2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
مامان کوچولو راستش خودمم نمیدونم چرا اینقدر به این مسئله حساس شدم
حساسیتم البته مربوط به فامیل همسرمه شاید عملکرد جاری هام باعث شده اینطور فکر کنم
خواهرم به محض اینکه جواب آزمایششو گرفت به مادر گفت و هنوز دو ماهش تموم نشده بود که کل فامیل فهمیدن
دختر خاله هام همینطور دو ماه نشده اعلام عمومی کردن
حساسیت خودم به کنارکلی به مادرم و خواهرم اکیدا توصیه کردم به هیچ کس و به هیچ عنو.ان نگیدو
و خلاصه مجبورشون کردم به دروغگویی (در جواب اونهایی که از بارداری من میپرسن)

تلاطم جان آز nt اینطور که فهمیدم توی تهران هم فقط دو سه آزمایشگاه انجان میدن
اول بپرس ببین اهواز کدوم آزمایشگاه یا بیمارستان انجام میده
بعضی دکترا سونو وازمایش رو با هم نمینویسن
ازمایش تا قبل از اتمام 13 هفتگیه(11-13)اما سونو فکر کنم از 9-13
بازم با دکترت صحبت کن

راستی کسی از شما روزه میگیره؟
وای تلاطم جان چه کار کنم خیلی نگرانم منم ترشحات کم زرد رنگ دارم نوبت دکترم شنبه اس...شما دکترت چی گفت؟من وقتی آب زیاد می خورم خوبم ولی کم آبی باعث تو دفع ادرار مشکل پیدا می کنم و با سوزش کم همراهه...و رنگ ادرار زرد تیره میشه..........البته اگه عفونت باشه به وا‍ژن هم سرایت میکنه ولی خدا رو شکر داروهای درمان این مشکلات جز داروهای ایمن و بی خطره تو بارداری...من مامانم تو 2تا حاملگی این جور بود و 7-8 روز دارو خورد و خوب شد.....دکتر واسه همه مامانا تست ادرار مینویسه البته ..................آب باید زیاد بخوریم تا عفونت ها دفع بشه ......
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام الی جان. نگران نباش ان شاالله که چیزی نیست میری دکتر خیالت راهت میشه. منم واسه سه شنبه وقت گرفتم بیمارستان پارس چون دکترم تاکید کرد که برم اونجا.
مهراوه جون دکتر به شما در مورد روزه چی گفته؟ مامانا شما روزه میگیرین؟
lمن فردا میرم تو هفته 11 ،تا 14 شهریور هم که وقت دارم دکترم رو نمبینم(یعنی هفته 14) دکترم هم حرفی از این آزمایش nt و غربالگری و... نزده،فقط آخر هفته 12 یه سونوگرافی واژینال داده،با اینکه دکترم دکتر خوب و محتاطی هست ولی نگرانم که نکنه برا انجام این آزمایشها دیر بشه!!!!!
لطفا اگه چیزی میدونید راهنماییم کنید. ممنون
وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَ لْیُؤْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ(186) آپلود عکس رایگان و دائمی
یاس نقره ای جون من فکر می کنم اگه خدایی نکرده تو سونو مشکلی باشه میفرسته واسه تست غربال گری...آز ادرار ننوشت؟من حتما به دکتر میگم بنویسه فکر کنم عفونت ادراری گرفتم......
سونو nt فکر کنم همون سونو وا‍ژیناله.....تست غربال گری هم اختیاریه...تو کسایی که فامیل هستند یا سابقه مشکل ژنتیکی دارند یا سن مادر بالای 35 سال باشه اجباریه...........
سلام به همه مامانای عزیز
الی جان و یاس نقره ای عزیز سونوی nt سونوییه که توی اون دور گردن جنین و اندازه سر و ......رو اندازه میگیرن بینن طبیعیه یا نه
سونوی nt من سونوی دو بعدی معمولی بود
سونوی وا‍ژینال هم قبلا دادم برای دیده شدن جنین بود توی هفته 7
سونوی من همه چیز رو شکر خدا خوب نشون داد اما بازم آزمایش رو انجام دادم چون انجام آزمایش ربطی به خوب بودن سونو نداره

