2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662753 بازدید | 13977 پست
سعیده جون نگران فشارت نباش البته باید مراقبت کنی منم 2 هفته پیش فشارم 15 رو 10 بود و شدید قلبم درد میکرد ولی دکترم گفت اصلا نباید استرسشو داشته باشی و غذای بی نمک بخوری ولی من تو غذاهام نمکم میریزم
و قرصمم نمیخورم و فشارم کنترله
فهمیدم رابطه مستقیم با خستگی استرس و اعصاب داره
اره می دونم الهام جون. البته من تقریبا نبضم کمی تنده. اپه استرس داشته باشم احساس می کنم قلبم داره از جاش کنده می شه و همه نبض های بدنمو حس مس کنمو تو مطب هم که فشارم 14 بود قبلش با دکتر صحبت نوع زایمان بود.
یه خاطره از رابطه فشار با اعصاب تعریف کنم. اوالیل بارداری فکر کنم هفته 7-8 بودم که دکتر فشارم گفت یه فشار 24 ساعته باید بدم. طوری که دستگاه رو میبستن و خودکار هر ربع ساعت فشار می گرفت. فردا صبحش که رفتم آز خون بدم این دختره رگو پیدا کرد و خواست سوزن بزنه من کمی دستمو کشیدم. (خدایی خیلی بد زد ) کلی غر زد که من از صبح خون 50 نفرو گرفتم هیجکی اینطوری نیود.برو تو قسمت آقایون. من خونتو نمیگیرم.منم بهش پفتم تا حالا 50 نفر خون منو گرفتن هیجکی اینطوری نگرفته بود. منم رفتم تو قسمت آقایون. همون موقع که فشارم گرفته شد خیلی بیشتر از ربع ساغت قبلی بود.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام منم دلم خیلی تنگ شده بود اواخر هفته 17 هستم و حالت تهوعم بهتر شده ولی نهضت ادامه دارد. 8 کیلو وزن کم کردم.
تازه چون نی نیم عجله داره بیاد تو بغل مامانش ،اومده پایین و فعلا استراحت مطلقم. حسابی داره مامانشو اذیت میکنه ،ولی صالح و سالم باشه ،عیب نداره. فقط برام دعا کنید یکم بهتر بشم که بتونم برا سیسمونی خریدن برم.
به شدت منتظر درک کردن تکونای نی نی هستم وهمش حواسم هست که نکنه تکون بخوره و من متوجه نشم!!!
فردا میرم سونو برا تعیین جنسیت،هممممممممممممممممممممممممممممممه میگن دختره،خودمونم دختر بیشتر دوست داریم ولی فرقی نمیکنه. آخرین باری که رفتم سونو پاشو انداخته بود رو پاشو احتمالا داشت به ما نگاه میکرد،خدا کنه فردا انقدر با کلاس و مودب نشینه و معلوم بشه ناز دختره یا گل پسر. انشا ا... که جاشم بهتر شده باشه که نگرانیم کم بشه.
ضمنا از وقتی که نی نی دار شدم کلی خبر بد شنیدم،همین دیشب برا یه مامان کلی گریه کردم،میخوام اعلام عمومی بکنم که اگر اتفاقی برا نی نی کسی افتاد به من نگن چون خیلی احساساتی ام و خودم و نی نیم اذیت میشیم. تو رو خدا شما هم مواظب خودتون باشید و تا مجبور نشدید تو شهر و جاهای شلوغ نرید چون سرب موجود در هوا خییییییییییییییییییییییلی خطرناکه. دستتون رو هم زیاد بالا نبرید که به دلتون فشار نیاد.
انشاا... تو ماه اسفند یکی یکی بیایم خبر تپل و خوشگل بودن نی نی هامون رو بدیم. ببخشید زیاد شد.
وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَ لْیُؤْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ(186) آپلود عکس رایگان و دائمی
سعیده و الهام جان اگه استرستون رو کنترل کنید تو خوردنی ها هم رعایت کنید فشارتون مشکل ساز نمیشه.جاری من شوهر نفهمش تو نزدیک 7 ماهگی زدتش و به خاطر فشاری که از لحاظ روحی بهش وارد شد نی نی شو از دست داد،ولی اگه میتونست به اعصابش مسلط باشه هیچ وقت این اتفاق نمی افتاد.
پس فقط آرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامش.
خود من هم وقتی استرس بهم وارد میشه ضربان قلبم میره بالا و نفسم تنگ میشه
وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَ لْیُؤْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ(186) آپلود عکس رایگان و دائمی
وای سلام بچه ها ...
خیلی دلم تنگ شده بود هر روز می اومدم و می دیدم فیلتره کلی غصه می خوردم تا اینکه امروز اتفاقی باز کردم دیدم درست شده....

بچه ها منم دیروز آخر هفته 16 بودم که رفتم سونو گفت نی نی دخمله.... با اینکه همه بلا استثنا می گفتن پسره..
آخه اصلا ورم نداشتم و .... نمی دونم درسته یا نه البته رفتم پیش دکتر انارکی که همه خیلی تعریف میکنن.
من خودمم حس می کردم پسره با اینکه سعی می کردم خودمو آماده کنم واسه هر کدومش ولی از دیروز یه خورده حالم گرفته است. نه اینکه پسر برام مهم باشه ها فقط یه جورایی خودمو اماده کرده بودم که بگن پسره....

