2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
سلام به همه دوستان
تلاطم جان اول از همه یه پیغمی که توی همین نی نی سایت دیدم
برات اینجا کپی میکنم امیدوارم مفید باشه:
مژده به خانم های اهوازی
مرکز مشاوره و مامایی ارغوان به عنوان اولین مرکز آموزش زایمان آسان(فیزیولوژیک)افتتاح شده است.هم مراقبت دوران بارداری دارن هم آموزش.تعین جنسیت هم دارن .جهت اطلاع بیشتر با این تلفنها تماس بگیرین2239216و 09365724620 جالب اینه که به شو شو هامون یاد میدن که ماساژ بدن..بیاین یکبارداری خوشایند داشته باشیم و به بدن خود احترام بزاریم.http://www.arghavan88.blogfa.com

فرزانه جان سلام خوش اومدی به جمع ما!!
خانمی زودتر می اومدی زودتر آشنا میشدیم
منم طبق تاریخ اخرین پریم 12 هفته 4 روزمه اما اخرین سونوم تاریخ بارداریمو بیشتر نشون یاد (یعنی الان 13 هفته و5 روز )من که نفمهیدم تعیین تاریخ بارداریمون چطوری باید باشه
یه خان مامایی به من گفت معمولا سن بارداری از تاریخی که طبق اخرین پری حساب میکنید بیشتره وشما آخرین پری تونو توی اوائل بارداری میگذرونید نمیدونم این حرف چقدر درسته
راستی من تا حالا 4 بار سونو شدم (3 بار برای دیدن جنین که بالاخره بار سوم دیده شد)ویکبار هم سونوی nt
همونطور که الهام جان میگه دلمون برای نی نی تنگ میشه

من که خیلی مشتاقم زودتر بفهمم پسره یا دختره نمیدونم برم سونو یا کمی صبر کنم و هول نباشه
حسم میگه پسره ،اگه دختر باشه هم کلی خوشحال میشم
مامان فندق خدا را شکر که حالت بهتره
حال نی نی ات چطوره جدیدا رفتی سونو؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرزانه جان من امروز می رم تو هفته 11...تا حالا یکبار سونو رفتم امروز هم نوبت دکتر دارم احتمالا یک سونو دیگه داشته باشم....نگران نباش.....شما تعداد سونو نرمال و حداقل ممکن بوده تا الان ...بعضی بچه ها خیلی سونو کردن
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
فرزانه جان من امروز می رم تو هفته 11...تا حالا یکبار سونو رفتم امروز هم نوبت دکتر دارم احتمالا یک سونو دیگه داشته باشم....نگران نباش.....شما تعداد سونو نرمال و حداقل ممکن بوده تا الان ...بعضی بچه ها خیلی سونو کردن
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
مامان کوچولو مممنو از توجهت
خودمم دقیق نمیدونم کار درس چیه ...کفتم که توی یه سایت(اگه لینکشو پیدا کرد میذارم)خوندم بچه هایی که مادراشون روزه میگیرن نسبت به بچه های دیگه از نظر هوش و سلامت کم ندارن(حالا یادم نیست نوشته بهتر هم هست یانه)
از طرفی جایی شنیدم بچه هر چیزی از مواد غذای کم بیاره از بدن مادر میگیره
مثلا در مورد کلسیم خوندم اگه مادر لبنیات نخوره بچه کلسیم بدنشو از مادر میگیره و بعها مادر دچار پوکی استخون میشه
مامان کوچولو این حرفها رو نمیگم که بخوام خدای نکرده در برابر حرفات مقاومت کنم
راستش برای خودم سواله و دنبال جوابشه و این مواقع آدم هر چی تو ذهنشو باید بریزه بیرون تا بالاخره بفمه
چی درسته
........
راستی یه سوال....
من 5 شنبه رو روزه گرفتم ،اذیت نشدم اما دم افطار احساس کردم دلم (مثل قلب)میتپه
نمیدونم متوجه میشید چه جوری بودم ..دست روی دلم گذاشتم و کاملا احساس میکردم در حال تپشه (حتی همسرم هم دست روی دلم گذاشت و تکو.نای دلمو احساس کرد)
اول فکر کردم ضربان قلب بچه است اما ضربان قلب بچه معمولا تنده و اون ضربان همفرکانس ضربان قلب هودم بود
شاید انقباضات رحم بود
کسی از شما میدونه چی بود

و یه موضوع دیگه که فکر کنم همتون از روزه گرفتن منصرف کنم(باعرض معذرت)دم افطار ادرارم خیللی غلیظ بود
طوری که فکر کردم آغشته به خونه

خلاصه این قضایا باعث شد دیگه همسرم اچازه نده دیروز (جمعه) رو روزه بگیرم
امروزم که هنوز چیزی نخورم چون یه سحری کامل همراه همسرم خوردم
مرسی مهراوه جون و الی جون. بچه ها من خیلی سوال دارم ببخشید که اینقدر تند تند میپرسم. شما ها شکمتون بزرگ شده؟ شکم من کاملا جلو اومده و دیگه شلوارهام اندازه ام نمی شه. من خیلی لاغر بودم و اصلا شکم نداشتم توی این سه ماه که 2 کیلو زیاد شدم اصلا ظاهرا چاق نشدم فقط شکمم اومده جلو نکنه دوقلو باشه. آخه همه میگن تا پایان ماه 4 شمک جلو نمیاد؟ شما در چه وضعی هستین.
فرزانه جان اگه پستهای قبلی دوستان رو بخونی میفمی خیل های دیگه هم مثل شما شکمشون بزرگتر شده
در مورد دوقلو بودن که توی سونو معلوم میشه !!!ربطی به شکم نباید داشته باشه
من شنیدم کسانی بودن که تا5 ماهگی هم نشون ندادن بردارن
اما همه اینطور نیستند
من همه شلوارام برام تنگ شده
اما چون چند ماه قبل از بارداریم یه روند افزایش تو اضاه وزن داشتم(بجز یک نفر) کسی شکی نکرده
میتونی شروع کنی لباس گشاد بپوشی(البته نه بارداری)
سلام فرزانه جون خوش اومدی.
منم شکمم بزرگ شده ولی نه خیلی اضافه وزن هم شاید 1 کیلو داشتم.
فرزانه جون حالا دوقلو دوست داری یا نه؟

مهراوه جون منم فقط روز اولو روزه گرفتم. نمیدونم بلاخره ضرر داره یا نه؟ واسه ماهم دعا کن.
در مورد اون نبض زدن هام که گفتی منم گاهی حس میکنم. شنیدم حرکات نی نی . نمیدونم درسته یا نه.