2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662753 بازدید | 13977 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاممممممممممممم
الی جان خوبی؟نداجان دخملت چطوره خوبه؟
من رفتم سونو
نی نی من پسرههههههههههه
همه به من میگفتن بهت میاد بچه ات پسر باشه خودمم حسم بود که پسره اما سعی میکردم حسمو باور نکنم
حتی شوشو هم میگفت احساسش اینه که پسره -شوشوقبلا دختر بیشتر دوست داشت (به شدت) ولی اخیرا میگفت هیچ فرقی نداره
الی جان منظورت از حالتها چیه من تفاوت زیادی توی چهره نداشتم ورم و...ندارم فعلا
در کل شکر بارداری خوبی داشتم مدت زمان ویارم کم بود فقط خیلیی سرفه میکردم
راستی سونوی من با خانم الماسیان بود
این موارد رو تو پزارش نوشته:
ساختمان مغز-صورت-ستون فقرات کلیه معئه اندام ها که شکر خدا همه رو زده ok
قلب:فعال
اندازه های محیط شکم بی پاریتال فمور و وزن تقریبی حنین
محل جفت در دیواره خلفی ....به نظرم یه گزارش کامله
سلام سلام به همه دوستای گلم.
ندا جون، مهراوه جون خیلییییییییییییییییییی تبریک می گم. خیلی خوشحال شدم از اینکه نی نی هاتون سالمن.
ندا جون عزیزم یه تاپیک مهراوه معرفی کرده در مورد افزابش هوش جنین حتما بخون که عروسم با هوش باشه. ?
من به دلم افتاده بود نی نی مهراوه دختر و مال الی پسره. مال مهراوه که درست نبود. ببینم مال الی چی می میشه.
بچه ها من خیلی زود رفتم سونو. می ترسم درست نباشه. حساس نیستم که چی باشه. ولی دوست دارم مطمئن بشم. چنو وقت پیش رفتم با شوشو چند تا لباس گرفتیم. البته باهش گفتم که احتمال داره بیام عوضشون کنم.
بچه ها حتما برین این مغازه های سیسمونی. حتی با دیدنشون حس و حالتون عوض میشه. خیلی حس قشنگیه.
عوارض من که مهمترینش ورمه که همه میگن. مانتو هام رو که علنا عوض کردم. شکمم که ترک برداشته البته اگه چربش کنم ترکاش کمرنگ تر میشن.
دکترم رو عوض نکردم. ولی یه جلسه پیش دکتر روغنی می خوام برم.
قربون همه نی نی های جیگری دنیا.
بیاید بچه ها ...بیاید از حال و احوالتون با خبرمون کنید ..
خدا رو شکر من و نینی هم خوب هستیم...سونوی سلامت و آز غربالگری هم دادم خدارو شکر خوب بوده ..هنوز جنسیت نینیم مشخص نشده ... شماها چی ؟ معلوم نشده نینیهاتون چیه؟ بیاید که دلم یه ذره شده!
سلام تلاطم جان خوش اومدی
امدوارم دوستان دیگه هم از رفع فیلتر با خبر شن و بیان
نی نی من هم مثل نی نی سعیده جون پسره و نی نی ندا جون دخمل
منتظر شنیدن جنسیت و خبرهای خوب نینی های دوستان دیگه هستم
فرهنگ لغات بارداری
خوابیدن: تقلا برای استراحت با چشمان بسته، رویای دیروز، کابوس امروز، چرت‌هایی بین بیداری، پر کردن فاصله چند دقیقه‌ای بین هر بار غلت زدن که خودش نیم ساعت زمان می‌برد.

دستشویی: میعادگاه مادرانه، روزی 734 بار دیدار، جایی که قبلا گاهی می‌رفتی و حالا گاهی نمی‌روی، فرار به سمت رهایی، تلاش برای هیچ و پوچ.

