2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی بچه ها من دیروز رفتم دکتر......سونو و تست غربال گری ننوشت...فقط پرسید مشکل ژنتیکی یا سابقه بیماری خاصی تو خانواده نداری.....آز ادرار و خون نوشت واسم ........و فشار و قلبم رو چک کرد وقتی فشارمو گرفت گفت عالیه و وقتی فشار خوب باشه و دل درد و کمر درد و لکه بینی نداشته باشی یعنی همه چیز خوب پیش میره و نیاز به بررسی خاصی نیست...ولی واسه سوزش ادرارم آز نوشت و یه سری تست های روتین بارداری ولی سونو ننوشت..........
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
راستی بهم برنامه غذایی داد:
-روزی 3 لیوان شیر
-روزی 3 وعده میوه
-روزی 2 وعده سبزی....یک وعده پخته و یک وعده خام
-هفته ای 2 بار حبوبات
-هفته ای 2 بار ماهی
گفت از الان این رژیم رو رعایت کن.....نوبت بعدی ویزیت یک ماه دیگه داد یعنی بعد از پایان هفته 14
راستی بهم برنامه غذایی داد:
-روزی 3 لیوان شیر
-روزی 3 وعده میوه
-روزی 2 وعده سبزی....یک وعده پخته و یک وعده خام
-هفته ای 2 بار حبوبات
-هفته ای 2 بار ماهی
گفت از الان این رژیم رو رعایت کن.....نوبت بعدی ویزیت یک ماه دیگه داد یعنی بعد از پایان هفته 14
سلام به همه
الی جان بعضی قسمت های دیگه سایت موضوعات خیلی جالبی داره. بعضی ها شم نه. ولی بمون همینجا. من و بقیه هواتو داریم. چه رژیم خوبی. دکتر من بهم رژیم نداده. راستی فشارت چند بود؟
راستی مامانا اسم نی نی هاتونو چی می خاین بذارین؟
بچه ها میشه بگید دکتر پیش کی میرید؟راستش من تا الان که 10 هفته و 2 روزمه پیش 2 تا دکتر رفتم خیلی هم خوبن ولی راستش هزینه زایمانشون به نظر من بالاست جفتشون هم حدود 3.5 میگن. نمیدونم پیش کی برم. فعلا می خوام تا قبل 3 ماهگی برم بیمارستان میلاد پرونده باز کنم ولی اصلاً نمیدونم جای خوبیه یا نه؟ اگه میشه کمکم کنید.
زاستش من کمی فشار دارم و خیلی می ترسم. چون فشار باعث میشه جنین رشد نکنه.
مهراوه جان فشار هر چه پائین تر باشه خوبه. مخصوصا سه ماهه دوم که فشار باید پائین تر سه ماهه اول باشه. الینا اسم قشنگیه. ایشاله سالم باشه.
من اگه دختر باشه دوست دارم بذارم مریم. اگه هم نظریات سونو درست باشه و پسر باشه محمد امین.
فریناز خانوم خوش اومدین. هم خودت هم فرشته تو شکمت
بچه ها یعنی مامانا. اینو از تو یه تاپیک کپی می کنم. وقتی خوندمش اشک تو چشام اومد. بخونید و کمی تصور کنین
لوازم مورد نیاز بیمارستان
ساک مادر
1- لباس خواب آستین بلند جلو دکمه دار
2- چند عدد شورت یکبار مصرف
3-سوتین سایز بزرگ (شیردهی)
4-دمپائی
5-حوله
6-مسواک و خمیر دندان
7-قطره شیر افزا
8-آبنبات ترش و شیرین و نعنایی
9-کرم دست
10- ضد عفونی کننده دست
11- اسپری ضد عفونی کننده ( برای دستشویی )
12 نوار بهداشتی سایز بزرگ
13-دستگاه mp3 با آهنگ‌های انتخابی (شاید تا زمان زایمان شما فرصت زیادی باقی‌مانده باشد)
14- دفترچه یادداشت +خودکار برای ثبت ساعتها
15- شناسنامه +کارت ملی + دفترچه بیمه + برگه پدیرش بیمارستان + تمام سونوگرافی‌ها و آزمایشهای قبلی ( همگی در یک پوشه )
16-لیوان - پیش دستی - چاقو - کارد -(یکبار مصرف -برای موقعی که ملاقات‌کننده دارید و باید شیرینی یا چای تعارف کنید )
17- فلاسک چای + چای کیسه ایی + قند
18-کیف لوازم آرایش – آینه - برس و سشوار
19- یک دست لباس برای برگشت به خانه
20- چند تا کیسه فریزر و کیسه بزرگتر ( به نظر می‌آید همیشه لازم باشد! )
21- یک جفت جوراب پشمی و لباس گرم

ساک نی‌نی
پوشک کامل- حوله - دو دست لباس ( زیردکمه‌ایی - شلوار - بلوز - کلاه ) دستمال مرطوب - شیشه شیر کوچک – یک دست لباس سرهمی برای وقتی که به خانه می‌آید – پتوی کوچک – کریر، قنداق فرنگی یا ساک حمل نوزاد

ساک پدر
1- دوربین فیلم برداری + شارژر + فیلم + باطری اضافه شارژ شده
2- دوربین عکاسی + شارژر + باطزی اضافه شارژشده + فیلم عکاسی در صورتی که دوربین آنالوگ دارید
3- شارژر موبایل (اگر از گوشی‌های مختلف استفاده می‌کنید، شارژر هر دو نوع)
4- کیف پول + کارت بانک برای پرداخت هزینه ها
5- چند عدد آبنبات
6- کارت تلفن (حتی اگر تلفن همراه دارید بهتر است پیش‌بینی مشکلات مخابراتی را کرده باشید!)
7- هدیه‌ی احتمالی (!) برای مادر و نوزاد

پوشک - یه لباس خواب مرتب که میان دیدنت بپوشی - دستمال کاغذی - قاشق چنگال کارد - چند تا شورت - چند تا کیسه فریزر - دمپایی - سوتین شیردهی - لوازم آرایش - برس - مسواک و خمیردندان - دوربین - پد جذب شیر - جوراب