2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662753 بازدید | 13977 پست
نداجان تعریفشو که قبلا خیلی شنیده بودم
دکترم هم توصیه میکرد پیش دکتر برادران برم اما خوب دانشته های من در حد شنیده هاست
برتی سونوی ان تی که رفتم که خوب بود همسرم هم اومد داخل خانم خوش اخلاقی هم هست وعضوهیئت علمی دانشگاه تهرانه
من خودم سونوی بعدی پیش خانم الماسیان بیمارستان مهرمیرم به خاطر اینکه شنیدم پیشرفته ترین تجهیزات سونوگرافی رو توی ایران داره ..میخوام برای یکبار هم شده برم پیشش
اما دفعات بعد پیش خان دکتر برادارن میرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان
طاعات وعباداتتون قبول توی این شبهای قدر همدیگر رو فراموش نکیم....راستی برای سپیده هم (ودیگران دوستانی که وضعیت سپیده براشون پیش اومد)دعا کنید .انشالله دفعه بعد که ازش باخبر شدیم از حال خوب و خبرای خوبش بشنویم
من که اگه دعاهام قابل باشه خیلی سعی میکنم از دوستان واقوامی که هنوز موقعیت ازدواج مناسب پیدا نکردن یاد کنم
خیلی از دوستان خودم هستن که به 30 و برخی بالای 30 رسیدن
شما هم برای همه این ها دعا کنید
من یه سوا ل از دوستان دارم

