2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
یه موضوع خیللییییییییییییییییی مهم
قابل توجه مامانهای عزیز این تایپیک

من همین الان از آزمایشگاه نیلو اومدم
متوجه شدم که خودشون آزمایش را انجام میدهند وآلمان نمیفرستند!!!!!!!!!

البته ااگر میدونستم هم ین موضوع برای من مهم نبود گفتم مسیر ازمایشگاه برام نزدیکه

اما اگه دکترتون گفته برید آزمایشگاه بیمارستان پارس حتما همونجا برید یا در مورد آزمایشگاه نیلو نظر دکتر را هم بپرسید
از من دو سه دفعه پرسیدند دکترتون این آزمایشگاه را قبوا داره و تایید میکنه؟
و من گفتم بله (که همینطور هم بود)

جواب آزمایش را هم همین امروز ساعت 2 آماده میکنند که شاید فرصت نکنم امروز بگیرم

بابت سونو ام هم ایرادی نگرفتند (اینکه چرا جای دیگه رفتم سونو)

من شاید مراحل دیگه آزمایش nt را برم بیمارستان صارم (در صورتی که انجام بده )
در غیر این صورت همیجا ادامه میدم
سلام ندا جان
دکتر برا من گفته بود هفته بعد 5 شنبه برم ولی چون مسافرتم سه روز دیرتر میرم یعنی 1 شنبه 31 مرداد
در ضمن من دیروز وارد هفته 12 شدم نمیدونم دکی چرا برا هفته 13 این سونو رو گفته انجام بده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به هر حال الیسا جان من آزمایشگاه نیلو رو انتخاب کردم!!!
و این نکته را هم بگم که تاکید دارن هفته 13 نگذره و زودتر آزمایش رو انجام بده
من 12 هفتمه
اما اخرین سونوم دکتر نوشته بود 12 هفته و دو روز که طبق اون الان 13 هفته و یکروزمه
به من گفتن باید زودتر میومده
سعی کن تو هم زودتر آزمایشتو انجان بدی
وایییی همتون دارید میرید ازمایش غربالگری ...
من هنوز هفته 8 هستم فکر کنم باید هفته 10 تا 13 برم ازمایشگاه؟؟؟!! من فقط همین می دونم که میفرستن المان و میگن نی نی سالمه یا نه /؟؟؟
میشه یکی در مورد این ازمایش یک توضیح کامل به من بده.... چی هست ؟؟ چی جوری ازمایش می گیرن ؟؟؟

مهراوه جون ... تبریک نی نی فسقلیت خدارو شکر سالمه...ولی خداییش چه همسری دارید که خانوادش نگفته من که شوشو جونم اولین نفرا به اون ها گفت ...
من فکر کنم تنها کسی که نمی دونه خواجه حافظ شیراز ه که قسمت نبود زنده باشه که بهش بگیم.. :)

مامان کوچولو همسر من با اینکه خیلی شوخ و شیطونه اما زیاد حرف نمیزنه منظورم حرف از اتفاقات جدید ،از دیگران و....
بعدهم با اونهمه سفارشی که من کردم به خانواده ات نگو بنده خدا چاره ای نداشت جز اینکه نذاره من سر مسائل کوچیک بیخودی عصبی شم
جدا از اینها گفتم که حال پدرش اصلا خوب نبود(شهرستان زندگی میکنن)
زمانی که هم شوشو که رفت خونشون به قدری درگیر کارای بیمارستان و رسیدگی به حال پدرش بود که فکر کنم اصلا حس گفتن این خبر رو (اگر هم داشت )از دست داد
این چیزا میون خیلی خانواده ها عادیه!!!
جاری های من هم زود نگفتن باردارن

نی نی من تو خانواده شوشو نوه پنجمه دیگه این مسائل کم و بیش براشون عادی شده...

در مورد آزمایش هم که یک آزمایش خون معمولیه
صبح تو آزمایشگاه نیلو بدی عصر جوابشو میگیره
من دیروز وقت نکردم به امید خدا امروز میرم
سعیده جونم دستت درد نکنه اگر ادرس ایمیلی، تلفنی چیزی ازشون داری بگو بهشون خبر بدم گناه دارن حیفه که بی خبر باشن...:)

مهراوه جون خب بگو بیچاره همسرت درگیر شده
فسقلی من میشه نوه دوم ولی در عصر نوه اول پسری ...چه میشه کرد؟؟!!

میگم من هم به شوهرم گفتم نگو بهیچ کس جلوی خودم زنگ زد به مامانم گفت( مامانم مسافرت بودگفتم نگه نگران میشه) تازه به مامان میگه به من نگه که این خبر رو داده... :(

تلاطم جون همه دکتر ها با هم فرق دارن...می خواستی خودت از دکترت بپرسی من هم امروز که رفتم خودم پرسیدم گفت بهت هفته 12 میدم این ازمایشو...
بچه ها من فکر کنم عفونت ادراری گرفتم خیلی ناراحتم شنبه که نوبت دکتر دارم بهش میگم....تا شنبه هم تصمیم گرفتم آب زیاد بخورم چون وقتی آب زیاد می خورم خوبم ولی وقتی کم می خورم تو دفع ادرار مشکل پیدا می کنم و سوزش پیدا می کنم.....چه کار کنم؟
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
2810