2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
مهراوه جان من تازه می خوام کارای پایان نامه رو شروع کنم.....دانشگاه ما هم یه کوفتیه......من دفام سال دیگه میشه...ولی تازه اول آزمایشا و تحقیقامه....خدا کمک میکنه...این استرسا رایجه زندگی اثری رو نی نی نداره من تو کتاب خوندم.....فقط شوک های شدید عصبی و خبرهای بد(خدا واسه کسی نخواد)
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم نگران نباش.....اگه خدایی نکرده مشکل باشه خونریزی پیدا میکنی...لکه بینی با شیاف حل میشه..آخه الان جای نینی خیلی سفت نیست و با کوچکترین چیزی لکه ایجاد میشه
دوستای خوبم سلام
می دونید به نظر من آدم یا بچه نمی یاره یا اگه آورد از هر کاری که برای سلامتش لازمه دریغ نمی کنه. بشینید یکبار با خودتون دو دو تا چهار تا کنید و ببینید سلامت یه آدم مهم‌تره یا تموم درس‌ها و مدرک‌ها وموقعیت های شغلی دنیا. منکر این نیستم که تمام این چیزها رو سالها با زحمت به دست آوردیم، درسته که همه ماها به عللی باید کارمون رو حفظ کنیم و می‌دونم بچه های ارشد راحت نمی تونن مرخصی تحصیلی بگیرن،
من خودم با شروع بارداری از کاری که خیلی دوستش داشتم استعفا دادم چون خیلی احساس ضعف می‌کردم و با اینکه خیلی درس خونده بودم نتونستم تو آزمون زبان مقدماتی دکترای دانشگاه تهران هفتم مرداد همین ماه شرکت کنم، چون احساس می کردم حالم خوب نیست و نمی‌خوام به نی‌نی‌ام فشار بیاد. البته این‌قدرها هم تصمیم‌گیریش آسون نبود
ولی...

مهراوه عزیزم
منم یه روزی با خودم فکر می کردم یعنی روزی هم می‌یاد که این پایان‌نامه تموم بشه! انگار تمومی نداشت. اصلا بهش فکر نکن آروم آروم کار کن دیر یا زود تموم می‌شه و خستگی هاش هم باهاش به فراموشی سپرده می‌شه اما نی نی سالم برای یک عمر باهات می مونه و شیرینیش تموم زندگیت رو زیباتر می‌کنه. اگه هم فرصت دعا و خوندن قرآن نداری بهت پیشنهاد می‌کنم ذکر بگی. مثلا سبحان ا.. و الحمدا... و ذکر هفته همین‌ها کفایت می‌کنه. هر کس به اندازه توانش...

ندا جان
برات دعا می‌کنم و امیدوارم روزی بیاد که با هم به این نگرانی‌هامون بخندیم. یادت می یاد چند روز پیش که صدای قلب نی نی‌مو تو سونو نشنیده بودن به من امید دادید. من امشب برای سلامتی نی نی تو صد تا صلوات می‌فرستم و منتظر خبرهای خوش از سوی تو می‌مونم...

الی جون
بعضی مواد آزمایشگاهی روی جنین تاثیر می‌ذاره بهتره در این مورد حتما با پزشکت مشورت کنی. شما به هر حال فارغ ‌التحصیل می‌شی یک ترم دیرتر یا زودتر اما در مقابل کوچولوت مسوولی.

پرحرفی منو ببخشید خوب قد دو نفر دارم حرف می‌زنم دیگه...

سپیده جان
ممنون از صحبتهای خوبت
فکر کنم باید همونطور که میگی اگه وقت قران خوندن ندارم ذکر بیشتر بگم
اما این امید را دارم که انجام کارهایی که به عهده مون هست این اثر رو روی کودک بذاره که مسئولیت شناس باشه
برام دعا کنید از عهده کارهام بر میاد
خدا تو این یکی لااقل کم نیارم( به خصوص از جنبه اثرش روی کودک)
سلام دوستان. امیدوارم حال همه تون خوب باشه . خدا رو شکر ویار های من خیلی بهتر شده و فقط گاهی حالم به هم میخوره . همین دوشنبه وقت سونو دارم و کلی از الان هیجان دارم!