راستی بچه ها من هفته پیش که رفته بودم دکتر اصرار کرد که باید تو هفته 16 طول دهانه رحم رو بصورت واژینال اندازه بزنه که ببینه کوتاه نیست خلاصه اندازه زد و گفته 33 میلیمتره و کوتاهه و باید دوخته بشه... کلی گریه کردم...
تا دیروز که رفتم سونوی شکمی گفت 36 میلیمتره.. تصمیم گرفتم فقط به حرف یه دکتر گوش ندم... آخه دکتر خودم تو بیمارستان صارمه... خیلی پولکی ان... اصلا همه می گن طول کمتر از 30 کوتاهه اون گیر داده بود ما طول کمتر از 35 رو می دوزیم....
راستی سعیده و مهراوه و ندا و.مامان فندق جان بتا خون اولیه شما چند بود؟می خوام ببینم اینکه میگن بتا بالا ماله دختر و پایین ماله پسره درسته یا نه؟روزه آزمایشتون هم بگین.....من طبق خواب شوشو و بتا 2800(بالاس)و حس خودم میگم نی نی دخمله......
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
مامان فندق منم با اینکه بهم گفتن پسره خودمو آماده کردم این سری یه چیز دیگه بگن. چون مطمئن نیستم. ایشاله سالم باشه. جنسیتش 1% فرق نداره. البته دوست دارم اگه این سری پسر شد بعدی دختر بشه. به نظر من هر دوتاش لازمه. البته هر چی صلاح خدا باشه در مورد دهانه رحم اطلاعی ندارم. ولی امیدوارم مشکلی نباشه. مواطب خودت باش
سلام الی جان. راستش من از بتا ندادم. همون اول دیدم فشار دارم رفتم تو خط اون. واسه جنسیت هر چی دیر تر بری مطمئن تره. پس سعی کن تا اون موقع بهش فکر نکنی و سر خودتو با کارای مختلف گرم کنی. ایشاله سالم باشه
سلام به همگی
مامان فندق ما هم دلمون تنگ شده بود براتون من با فیلتر شکن مرتب به سایت سر میزدم اما از اینکه از دوستان بی خبر بودم خیلی دلم میگرفت
خوشحالم که برگشتی
به سلامتی نی نی تو هم دخمله
راسنی مگه نوبت با خانم الماسیان نگرفته بودی؟نکنه من از کم حافظه پیم اشتباه میکنم و یکی دیگه از دوستان نوبت سونو خانم الماسیانو داشت
دکتر انارکی هم خیلی خوبه من توی 12 هفتگی بود که رفتم گفت بچه ات احتمالا پسره ولی قطعی نمیگم هر کسی هم ازت پزسید بپو هنوز معلوم نیست
دکتر انارکی خیلی هم خوش اخلاقه احتمالا دفعه دیگه برم پیشش
مامان فندق راستی گزارش سونوی دکتر انارکی چطوره دفعه برای سونو ان تی که رفتم خیلی توضیح نداده بو د اما خیلی با حوصله برای خودم توضیح میداد من توی اون سونو بهتر نی نی مو میددیدم تا سونوی خانم الماسیان
شاید دلیلش این بوذ که خانم الماسیان خیلی تند تند رد میکرد
توی گزارش سونوش اینها بو:
ساختمان مغز-صورت-ستون فقرات کلیه معئه اندام ها که شکر خدا همه رو زده ok
قلب:فعال
اندازه های محیط شکم بی پاریتال فمور و وزن تقریبی حنین
محل جفت در دیواره خلفی ..

هزینه اش 35 تومان بدون بیمه بود و فقط کنترل بارداری بود
و هزینه سونوی ان تی دکتر انارکی هم همین حدود در اومد کنترل بارداری+ان تی بود با بیمه
الی جون بتای من روز 28 که پری نیومد 28 بود 2روز بعد شد 84 و با این حساب باید پسر باشه ولی هفته 13 شاکری گفت مطمعنه دختره و دکتر خودم هفته 16 گفت نمیذاره ببینم ولی احتمالا پسره حالا منم سردرگمم
مهراوه جون سلام.
درست یادته منم با دکتر الماسیان وقت گرفته بودم اما وقتی دکترم هفته پیش در مورد طول سرویکس اون حرف رو زد دیدم دیوونه می شم 10 روز صبر کنم زنگ زدم به دکتر انارکی که می دونستم زودتر وقت میده .... البته اونم بین مریض رفتم یه دو ساعتی الاف شدم. دوستم هم می گفت دکتر انارکی مهربون و با حوصله است اما اونروز که ما رفتیم زیاد حرف نزد. به نظرم بداخلاق هم اومد یه جوری که جرات نکردم حتی ازش بپرسم که چون چیزی لای پاش ندیده می گه دختره یا اینکه رحم و لوله فالوپش رو تشخیص داده... خلاصه اینکه اونروز اصلا حوصله نداشت... منم که وقت دکتر الماسیان رو ممکنه اگه بتونم تغییر بدم واسه آخرای مهر وقت بگیرم که دیگه هفته بیسته... آخه می گن اون موقع بیشتر اندام ها تشکیل شده...

الی جون من با 5 روز تاخیر پری آزم 1900 بود. که نی نی دختره...