2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهام جان چرا قلب نی نی وایساد؟بی احتیاطی کردی؟معمولا تو اولین سونو که همه چیز خوب باشه تا آخر به امید خدا خوب پیش میره...نگران نباش...قلبش هم که به موقع تشکیل شده ....من و شما نی نی هامون هم سنن...من آخرین پریم 11 خرداد بوده...الان تو هفته 8 هستم
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
الی جان ،الهام جان گفت حالت تهوعش قطع شده
خدانکنه قلب......

تلاطم جان چرا کلوپ رو حذف کنی!!!
از دوستان دلخور نشو ...موضوع اینه که باز کردن تایپیک سزیعتر و راحتتره وهمانطور که گفتم مامانای اسفندی خیل کمتر وارد سایت میشند(نسبت به مامانای دیگه)
شاید دلیلش اینه که فعلا دوران ویار و ....
من که سرکار وارد اینترنت میشم ...(اول تایپ میکنم بعد conect میشم)
راستی تلاطم جان من مرتب به کلوپ سر میزدم تا همین امروز صبح
مرسی از همتون که جواب دادید مهراوه جون من تو بارداری قبلیم هفته 10 قلب نینی ایستاد در صورتی که همه چی هفته8 خوب بود قلب نینی و جوانه های دست و پاشو دیدم ولی هفته 10 ............... هر چی صلاح خدا باشه همون میشه اصلا دلم نمیخواد دوباره ............. اونبارم تهوعم قطع شده بود خیلی محتاج دعا هستم
اره الی جون من 10 خرداد پریم بوده ولی هفته پیش تو سونو 6 روز نینیم کوچولوتر بود یعنی الان هفته 7 ام تموم شده در ضمن من کمر درد دارم و کمی لکه بینی که البته با مصرف شیاف پروژسترون 14 تا و 2هفته استراحت قطع شد
2810