2777
2789
عنوان

اگه میتونستید مهاجرت کنید کدوم کشور را انتخاب میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آمستردام  نروژ  عاااشقشونم

نروژ خیلی خوبهه

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم

کانادا

میخوام همسایه خاوری بشم ،ازش کلی چیز یاد بگیرم🙄

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
وای چرا پرسیدی؟؟❤❤❤❤❤🕊🕊🕊❤❤❤دلم پر می کشه  ژاپن ❤❤❤❤🕊🕊🕊🕊 چرا نداره عشقم  باید مطا ...

انیمه ها کار خودشونو کردن گویا...

اونا توی چت روم مجازی هم ایرانی میبینن بنش میکنن شما میخوای بری اونجا برای زندگی!؟ :/

عقاید من مال من ؛ عقاید شما مال شما . اگر اختلاف نظری هست نیازی به توهین و گزارش زدن نیست مستقیماً بگو ! 
وای چرا پرسیدی؟؟❤❤❤❤❤🕊🕊🕊❤❤❤دلم پر می کشه  ژاپن ❤❤❤❤🕊🕊🕊🕊 چرا نداره عشقم  باید مطا ...

از عکس پروفایلت می شد حدس زد

در آستانه پیری ، گلایه از شب دنیا ، بد است مرد حسابی ... به احترام دیازپام ، بدون قصه و بوسه ، تلاش کن که بخوابی
فرانسه چون شوهرم تایم زیادی زندگی کرده فامیلم داره 😐کارهامم درست شده بود برای رفتن اما نرفتیم😬

چرا نرفتی 

فرانسه چقدرم قشنگه

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم

سوئیس👍

اسکاتلند👌

کانادا👉

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
2810