2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
سلام به شما مامانای گل اسفند89
من یه مامان اسفند88 ام
شما رو که میبینم یاد خودم توی پارسال میفتم
دوستای خوبم که برای بهترین نسبت دنیا انتخاب شدین! روزها و لحظات قشنگی منتظرتونه
حسابی مواظب خودتون و نی نی های گلتون باشبین
سلام.
سعیده جون تبریک می گم. ان شالله گل پسرت به سلامتی به دنیا بیاد.
منم دیروز روزه گرفتم اصلا گشنه و تشنه نشدم. ولی امروز نگرفتم.
سه شنبه هم بیمارستان پارس وقت دارم. کسی اونجا رفته واسه غربالگری؟
سعیده جان دکتر شاکری از هفته چند جنسیتو تشخیص میده؟ خیلی معطلی داره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی واسه جنسیت عجله ندارم هفته 18 به بعد میرم.....کسی شروع به خرید سیسمونی کرده؟من هر روز تو سایتا مختلف دنبال دکوراسیون اتاق نوزاد هستم عاشق طراحی اتاقم........
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
سلام ندا جان راستش من شنیده بودم که از هفته 12 تشخیص میده . خودمم 12 هفته و 4 روز بودم که رفتم. راستش معطلی که همه جا داره. اینجا هم داشت. من فکر کنم حدود 1 ساعتی نشستم. فکر کنم صبح زود بری بهتره. البته صبحا از 8 تا 12 هست و بعد از ظهر ها رو ساعتشو نمیدونم. ولی هست. روزه ات قبول. یادت نرهکه واسه همه مامانا و نی نی ها دعا کنی. التماس دعا.
الی جان. توی سایت اگه بگردی خیلی چیزا پیدا می کنی. تو قسمت تبادل نظر سرچ کن. خیلی چیزا گیرت میاد. راستش من به مامانم گفتم خیلی چیزای آبی نخره که کسی متوجه نشه. خودمم چند تا لباس دخترونه میگیرم واسه رد کم کنی. بعدش کادو میدم به این و اون.
سلام ماه رمضون مبارک ...
من امسال خیلی ناراحتم که نمی تونم روزه بگیرم من تا الان یک روزه قضا نداشتم حالا فکر کنید انشالله نی نی که به دنیا بیاد تا 2 سال دیگه هم بخوام به فسقل شیر بدم میشه 3 سال روزه ی قضا...
بهرحال مهراوه جون و ندا جون من از دکترم پرسیدم گفت یک زن حامله نباید بیش از 2 ساعت گشنه باشه چون برای بچه مشکل پیش میاد و ممکن هست که ازمواد لازم به مغزت نرسه و خدایی نکرده دچار مشکل بشه من با اینکه خیلی مقید به روزه گرفتن بودم و حتی الان میدونم اگر روزه بگیرم می تونم تحمل کنم ولی به خاطر این فسقلک برای اینکه سالم بدنیا بیاد نگرفتم ..
تو قران هم به این مسئله اشاره کرده...
به نظر من مهراوه جون دیگه روزه نگیر شاید تو بدنت نیاز نداشته باشه ولی اون فسقلی تو شکمت خیلی به مواد غذایی مقوی نیاز داره گناه داره اذیتش نکنه ... مطمئن باش خدا خودش روزه نگرفتن مارو قبول میکنه

راستی من چند 4شنبه رفتم سونو دادم فکر میکردم الان دو ماه کامل هست ولی حالا دیدم نه بابا نی نی جون یکم کولوچوتره...:(

مهراوه جون من هم خودم خیلی دوست ندارم همه بدونم حتی الان به دوستام نگفتم یعنی از طرف من هیچ کس نفهمید من حاملم تمام خبر اطرافیان دادن ...اولش خیلی بهم برخورد ولی حالا که فکر میکنم میبینم حساسیت الکی بود ..البته من هنوز جاری ندارم شاید اگر جاری داشتم من هم نمی گفتم :)

راستی مامانا برای من و نی نی فسقلیم خیلی دعا کنید اخه دعای مامانا خیلی میگیره..
بچه ها من فکر کنم نی نی من دخمله آخه بتام خیلی بالا بود روز 34 پری 2818 بود بتا اگه بالا باشه نی نی دخمله راستی سعیده جان بتا شما چه طور بود؟بعد از چند روز تاخیر؟می خوام بدونم این فرمول که من تو کتاب خوندم درسته.....من واسه نی نی دخمل فکر می کنم سیسمونی دخترونه و.....اسمش هم میزارم پارمیس
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
دوست جونا سلام.
من بعد از دو هفته غیبت امروز اومدم آخه گفتم که از حدود سه هفته پیش لکه بینی داشتم. خیلی کم بود اما خوب... خلاصه دو هفته استعلاجی گرفتم. خدا رو شکر یه هفته است که لکه بینی ام قطع شده و امروز دوباره اومدم سرکار. من تو هفته 11 هستم و واسه 1 هفته دیگه آزمایشگاه نیلو وقت گرفتم....
سلام همه مامانای گل نی نی های اسفند
من تازه امروز کشفتون کردم!!! نمیدونستم مامانای اسفندی اینقدر زود دست به کار شدن.خیلی خوشحالم.من الان هفته دوازدهم ام و امشب دارم می رم دکتر احوال نی نی رو بپرسم. شماها تا حالا چند بار سونو کردین. به نظرتون خطرناک نیست؟
سلام به همه
فرزانه جون من تا الان5 بار سونو کردم 2 بار اول فقط ساک دیده شد و بعدیا نی نی رو هم دیدین البته از این 5 بار 2 بارشو دکتر انجام داد بقیشو خودم دلم واسش تنگ شده ولی کار درستی نکردم و از این به بعد هر وقت دکترم لازم بدونه میدم
البته من چون پارسال یه سقط داشتم یه کم نگران بودم
مرسی الهام جون. انشاالله نینی تون ساللم و سلامت به دنیا میاد. نگران نباش.
در مورد آزمایش تریپل من اینو پیدا کردم:آزمایش تریپل یا سه گانه یا Quad Screen عبارت است از 3 آزمایش برای بررسی سلامت جنین از نظر اختلالات عصبی و سندرم داون یا تریزومی 21. این آزمایشات عبارتند از AFP (آلفافیتوپروتئین) ,هورمون جفتی و uE3 (استریول غیر کونژوگه);
بهترین زمان انجام آن بین هفته های 15 تا 20 حاملگی و با دقت بیشتر در هفته های 16 تا 18 بارداری است.
معمولا در همه خانمها توصیه می شود اما در سنین بالای 35 سال قدرت تشخیصی بیشتری دارد. از آنجا که نتیجه مثبت کاذب هم دارد، در صورت مثبت شدن این آزمایشات باید آمنیوسنتز هم انجام شود. و همینطور به دلیل جوآب منفی کاذب بهتر است در صورت منفی بودن آزمایشات، سلامت جنین تضمین نشود.