شما هم مثل من مجبورید سرکار از ماکروفر برای گرم کردن غذا استفاده کنید..من که دیگه خسته شد
وهمش با استرس غذامو گرم میکنم ..میگن حتی الامکان برای روشتن کردن هم جلوی ماکروفر نایستید
به دو تا همکارهای خانمم گفتم که نی نی دارم گفتم شاید به ذهنشون برسه و با توجه با اینکه با هم میریم نهارخوری خودشون غذای منو گرم کنند
اما یا به ذهنشون نرسیده یا تمایلی به اینکار ندارندوتا حالا تعارفی نزدن
به نظرتون چکار کنم؟تصمیم داشتم به خدماتی شرکتمون که خیلی هم آقا هستن بگم
میدونم اگه ازش بخوام حتما خودش غذامو گرم میکنه اما نمیخوام همکارام فعلا از این قضیه مطلع بشن
شما ودید چکار میکردید؟
سلام به همه مامانای اسفندی
منو که یادتون نرفته؟ به علت ویار و سرماخوردگی و... یه مدت نبودم. مرخصی استعلاجی. حالا خدا رو شکر بهترم. مهراوه جون خوبی خانمی؟ من دیروز رفتم سونو nt و آزمایش غربالگری سندرم داون خدا رو شکر ریسکش نرماله. البته هنوز پیش دکترم نرفتم. هلیا جون! خودتی هلیای یزدی تاپیک 59؟ مبارکه! از خوندن خبرش خیلی خوشحال شدم.یادته می گفتم اندکی صبر سحر نزدیک است؟ مهراوه جان! من که دکترم کلاً از همون ابتدای بارداری مایکرویو رو ممنوع کرد. منم ظرف استیل خریدم و روی گاز یه کم گرمش می کنم. البته خیلی سریع و محرمانه با همکاری آبدارچی مون. بنده خدا نمی پرسه برای چی مجبورم این کار رو بکنم. چون گرم کردن غذا تو طبقات ممنوعه (البته ظرف من دربسته است و بوش نمی پیچه) سعی کن یا از گاز استفاده کنی یا یه هیتر کوچولو بخری.
راستی دیروز من موقع سونو ناراحت شدم از حرف دکتر قبلش هم چیز شیرین خورده بودم ولی دکتر می گفت امروز همه جنین ها تنبلن. اینقدر من ناراحت بودم که چرا به بچه من می گه تنبل! اون طفلک تکون می خورد من خودم می دیدم ولی اون انتظار داشت پشتک وارو بزنه تا کارش سخت نباشه. نمیدونم چرا ولی دیروز حس بدی داشتم.
سلام به همه مامانای دوست داشتنی
سلام مهراوه جون منم همین مشکلو دارم حتی تو خونه هم که میخوام از ماکروویو استفاده کنم از شوشو میخوام یا اینکه فاصله 3 تا 6 متر رو باهاش حفظ میکنم. اینو از دکترم پرسیدم گفت سعی کنیم فاصله رو حفظ کنیم... به نظر من بزار غذات گرم شه خودت برو عقب وایسا بعدش که تموم شد دوباره بیا بردار. خودمم همینکارو میکنم تو اداره.
یه چیز مهمتر از مایکروویو هست که ماها بهش اهمیت نمیدیم و اون موبایلامونه دکی خیلی واسه این موبایلا بهمون یادآوری میکنه میگه تا جایی که میتونین خاموشش کنین از تلفن ثابت استفاده کنین روزی یه بار روشن کنین اس ام اساتونو بخونین.... میگه این موبایلا دونوع اشعه مایکروویو به صورت دائمی اطرافشون دارن که خیلی واسه نسل ما و جنین های ما که نسل بعدو تشکیل میدن خطرناکه قسمت اعظمی از بیماریهای خونی تو نسلهای آینده رو به همین دلیل میدونن و استفاده بیش از حد از این اشعه ها..
من میگم حتی اگه منو تو هم خاموش کنیم تو محل کارمون و اطرافمون کلی دیگه روشن هستن که همین اثرات رو دارن پس گریزی از این اشعه ها وجود نداره .. فقط وقتی میریم خونه میتونیم اینکارو بکنیم به بقیه هم اطلاع بدیم که اگه خاموش بودیم با ثابتامون تماس بگیرن.
من سه شنبه پیش حدود 11 شب دلم شروع کرد به تیر کشیدن دردش زیاد نبود ولی متناوب بود و هر 10 دقیقه میگرفت انگار با چاقو میکشیدن زیر دلم خوابیدم و صبح هنوز خوب نشده بود قرار بود بریم ان تی تا خود بخارست رفتیم دکتر شاکری شمارم گرفتیم ولی دیگه دردش طوری بود که وقتی میگرفت همون جا میشستم نوبتمم تا 2 ساعت بعد بود به همسری گفتم من میترسم از این درد بیا بریم دکتر ولی میدونستم که بدون وقت پذیرش نمیکنه خلاصه دوباره رفتیم شهرک غرب بیمارستان بهمن منشیش کلی داد و بیداد کرد که اینجا بدون وقت بیاین مدیریت من میره زیر سوال و شماها میاین که ما مجبور شیم پذیرش کنیم و ... خلاصه مشکلمو پرسید و وقتی به دکتر گفت اونم گفته بود سریع پذیرش شه ضربان قلبو چک کرد و گفت خوبه انقباضامم تو 1 دقیقه گرفت و بعد زنگ زد بلوک زایمان بیمارستان که من برم بالا و تا 1 ساعت انقباضامو چک کنن ولی وقتی رفتم ماماهه با کلی غرور گفت وای چقد شما ناز نازی هستید من چه جوری انقباض 13 هفته رو بگیرم و فقط فشارمو گرفت و یه سرم قندی وصل کرد و یه نمونه ادرار که به ازمایشگاه فرستادن که شاید از مثانم باشه که جوابش منفی بودئ خلاصه من درد داشتم
جالبه یه بار گفتم حد اقل ضربانشو چک کنید با کلی غر غر گفت وای اخه مگه میشه ضربان 13 هفته رو شنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتم دکتر پایین این کارو کرد گفت نه اون ضربان نبوده ....... گفتم خودش گفت ضربانشه بعد یه اصطلاح گفت که مثلا اون بوده گفتم یعنی چی گفت اهههههههههه تو هم برو کنکور بده 4 ساللللللل؟؟؟؟؟؟؟ درس بخون بعد میفهمی
و بعد واسه من توضیح میداد میکروب چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخرشم گفت باید بستری شی گفتم نه من با رضایت خودم میرم بعد یه رضایت نامه از خودم و شوهرم گرفت که علا رغم پی گیری و اصرار ماما میخوام برم جالبه که وقتی میگفتم به دکترم زنگ بزنید میگفت من باهاش هماهنگم؟؟؟؟
و وقتی همکارش اومد تا مشخصاتمو کامل کنه تحصیلاتمو گفتم لیسانس میکرو بیولوژی چشاش گرد شد
خلاصه اینکه این بیمارستان با اینکه تمیز ترین بیمارستانی بود که تا حالا دیده بودم ولی اصلا از پرسنل زایمانش خوشم نیومد ضمن اینکه من طبیعی میخوام و دکترم دکتر لباف چون سهامدار بیمارستانه فقط اینجا زایمان میکنه
حالا نمیدونم چی کار کنم از طرفی دوباره دیشب دل درد داشتم و اصلا دلم نمیخواد برم اونجا
تازه سونوی ان تیمم نمیدونم الان تو 14 هفته ام انجام میدن؟
سلام به همه مامانهای شب زنده دار
اگر یادتان بود و باران گرفت دعایی به حال بیابان کنید............

