2777
2789
عنوان

به نظرتون جواب پرستار بچمو چی بدم

717 بازدید | 20 پست
سلام دوستان پرستار بچه من از شنبه تا چهارشنبه میاد بچمو نگه میداره پنج شنبه ها و عصر یک روز وسط هفته میره جای دیگه ، یه مدت کمر درد داشت اونجا را نمی رفت دیروز گفت باید برم چون دستم خیلی خالی میشه اگه نرم . من ماهانه به این خانم پول می دم مثلا 15 روز عید و یک هفته عروسی خواهرش و کلا برای کمردرد و کارهای اداری و ... پولی ازش کم نمی کنم و کامل بهش می دم و نهار هم با خودمونه . یکی از همکارای من مبلغ خیلی کمتری ماهانه به پرستار بچش می ده تازه روزهایی که نمیاد را کم می کنه نهار هم نمی ده . من دلم برای پرستار همکارم سوخت بهش گفتم جدی دستت خالی شده بیچاره پرستار فلانی را بگو با این شرایط با سه تا بچه چکار میکنه . به خودش گرفت و گفت آخه ما با هم اینطور توافق کرده بودیم و اگه می خوایید روزهایی که نمیام را ازم کم کنید . من گفتم نه من منظورم این بود که دلم براش سوخته نه اینکه منظورم تو باشی. ولی فکر کنم ناراحت شد. اینم بگم کار خونه نمی کنه . البته کم کاری می کنه تازه اگه بهش بگم حتما صبح ها آب یه نوع میوه به بچم بده ، دو روز می ده و دیگه نمی ده ، مامانم چند روز خونمون بود می گفت وقتی دخترم می خوابیده اونم می خوابه یا همش نشسته و به موبایلش ور می ره ولی چون بهش مطمئنم نمی خوام ردش کنم . به نظرتون زنگ بزنم بگم من منظوری نداشتم یا اینکه به روی خودم نیارم
به نظر من چون داره از بچه ت مراقبت میکنه الکی عصبانیش نکن اگه بهش مطمئنی یه جور از دلش دربیار کم پیدا میشه پرستار دلسوز و مطمئن بعدشم وقتی بچه ت خوابه خوب اون مختارخ بخابه یا هر کار دیگه ای بکنه
Lilypie First Birthday tickers

ریحانه، 23 مهر 92، شب عید قربان، بزرگترین عیدی خدا به من و باباش شد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
ممنون از همگی اول که استخدامش کردم بهش گفتم چون الان بچه کوچیکه و کارش زیاده نمی خواد کاری بکنی ولی بزرگتر که شد کم کم بهت میگم چه کارهایی توی خونه انجام بدی . اوایل بعضی از کارهای جزئی را که نمی رسیدم، انجام می داد مثلا گاز رو پاک می کرد یا هفته ای یه بار سینک ظرفشویی را تمیز می کرد ولی الان دست به سیاه و سفید نمی زنه
پرستار بچه فامیلمون براشون غذا میپزه مهمون که داره همونطور میگذاره میاد خونه میبینه ظرفارو جابجا کرده جارو کشید .... بچه رو هم نگه میداره دختر جون ...خیلی راضیه البته ماشهرستان هستیم بهش 300 میده
(السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا)
2810