رو فقط می خورن. گفت مشکل والدین اینجاست که وقتی یه بچه خیل کوچیک می گه چیزی رو دوست نداره یعنی برای همیشه دوست نداره، ولی در واقع اون در اون زمان دوست نداره و اگر 12 یا 15 بار اون غذا رو توی بشقاب بریزید و جلوش بزارید کم کم یاد می گیره که باید اون غذا رو بخوره. بین وعده ها هم چیزهایی که جلوی اشتهاشون رو بگیره ندید و روی غذای اصلی تمرکز کنید.
یاس نقر ه ای جون مرکز پایش کجاست من اطلاع ندارم در این مورد چون همیشه واکسن های پارمیس رو تو دکتر خصوص یا بیمارستان خصوصی زدم بهداشت تا حالا نرفتم همون بهداشته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست جونیا
دکتر به دخترم پدیا شور داده نمیدونم چه جوری بدم بخوره مثل سرلا ک سفت باشه یا ابکی....تو وزن گیری بچه تاثیر داره؟؟؟
عهدی که با تو بستم هرگز شکستنی نیست این عشق تا دم مرگ هرگز گسستنی نیست