ساحل جون شکم به طور واضح از هفته 16 شروع به جلو اومدن می کنه. قبل از اون بچه تو لگنه و فقط با لمس میتونی بالای لگنت کمی برامدگی حس کنی البته من و خیلی از بچه های این تایپیک از حدود هفته 11-12 شکممون یکم جلو اومده اما نه اونقدر که توی لباس خیلی واضح باشه.

مهراوه جون و ملی جون
من شنیدم (البته غیر علمی) که حتی اون غذایی که تو ماکروفر گرم میشه به خاطر تغییرات مولکولی که توش ایجاد می شه برای جنین ضرر داره. می تونی غذاهایی رو ببری که احتیاج به گرم کردن نداشته باشن و یا خودت رو عادت بدی که غذای سرد بخوری و وقتی برگشتی خونه غذاتو گرم کنی و بیشتر بخوری
ملی جان از توصیه هات خیلی ممنونم
در مورد موبایل اعتراف میکنم که خیلییییییییییییییییی تا حالا بی احتیاط بودم همش هم در حال پیامک زدن و خوندن
حتما به سعی میکنم استفائه از موبالمو کم کنم
ملی جان همکارای شما هم مثل همکار منند هرچی از مضرات مایکروفر گفتم اصلا به روی خودش نیاورد
کلی توصیه کرد که از ظرفهای گرم نگهدارنده بیار یه موقعی برو که نهار خوری خلوت باشه میخوای به آقای ..خدماتی شرکت بگو حتما برات گرم میکنه....
اما دریغ از یه تعارف از طرف خوودش ...میدونم که بده آدم توقعی باشه اما اگه شما همکارتون باردار بود وخودتون نبودیید اینکار رو براش نمیکردید؟

غزل جان خدا رو شکر خودت و نی نی ات خوبید.....
الان حتما کلی پست نخونده رو داری میخونی ....بازم منتظر شنیدن حال خودتو ونی نی ات هستیم

ا
الهام جون خوبی؟
نگرانت شدم
الان حال چطوری؟البته این دردها میدونم تاحدودی طبیعیه وانشالله جای نگرانی نیست اما اینکه اینقدر اذیت شدی .... مارو از حالت بی خبر نذار

در مورد بیمارستان شاید صلاح بود همین الان بفهمی اوضاعش چطوره
من تا حالا خیلی سعی کردم در مورد بیمارستانها تحقیق کنم
نهایتا به این نتیجه رسیدم که واقعاا...................بایید بسپریم به خدا
منم تو فکر زایمان طبیعی ام انشالله که موقع زایمان محیط خوبی باشیم
فرزانه جان ممنون
متاسفانه شرکن ما اصلا گاز نداره اجازه استفاده از هیتر هم به خاطر مصرف بالای برق نمیده
اما ضرر خوردن غذای توی ماکروفر به مراتب کمتر از خود ماکروفر و موبایله