شکم: غریبه‌ای از فضا، توپی که یادت نمی‌آید کی قورت داده‌ای، شگفتی هر روز جلوی آینه، عامل جذب گردشگران، جاذبه قوی برای جذب دست‌های دوست و آشنا

ترک پوست: نگرانی تمام لحظه‌ها، عامل توسعه صنعت کرم‌سازی و تولید روغن زیتون، کابوسی که روزی رویش را به همه نشان خواهد داد، دیر و زود دار و سوخت و سوز ندارد.

بچه: غریبه‌ی کوچک، آشنای قدیمی، وعده موعود، کی میشه بیای بیرون، عشق نادیده، لگد توی پک و پهلو، مادرضایع‌کنِ بزرگ وقتی که می‌خواهی حرکتش را به بقیه نشان بدهی، تمام فکر و ذکر 9 ماه + باقی عمر، ذکر تو رو خدا سالم باش تا آخرین لحظات.

پریناتال: اضافه شده به عبارت آشنای جیش، بوس، لالا، وعده‌ی شبانه، همه چیزهای لازم به صورت ام‌پی‌تری، بختت بلند است اگر با معده‌ات به تفاهم رسیده باشند، نخوردنش موجب خسران است و خوردنش موجب غفران.

جوراب پا کردن: به سادگی آب خوردن اسبق، همسایه‌ها کمک کنید فعلی، همکاری کار و اندیشه، آکروبات رساندن کف دست به کف پا بدون له کردن فرزند.

سونوگرافی: اولین عکس سه در چهار بچه، تصاویر سیاه و سفید مبهم و تیره و تاری که به جز پدر و مادر هیچ کس چیزی از آن سر در نمی‌آورد (البته دکترها هم ادعا می‌کنند چیزی از آن می‌فهمند!)، قربون دست و پای بلوری‌اش برم با سوز و اشک و شوق، ملاقاتی دارین برای نی‌نی‌ها، استرس تا حد مرگ به خاطر هر نگاه ناجور سونوگرافیست به مانیتور، کشیدن یک نفس عمیق و راحت بعد از اطمینان از سلامت بند بند انگشت بچه.

ملاقات با دکتر: چاق سلامتی با دکتر به صرف اندازه‌گیری وزن و فشار و شنیدن ضربان قلب بچه، ارائه پول نشانه شخصیت شماست، دادن پول زور فقط محض هماهنگ کردن قرار ملاقات بعدی، پرسیدن سوال‌های تکراری و شنیدن جواب‌های تکراری‌تر، مریض‌هایی که همگی فکر می‌کنند یک مورد منحصر به فرد هستند و دکترهایی که به نظرشان همه مریض‌ها عین هم‌اند.
سلام مامانا.

خیلی خوشجالم که نی نی سایت رفع فیلتر شد. خیلی سوت و کور شده بود.
مهراوه جون تبریک میگم عزیزم.

فعلا که 2 پسر و 1 دختر داریم.

الی جون خوبی؟ نفهمیدی نی نی چیه؟
سلامممممممممممممممممممم به همه دوستای گلم نمیدونید چقدر دلم تنگ شده بود
هفته پیش با کلی درد سر یه فیلتر شکن ویروسی پیدا کردم ولی باز شدن هر صفحه 10 دقیقه طول میکشید و پستای من ارسال نمیشد
خوبییییید؟
دقیقا روزی که من واسه ان تی رفتم سونو و کلی حرف داشتم سایت فیلتر شد من سونوی شاکری رفتم هفته 13 و گفت دخمله ولی هفته پیش که اخر 16 بودم دکتر خودم گفت احتمال 70 در صد پسره ولی انقدر تقلا میکرد که نمیذاشت ببیننش حالا من کلی سردر گمم از خطای سونوی دکتر شاکری تو هفته های پایین زیاد شنیدم
راستی من تکونای نی نی رو روزی 2 _3 بار ضعیف مثل یه نبض حس میکنم و کلی عشق میکنم