2777
2789

تولد دخترم هفته بعد شوهرم میگه خالتو دعوت نکن درصورتی که همین خالم خیلی خوبی کرده در کل دوتا خاله دارم هی میگه یکی رو دعوت کن اینو نه منم خجالت میکشم ازش درصورتی که تو هر مراسماش بودیم الان چجوری بگم که دعوت کنیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

خب چرادعوتش نکنی؟؟ادمهاازهرکی بیشترخولی ببینن بیشترباهاش بدمیشن

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻
2804

توضیح بدید که حرفشون برای شما ارزش داره ، اما دوست ندارید یه وقت بگن آقای فلانی ( همسرتون منطورم هست حالا با هر اسمی که ایشون رو میگن)فقط اومد خورد اما پس نداد ، این دفعه رو دعوت کنیم ، دفعات بعدی نگیم ، 

سلام😊 

بعدا کم کم اگر سوء تفاهم یا دلخوری هست برطرفش کنید ، اما الان اصلا اصرار نکنید خاله م هست دوسش دارم و اینها ، چون مصرتر میشن روی حرفشون .

حرفشون رو تائید کنید و دلیل خودتون رو هم بگید

سلام😊 
2805

کاری نداره ، از مقدار خریدا و چه چیزی کم دارید و چی رو نخریدید ، شروع کنید برسید به مهمون ها ، مثلا فلانی و فلانی رو گفتم ، میگما خاله م فکر نکنه فقط خوردیم اما مهمونیش رو پس ندادیم ، بگیم این یه بار رو از گردنمون برداریم تموم شه ، 

حالا با ادبیات خودتون بگید این هارو ، منظور کلی رو گفتم

سلام😊 
منو خالم قهر بودیم چند ماه بود بعد آمد خونمون آشتی کردیم همین تازه با اینم قهر اینا نبود

خوب پس دارن طرفداری شما رو میکنن😍 

حدس میزنم وقتی قهر بودید انقدر از خالتون ناله کردید و غر غر که دل همسرتون الان از شما پرتره😁

اگر اینجوره بگید به همسرتون من اون موقع خیلی ناراحت بودم خالم اونجور که گفتمم نیست ، دوست دارم اینجور  با دعوت به تولد جبران اون چند ماه قهر رو بکنم

سلام😊