2777
2789
♥ اطلاعات و خاطرات خود را از زمان قبل از بارداری تا لحظه تولد نی نی ثبت کنید و در آینده از خواندن آنها بهمراه کودک و همسرتان لذت ببرید ♥ ♥♥ کتاب یادداشت دوران بارداری مادرانه ♥♥ قیمت: 18000 تومان ثبت اتفاقات و خاطرات و عکسهای هفته به هفته مادر در دوران بارداری دارای قسمت های مختلف جهت یادداشت مشخصات مادر ِ باردار از قبل از بارداری تا زمان تولد نوزاد دارای صفحه های شامل ثبت عکس سونوگرافی و آزمایشات و ... کاغذهای مادرانه از جنس گلاسه هستند سایز مادرانه : 20 * 30 سانتیمتر مادرانه شامل 62 صفحه رنگی گلاسه و علاوه بر محل چسباندن عکسها در داخل کتاب، دارای 8 صفحه آلبوم عکس برای دوران بارداری می باشد مادرانه دارای جلد محکم و چاپ بسیار باکیفیت می باشد کتاب مادرانه سیمی می باشد که موجب حفظ بهتر کاغذهای آن می شود ♥ مادرانه مکمل خوبی برای کتاب نی نی نامه می باشد ♥ برای خرید آنلاین و مطمئن به آدرس زیر مراجعه نمایید: http://mynini.net/119-baby-photo-album-and-notes-pregnancy شماره گروه سیسمونی در تلـ گرام: 09184945785 جهت مشاوره خرید با شماره 09123552145 تماس بگیرید ♥ مای نی نی دارای نماد اعتـــــــــماد الکترونیکی و درگاه ایمن بانــــــــکی♥ آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
♥♥ نی نی نامه نوزاد و کودک ♥♥ قیمت: 17000 تومان جهت ثبت خاطرات و اطلاعات کودک از اولین روز تولد تا روز ورود به مدرسه کاغذهای نی نی نامه از جنس گلاسه هستند سایز نی نی نامه: 20 * 30 سانتیمتر کتاب نی نی نامه سیمی می باشد که موجب حفظ بهتر کاغذهای نی نی نامه می شود نی نی نامه شامل 46 صفحه رنگی گلاسه و 12 صفحه آلبوم عکس می باشد نی نی نامه دارای جلد محکم و چاپ بسیار باکیفیت می باشد خاطرات و اطلاعات کودک از اولین روز تولد تا روز ورود به مدرسه را ثبت و در آینده از خواندن آن لذت ببرید برای خرید آنلاین و مطمئن به آدرس زیر مراجعه نمایید: http://mynini.net/119-baby-photo-album-and-notes-pregnancy شماره گروه سیسمونی در تلـ گرام: 09184945785 جهت مشاوره خرید با شماره 09123552145 تماس بگیرید ♥ مای نی نی دارای نماد اعتـــــــــماد الکترونیکی و درگاه ایمن بانــــــــکی♥ آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس