2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662753 بازدید | 13977 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم سپیده جون من جات نیستم ولی با اوصاف دلخراشی که گفتی همه ماها سعی داریم از ناراحتیت کم کنیم و به آینده امیدوار. اگه این اتفاق واسه منم میافتاد تو هم سعی میکردی با یاد آوری داشته هام و حکمت خدا از غم نداشته ها ازادم کنی. والا همه مون میدونیم با ورود نی نی جدید و نازت به زندگی تا چن وقت دیگه این حادثه رو فراموش میکنی اما میخوایم این مدت که تنهایی رو بهت کمک کنیم تا دوباره روحیه تو بدست بیاری عزیزم.
خودت باید به خودت کمک کنی. یه کتاب هست به اسم نیروی حال نوشته اکهارت تله به ما کمک میکنه که از فکرامون خصوصن فکرای بد زودتر خلاص شیم. خودش میگه رهنمونی برای روشن بینی معنوی
از همینجا روی ماهتو میبوسم که همش از اشکای نازت خیسه
مواظب خودت باش
دوستان الان 10 هفتمه.. می خواستم بدونم شما هم مثل من دل ضعفه دارید؟ آزاردهنده ست.. نمی دونم چیکار کنم... معمولا بعد از بالا آوردن دل ضعفم بیشتره... اما حتی اگه اینجور مواقع چیزی بخورم و معدم خالی نباشه بازم این حالت بد که عصبی کنندست و دست کمی از تهوع نداره رو دارم... مثلا همین چند دقیقه پیش تخم مرغ خوردم اما هنوز دل ضعفه دارم!! چیکار باید بکنم؟؟
سانیا جون
منم همینطوریم نصفه شب ازروی دل ضعفه بیدار میشم بعضی وقتا گریه ام میگرفت اما دکترم گفت باید قبل از دل ضفه گرفتن یه چیزی خورده باشی ینی معدت باید همیشه پر باشه از وقتی رعایت کردم بهترم تهوع هم کمتر شده
سلام به همه مامانهای عزیز
خودتون و نی نی هاتون خوبند؟من چند روزی سرم خیلی شلوغ بود
از دوستانی که سراغمو میگرفتن(ملی جان ندا جان و سپیده جان...)ممنونم
با اون مشغله های زیادم(کار و پاییان نامم))همین اندازه هم که میام سایت خیلی هنر میکنم
ساحل جان ....
به جمع ما خوش اومدی
اگه اشتباه نکنم نی نی های ما همسنند

سپیده جان......
امیدوارم تا حالا حالت بهتر شده باشه .وقتی پستهای غمگینتو میخونم خیلی ناراحت و متاسف میشم
انشالله خدا به زودی حالت بهتر بشه و ماهم در آینده نزدیک خبر خوب مامان شدنتو بخونیم
سپیده جان با این همه غصه و خود خوری که داری فکر میکنم من اگر جای تو بودم از هر چیزی که یاد اور بچه باشه دوری میکردم
به نظرم خودت باید سعی توی اروم کردن خودت داشته باشی
نمیگم درک میکنم(چون تجربه این غصه دردناک را نداشتم)اما قبول دارم سخته و خیلی آزار دهنده
اما عزیزم تا وقتی با این فکر و خاطره تو ذهنت مقابله نکنی که نباید انتظار ارامش هم داشته باشی
امیدوارم از حرفم ناراحت نشی و منظور من متوجه بشی که به خاطر خودت میگن
به نظرم همین که مرتب میای توی سایت و نوشته های بچه ها ر و میخونی خوب هر کس دیگه ای جای تو باشه
معلومه که درد و غضه اش تشدید میشه
از حال و احوال بچه ها میخونی که که نی نی هاشون بزرگتر شده اماده خخرید سیسمونی اندو...
وطبیعتا تو ذهنت خااطره و غصه فرزندت میاد که اگر بود الان مثل بقیه منم از این صحبتها میکردم

یادمه یه بار برات نوشتم از ازحال خودت مارو بی خبر نذار
حالا کمی عذاب وجدان گرفتم من به خاطر اینکه میخواستمدوستی و آشنایی ما ادامه داشته باشه اینو گفتم
اگه میدونستم اومدنت به سایت و تایپیک داغ فرزندتو تازه میکنی هیچ وقت چنین چیزی نمیگفتم
حتی اگرباعث دلخوری ات میشد،
نظزم اینکه تا وقتی که ارامش نرسیدی از همه چیزی که یاد آور بچه باشه دوری کن
دیگه نی نی سایت نیا مغازه های سیسمونی رد نگاه نکن
زیاد دور و بر خانهای باردار نباش

تا انشالله حالت بهتر شه و خبرهای خوب برامون داشته باشی ...
این تایپیک اگه خدا بخواد پابرجاست وما تا هر وقت که خبر خوب برامون داشته باشی منتظرت هستیم و فراموشت نمیکنیم
یک خواهش از همه دوستان عزیز این تایپیک دارم
خوشبختانه مامانهای اسفندی نسبت به قبل خیلی فعالتر شدن و این تایپیک مرتب پستهای جدید داره
اما خواش میکنم..............پستهای عادی و اضافی (در حد من رفتنم،تو هستی ،خداحافظ ...)حتی الامکان پاک کنید
تا تاپیپیم زیاد شلوغ نشه
من خودم دو روز نیومدم سایت دیدم 5-6 صفحه اضافه شدم
همیشه باذوق و شوق تمام پستها رو میخونم و خوشحال میشم از حال همه با خبر بشم
اما برخی پستهای کوتاه (که معمولا صحبتهای بین دونفره) اگر نباشه سریعتر میشه مابقی مطالب رو خوند

با تشکر از همتون....
بوسسسسسسسسس