قطعا مامان هایی که میان توی این تایپیک مثل من تازه فهمیدن دارن مامان میشن البته طبق تاریخی که پزشک گفته نی نی اسفند میاد یه وقت دیدی نی نی هول بود و شد بهمنی چشمکککککککککککککک حوشحال میشم با مامان های دیگه ای که اسفند نی نی شونو میارن اشنا بشم
سلام. منم خیلیییی دوست دارم نی نی 1 یا 2 اسفند بیاد. سونو هفته 12 گفت پسره. ولی حسم مطمئن نیست. مطمئن نیستم به جنسیتش. ولی دوست دارم مطمئن شم. آخه دوست دارم روی لباس ها و اسباب بازی هاش فکر کنم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه سیسونی که نه. ولی با شوشو چند تا لباس گرفتیم. که مامانم گفت همه رو باید عوض کنم. خب خرید اول بوده. تجربه نداشتم. مثلا برای لباس عیدش یه سه تکه بلوز و شلوار و جلیقه گرفتم. مامانم گفت تا 3-4 ماه اول فقط سرهمی به دردش می خوره. منم تصمیم گرفتم جنسیتش مشخص شه بعد برم عوض کنم که دو بار نشه. یا یه لباس گرفتم مامانم میگه سر آتینش خیلی تنگه. باید 4 تا انگشت من راحت بره توش که بتونم دست نی نی رو دربیارم. این تاپیک رو که نمیدونم کی معرفی کرده بود دوباره میذارم. دارم می خونم. خیلی مفیده
من تهرانم. اخه اهواز. مامان بابای من اهوازی ان. از اون موقع که یاد دارم همیشه عید ها می رفنیم اهواز و دزفول. ولی امسال نمیتونم :((( همه فامیل هامونم میرن. امسال من تنهامی مونم تهران. اهواز که جاهای خوبی داره. ولی انصافا شهر خیلی گرونیه. خواهر من یه مدت اهواز زندگی می کرده. اگه بخای ازش میپرسم کجا سیسمونی داره. البته اون سیسمونی نخرید. وای خب واسه بچه اش چیز میز می خریده
خونه پدر بزرگ من تو خیابون نادریه. خیابون سعدی من چند تا لباس بچه دیدم. یه پاساژ مانند هم هست که فقط لباس بچه داره. خواهر من گلستان بود. 2 دایی و 1 خاله هم اونجا دارم . و چند تا فامیل دور دیگه