راستی ماما تاریخی که به من گفت میشد توی بهمن !!!! نی نی من بهمنیه احتمالا ! یه بار دیدم یکی اینجا گفته بود کلوپ مامان های بهمنی خیلی شلوغه , ولی من نمیتونم پیداش کنم , ممنون میشم اگه کسی لینکش رو برام بذاره. به جز اینجا جای دیگه هم هستن ؟ http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=37044&PageNumber=2
مراقب خودتون باشید
سپیده جان حرفات خیلی قشنگ بود....مرسی...راست میگی واقعا....منم اگه کار آزمایشگاهیم شروع شد هم ماسک قوی میزنم و هم به دکترم میگم.........منم نظر شما رو دارم هیچ چیز از نی نی مهم تر نیست پایان نامه آخر تمام میشه حتی اگه نیاز بود یک ترم مرخصی میگیرم...ولی ماسک های قوی با درجه 99 درصد هم هست...با اسید سولفوریک قراره کار کنم
سلام
راستش سپیده جان من با مهراوه موافقم. ما نباید بذاریم یه موضوعی مانع کارهامون بشه. من نمیگم آدم تمام فکر و ذکرشو بکنه کار و درس و بچه رو فراموش کنه. ولی بچه یاد میگیره زرنگ باشه و یاد میگیره باید موفق بود. مخصوصا اگه ببینه اینها رو .تحت هر شرایطی آدم نباید مسئولیتش رو تعطیل کنه. من خودم تا کارشناسی خوندم و ادعایی ندارم. ولی در کل من میگم آدم باید طوری برنامه ریزی کنه که به همه کارهاش برسه. همینطور که تاحالا بوده. همه ما تو دانشگاه 18-20 واحد داشتیم. ولی طوری برنامه ریزی می کردیم که همه اش پاس شه. اینم همونه حالا کمی در حیطه بزرگتر.
مهراوه جان برادرم اسم دخترشونو گذاشتن سها soha ( مونث سهیل ) = ستاره کم نوری در دب اکبر که در قدیم انسانها بینایی اشون رو با اون اندازه میگرفتن.
ایشاله ما هم به زودی خبر نی نی هامون رو به هم بدیم.
راستی بچه ها شکم شما ترک بر نداشته؟
سپیده نازنین. ممنون از حرفهای قشنگت و دلداریهات. امیدوارم نی نی همه مامانا سالم به دنیا بیان.
مهراوه جان به نظرم همینکه به یاد خدا باشی با مشغله هایی که داری کافیه و با نظر سپیده جون هم موافقم ذکر زیاد بگو.
سعیده جون من که هنوز ترکی ندیدم ولی گاهی خارش شکم دارم.
من که اصلا وزنم اضافه نشده تازه صورتم کمی لاغرتر شده و دماغم به نظر بزرگتر!!!
من اصلا غذا نمی تونم بخورم شبها هم معدم شدیدا درد می کنه. بوی غذاها حالم رو خراب می کنه.
شکمم یه کوچولو بزرگ شده. نمی دونم برای بزرگ شدن شکم زود نیست؟!!!
بچه ها کسی معده درد نداره این سوز معده شبها امانم رو بریده...
سلام بچه ها.
شکم من بزرگ شده. طوری که دیگه با شلوارهام خداحافظی کردم و لباس گشاد هام اندازه هستند و 90 درصد مواقع پیراهن میپوشم.
حتی شکمم ترک برداشته و بدوون مانتو و چادر کاملا مشخصه که باردارم .
سپیده جان سوزش معده شاید مال خالی بودن معده ات باشه.
ولی بعد از سه ماه اول ویار ها تموم میشه و احتمال سقط جنین تا درصد خیلی زیادی کم میشه.
من 8 تا 10 روز دیگه سه ماهم تموم میشه و وارد ماه چهارم میشم. شما چی؟
سلام مامانا ...
سپیده جون حرفات خیلی خوب بود :)
حرفای شما رو قبول دارم ولی چی کار کنم ار تنبلی بدم میاد از موندن تو خونه و بیکاری نفرت دارم ،الان موندم چی کار کنم ترم اخر دانشگاه رو که باید برم همه درسام هم پروژه ایست ، یک کلاس هم ثبت نام کردم بایدبرم اون هم مثل دانشگاست چندواحد میخوام بردارم ، کارورزی هم هست ، مثلا امسال برای فوق میخواستم امتحان بدم....میشه بیخیال بود؟؟؟؟؟/!!!!!!!
می دونم باید مراقب باشم اخی ترم پیش یکی از بچه ها باردار شد تازه اون جز بچه های بی خیال درس بود الان دکتر بهش گفته باید استراحت مطلق بکنی چون بچت یکم رشدش کافی نبوده ..اونم تو ماه های اخر
همه اینها رو میدونم باز هم خودم گوشم بدهکار این حرفا نیست ....
برام دعا کنید درست تصمیم بگیرم...
2810