یاس نقره ای زیاد نگران نباش نباید
اولا توصیه میکنم (اگر الان دسترسی به دکترت نداری)به یک دکتر دیگه مراجعه کنی و خودت اش بخواه آزمایشات رو بنویسه دکتر من یکی دوهفته زودتر نوست
و دیگه اینکه انجام ندادن این آزمایش نباید این همه نگرانت کنه
مگه زمان مادرای ما این آزمایشات بود
دکتر من که خیلی اصرای به ازمایش nt نداشت
اما من خودم میخواستم حتما انجام بدم خدا نکنه مشکلی باشه که بخواهیمم از طریق این آزمایشات بفهمیم
اما برای اطمینان خاطر شرط عقل حکم میکنه مراحل غربالگری رو بگذرونیم

ندا جون دکترم گفت معمولا توصیه میکنیم مادرای باردار روزه نگیرند اما من توی یه سایت (که لینکشو توی همین نی نی سایت دیدم)مقاله ای خوندم که برام جالب بود
راستش اگه خدا قبول کنه امروز قصد روزه کردم و تا الان (5:42)چیزی نخوردم
به محضی که احساس ناتوانی کنم حتما روزه ام رو میخورم
اما عجیبه که امروز با وجودیکه بیرون هم رفتم نسبت به دیروز که روزه نبودم و کلی هم آب میخوردم اصلا احساس ضعف و بی حال و تشنگی و خلاصه حال بدی اصلا ندارم(الان یه کوچولووووو دلم ضعف میره ..در حد قابل تحمل)

البته من به هیچ عنوان...............به شما توصیه نمیکنم روزه بگیرید!!!!!!!!
گفتم که خودم هم به محض احساس ضعف و ناتوانی میخورم.....
من واسه سونو رفتم پیش دکتر شاکری. نی نی امو با همه جزئیات نشون داد. خیلی بامزه بود. خیلی دکتر حرفه ای بود. اولین حرفی که بهم زد جنسیتش بود و گفت نی نی ات آقا پسره. مطمئن باش و برو سیسمونی بخر. خیلی خوشحالم. به خاطر سلامتی اش و نرمال بودن همه چی. سی دی اش هم بهم داد. وای که صدای قلبش چقدر تند بود. یه لحظه خیلی ترسیدم. ولی دکتر گفت اولش خیلی تنده و بعد کند میشه تا 9 ماه طبیعی میشه.
دکتر شاکری بیمارستان پاستور نو هستش و وقتی هم نیست
سعیده جان تبریک میگم به سلامتی!!!!!!!!!
دکتر من دکتر خیلی خوبیه اما صدای قلب رو برام پخش نکرد
اگر دکترت سی دی رو داده و اینقدر هم زود جنسیت رو تشخیص داده پس خیلی دکتر خوب و حرفه ایه
گفتی دکترت بیمارستان پاستوره؟؟؟بدون نوبتم میشه رفت هزینه اش مثل سونوهای دیگه است(8-9تومات)
ببخشید اینقدر سوال میکنم
دکتر زنان نیست. متخصص سونوگرافی هست و من فقط واسه سونو nt و nb رفتم پیشش.
هزینه سونو جنین 12 تومان و مال ناهنجاریها 48 تومان که جمعا 60 تومن شد. البته با بیمه. خیلی دقیق بود.
راستش من خیلی روی تاریخ های قاعدگی دقیق نبودم و تاریخ حدسی گفتم که 24 اردی بهشت بود. ولی دکتر شاکری گفت که اشتباه می کنی. 20 اردی بهشت بوده و نطفه هم در 2 خرداد بسته شده. منظورم اینه که تا این حد دقیقه.
البته آقاس ولی من میگم واسه یه دفعه رفتن پیشش ارزش داره.
من الان دقیقا 12 هفته و 5 روز دارم.
البته من همیشه نمیرم پیشش . این دفعه واسه جنسیت رفتم. چون راهش دوره.
الی جان اگه تو هم مثل من واسه دونستن عجله داری توصیه می کنم حتما بری پیشش.
من توی این سایت خیلی تعریفشو شندیده بودم که خودم هم الان تائید می کنم.
برای همتون دعا می کنم نی نی تون سالم باشه. شما هم واسه من دعا کنین.
راستی اگه تو فامیلاتون یا آشناهاتون یه دختر خوب و نجیب سراغ دارین معرفی کنین واسه پسرم. میخوام از حالا تو فکرش باشم :)))))))))))