2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
خیلی دوست دارم صدای قلبشو زود بشنوم ...نمی دونم چرا استرس دارم....مامانا شما بتا آز خونتون چند بود؟بعد از چند روز تاخیر پری؟من بعد از 4 روز 2818 بود....خوبه؟
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
سلام بچه ها.
می دونم که همگی روزهای پر استرسی رو میگذرونید. هوا پر از گرد و غباره سعی کنید بیرون نیاید. مهراوه جون فکر می کنم سرفه هات به خاطر گرد و غبار وحشتناکیه که این چند روزه تو هواست. البته امثال من که سر کار میریم مجبوریم. ولی منم گلوم چند روزه می سوزه...
مهراوه جون سرکار هم وحشتناکه مگه این حالت تهوع می ذاره به روم نیارم... کلی کم حرف شدم. همکارام هم مدام بهم می گن حالت خوب نیست ؟ پریودی؟ چرا بی حالی گرما اذیتت می کنه؟ خلاصه اینکه فیلمی داریم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان فندق جان سلام خوبی؟
راستش در مورد سرفه هام نمیدونم...
اما خواهرم هم اوائی بارداریش اینطور بود
مادرم هم تو بارداری اولش خیلی سرفه میکرد
من توی خونه بیرون شب روز چه کولر روشن باشه جه نباشه
همش در حال سرفه ام
منم کمی حالت تهوع داشتم اما
به این شکلی که تتو از حال خودت میگی نبودم
انشالله این حالت تهوعتم زودتر خوب بشه
الی جان انشالله به زودی صدای قلب نی نی تو بشنوی
الی جان بتا ات خیلیییییییی بالاست
این اصلا چیز بدی نیست
جالب هم هست چون
احتمال داره دو قلو باردار باشه
حتما با دکترت در میون بذار

وما را بی خبر نذار!!!!!
سلام دوستای گلممممممممممم

مامان فندق جون
نگران نباش منم باهات همدردم.البته وسطا وتک وتوک یه روزایی خیلی خوبم ولی بقیه افتضاحم.یه نسخه هم حسنا یکی از بچه های این سایت بهم داد عالیه.یه قاشق عسل+نوک قاشق چای خوری زنجبیل+اب لیمو ترش +اب خنک یه شربت عالیه هم برای تهوع وهم مشکلات معده وگوارشی.زنجبیل برای تهوع عالیه.خیلی هم این شربت خوشمزه ست مخصوصا که چند تا یخ هم توش بندازی.من روزی دوبار میخورم.فقط مقدار زنجبیل برای خانم باردار در روز نباید از یه ق.چایخوری بیشتر باشه.
خدا داره نگات میکنه!بهش لبخند بزن!
یاس نقره ای جونم...مهراوه جون...دوستای گل وقران خونم
برای من خیلی دعا کن که طول سرویکسم افزایش پیدا کنه ونیازی به دوختن دهانه رحم نباشه.من جفتم هم پایینه.

من الان دو هفته ای میشه خوندن سوره یوسف ودمیدنش به سیب سرخ رو شروع کردم.اوایل خیلی سخت بود ولی الان روون وراحت شده برام.شنیدم قبل از 4ماهگی باید انجام بشه.من الان 9هفته و4روز هستم.
خدا داره نگات میکنه!بهش لبخند بزن!
فرنوش جان خوش اومدی
ملوس جان انشالله که نیاز به عمل جراحی نداشته باشی
من در طول هفته وقت کمتری برای خواندن قران دارم
گاهی برای اینکه 20 آیه خونده باشم سوره ای مثل مزمل و...که آیه های کوتاهی داره سریع میخونم
البته قبول دارم که کوتاهی هم میکنم
در مورد سوره یوسف خوب شدیادآوری کردی

منم کتاب ریحانه بهشتی رو دارم
نوشته خوردن خربزه و گلابی خیلی خوبه
من خربزه زیاد میخورم
اما مغازه ها و تره بارهای اطرافمون گلابی هنوز نیاوردن
اطراف امامزاده صالح(تجریش)هست
اما هنوز فرصت نکردم تهیه کنم
از دستورات کتاب این بود که صبح جمعه ماه اول خرما بخوریم اما من نمیتونستیم خرما بخورم
حالا خوبه ماه سوم سفارش خوردن سیب داده شده که خیلی بهتره
راستی تو اون کتاب نوشته خوندن سوره انبیا هم باعث صالح شدن بچه میشه

خوب دوستان از حالتهای روحیتون بگید
خوب هستید که!
من یه مدت خیلی کم حوصله وحساس شده بودم و کمی هم افسرده
الان سعی میکنم با این حالتها مقابله کنم
اما از شما دوستان میخوام در این مورد به هم کمک کنیم

میدونید آرامش خیلییییییییییییییییییییییی روی حنین اثر داره

سلام به مامانهای گل گلاب
من جمعه بعد از ظهر مجددا لک بینی داشتم و شنبه را دیگه سرکار نرفتم و خونه موندم حالا استراحت کردم و خدا را شکر یک کم بهتر شدم دکترم هم شیاف سیکلوژیست بهم داد که خدای ناکرده اگه نی نی خواست سقط بشه جلوگیری کنه و مواظبش باشه
خیلی مواظب خودتون باشید
الی جان نگران نباش بتای من هم بعد از 5 روز تاخیر 9175 بود و یک قلو بود
2810